REZZIME DANA (subota): Goleada Srbije i Holandije, uprskali Francuzi

Vreme čitanja: 4min | sub. 04.09.21. | 23:56

Pogledajte ko vam je doneo novac 4. septembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

FARSKA OSTRVA – DANSKA (tip 2, kvota 1,10) – rezultat 0:1

Sačuvala je Danska maksimalan učinak. Pet kola i pet pobeda skandinavske selekcije u kavlifikacijama za Mundijal u Kataru. Svi su pali pod Dancima, koji su sve bliže svetskoj smotri. Ali, sa Faranima nije bilo lako. Naprotiv, bodovi su osvojeni tek u završnici susreta. Poradovali su se gosti u pvom poluvremenu, ali je sudija u konsultaciji sa VAR-om poništio gol. Spasilac je bio Jonas Vind. Fudbaler Kopenhagena je u 85. Minute pronašao put do mreže i nova tri boda.

SLOVAČKA – HRVATSKA (tip 2, kvota 2,10) – rezultat 0:1

Iako nije bilo puno izglednih prilika, meč u Bratislavi je bio prilično interesantan. Problem je na obe strane bila egzekucija. Na kraju je put do mreže uspeo da pronađe Marcelo Brozović, koji je pogotkom u 86. minutu doneo Vatrenima tri zlata vredna boda.

Opširnije OVDE.

SLOVENIJA - MALTA (tip 1, kvota 1,28) – rezultat 1:0

Rutinska pobeda Slovenije, mada nema sumnje da su se domaći navijači nadali ubedljivijem trijumfu. Sa tri boda su ostali u trci za plasman na Mundijal, ali kaskaju tri boda za Rusijom i Hrvatskom. Slomili su rivala tek u 45. minutu, kada je Lovrić postigao gol sa bele tačke. Na isti način je Šporar mogao da duplira prednost u finišu, ali nije uspeo da pogodi mrežu rivala sa kreča.

FINSKA - KAZAHSTAN (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 1:0

Grupu D su dosad obeležili remiji, a Finska je posle dva vezana konačno upisala trijumf. Uspela je da otkine bod Ukrajini i Bosni i Hercegovini, a sva tri je osvojila kod kuće protiv Kazahstana. Gol odluke postigao je Pohjanpalo u 60. minutu. Sove su bile bolji rival tokom većeg dela susreta, ali ni Kazahstan nije bio potpuno bezopasan. Važna pobeda Finaca, koji se i dalje nadaju plasmanu na Mundijal u Kataru.

ŠKOTSKA – MOLDAVIJA (tip 1, kvota 1,13) – rezultat 1:0

Opravdali su Škoti ulogu favorita, ali nije sve baš išlo glatko. Rano su probili led, poveli preko Dajksa u 14. minutu, ali u nastavku nikako nisu uspevali da stave tačku. Moldavija je povremeno pretila, ali na kraju nije zaslužila ni bod u Glazgovu. Škoti su trijumfom zadržali šanse za plasman u baraž (dva boda manje od Izraela).

SRBIJA - LUKSEMBURG (tip 1, kvota 1,27) – rezultat 4:1

Orlovi su bili sigurni i ubedljiv. Kec je samo bio nakratko ugrožen posle gola Olivijea Tila u 77. minutu, ali su Orlovi ubrzo postavili stvari na svoje mesto. Autogol je u 81. minutu dao Til, posle čega je Nikola Milenković stavio tačku na meč, koji je sa dva gola obeležio sjajni Aleksandar Mitrović.

Opširnije OVDE.

HOLANDIJA - CRNA GORA (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 4:0

Sve postaje jasno kada se pogleda na semafor. Holandija je potpuno razbila rivala. Imali su puleni Luja van Gala 69 odsto vremena loptu u nogama, uputili čak 28 udaraca ka golu talentovanog Matije Šarkića, koji je i najzaslužniji što Crnogorci nisu doživeli pravu katastrofu. Depaj je dao dva gola, a po jedan su dali Vajnaldum i Gakpo.

Opširnije OVDE.

KIPAR - RUSIJA (tip 2, kvota 1,43) – rezultat 0:2

Zbornaja je rutinski odradila posao, pa nije bilo gotovo nikakve dileme kada je u pitanju dvojka na ovom meču. Rusi su u idealnim trenucima tresli mrežu domaćina, Jerohin je postigao prvi gol u šestom minutu meča, dok je konačan rezultat postavio Žemaletdinov u 55. minutu. Domaćin je sve vreme pokušavao da se vrati u meč, ali nije uspeo, pa je poraz bio neminovan.

PRECRTANO

UKRAJINA – FRANCUSKA (tip 2, kvota 1,70) – rezultat 1:1

Sastav Didijea Dešana je gubio od 44. minutu, posle fantastičnog projektila Mikole Šaparenka, dok je izjednačujući pogodak postigao Antoni Marsijal u petom minutu drugog poluvremena. Gosti su u završnici mogli i do preokreta, najveću šansu imao je Musa Dijabi u 78. minutu, kada je uzdrmao stativu domaćeg gola.

Opširnije OVDE.

SRBIJA Ž – ITALIJA Ž (tip bezh1, kvota 1,70) – rezultat 1:3

San o zlatnoj medalji pred domaćom publikom odbojkašicama Srbije ugasile su Italijanke. Posle mnogo dobijenih velikih mečeva u završnicama takmičenja protiv Paole Egonu i drugarica, ovog puta pred beogradskom publikom Terzine devojke su morale da pruže ruku i čestitaju boljem. Srpkinje nisu uspele da repriziraju finale SP, ovog puta pobeda je pripala Italiji.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzimerezzime danaklađenje rezzime tipovanjabet analizaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara