Maksim Šano (Luksemburg) i Aleksandar Mitrović (Srbija)
Maksim Šano (Luksemburg) i Aleksandar Mitrović (Srbija)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Luksemburg je plitak potok

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.09.21. | 11:14

Pročitajte nekoliko predloga za 4. septembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP EVROPA | 18:00
Serbia - Luxembourg
ID: 5797634

Posle nekoliko partija na kojima nisu oduševili Orlovi su u Debrecinu lako izašli na kraj sa Katarom (4:0). Isto očekujemo i protiv Luksemburga, bez obzira na činjenicu da gosti posle tri odigrana kola imaju šest bodova, a izabranici Dragana Stojkovića jedan više. Birajte 1&3+.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.75)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP EVROPA | 20:45
Netherlands - Montenegro
ID: 5797633

 

Posle razočaranja na EP Holanđani su se zahvalili selektoru Franku de Buru, a na njegovo mesto došao je Luj van Gal, kojem je ovo treći mandat. No, domaći su u sredu odigrali samo 1:1 sa Norveškom, a Crna Gora odolela Turskoj, ali se kec ipak podrazumeva i ispratiće ga i 3+.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.57)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP EVROPA | 20:45
Ukraine - France
ID: 5797630

Francuzi vode na tabeli, ali ne može se reći da blistaju - najzad, u sredu su odigrali samo 1:1 sa Bosnom i Hercegovinom. No, njihovi protivnici su dosad zabeležili sva četiri remija (jedan od njih bio je sa Trikolorima u martu), te je sve realno. Ipak, gosti su kvalitetniji.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.65)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA SP EVROPA | 20:45
Slovakia - Croatia
ID: 5797631

Selektor reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić pretrpeo je mnogo kritika i još veću količinu šala na svoj račun posle Evropskog prvenstva, na kojem se njegovi izabranici nisu proslavili. Vatreni trenutno u kvalifikacijama dele prvo mesto sa Rusijom, a ovde su blagi favoriti.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.1)
Za izbegavanje
KVALIFIKACIJE ZA SP EVROPA | 15:00
Finland - Kazakhstan
ID: 5797632

 

Finci uglavnom igraju tvrdo, a kako ni Kazahstanci najčešće ne mogu da se pohvale efikasnošću logično je da na ovoj utakmici očekujemo malo pogodaka. Domaći jesu kvalitetniji, međutim, rival je u sredu iznenadio Ukrajinu odigravši 2:2. Stoga je najbolje da ih preskočite.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP EVROPA | 18:00
R.Ireland - Azerbaijan
ID: 5797639

Irci se zasad nisu proslavili, ali budite sigurni da će dati sve od sebe kako bi popravili utisak, makar ponosa radi - uostalom, umalo da iznenade Portugalce. Rival je takođe u dubiozi, pa sve navedeno u prvi plan istura keca, mada verovatno nećete pogrešiti ni sa 0-2 gola.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA SP EVROPA | 20:45
Israel - Austria
ID: 5797942

Mada su Austrijanci kvalitetnija selekcija, na ovom gostovanju kao po pravilu imaju dosta problema, zbog čega se ne usuđujemo da vam preporučimo čistu dvojku. Tradicija najavljuje GG3+, a vi rizikujte i sa kombinacijom X2&GG. Kvote na obe naše preporuke su vrlo primamljive.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.4)
Vredi probati
ENGLESKA 3 | 16:00
Accrington - Shrewsbury
ID: 5797686

 

Šruzberi je prošlog vikenda konačno zabeležio prvu pobedu u šampionatu posle četiri startna poraza. Akrington se pokazao mnogo bolje, zbog čega mu ovde dajemo prednost. Ni jedni, ni drugi nisu efikasni, stoga je i 0-2 sasvim realna opcija, međutim, nas mami kvota na keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.25)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara