REZZIME DANA (utorak): Junajted gužvao tikete, Jokanu sreća opet okrenula leđa

Vreme čitanja: 4min | uto. 14.09.21. | 23:40

Pogledajte ko vam je doneo novac 13, septembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

ČELSI - ZENIT (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 1:0

Šampion Evrope počeo je odbranu krune minimalnom pobedom na Stamford Bridžu protiv Zenita iz Sankt Peterburga. Nije bilo atraktivno, daleko od one estetike koju priželjkuje svaki fudbalski romantik, ali se završilo očekivanim ishodom - 1:0 (0:0).

Opširnije OVDE.

MALME - JUVENTUS (tip 2, kvota 1,65) - rezultat 0:3

Juventusu je u Malmeu bilo dovoljno poluvreme da stigne do sigurna tri boda. Nije se manje ni očekivalo, a Staroj dami će rutinski trijumf na početku Lige šampjiona više značiti na polju samopouzdanja, odnosno kao dah života u jeku sve ozbiljnije krize koja se ogleda kroz samo jedan osvojeni bod u uvodna tri kola Serije A. U Švedskoj je situacija bila daleko bolja, sva tri gola gosti su dali pre odlaska na odmor, a potom uspešno sačuvali tih 3:0.

Opširnije OVDE.

BARSELONA - BAJERN (tip 2, kvota 2,15) - rezultat 0:3

Bajern je izašao na Kamp Nou u najjačem sastavu i pregazio Barselonu kao plitak potok. Gotovo pa rutinskom pobedom 3:0 Bavarci su dokazali da su top klasa evropskog fudbala i pokazali Barsi da ona više ne pripada elitnom rangu tog društva.

Opširnije OVDE.

MAKABI TEL AVIV - ALAŠKERT (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 4:1

U Tel Avivu se slavio prvi trijumf, a istorija će pamtiti hrvatskog internacionalca Stipa Pericu kao strelca premijernog gola u Ligi konferencije. Makabijevoj "devetki" bilo je potrebno svega 13 minuta da probije bedem Alaškerta za koji su od starta nastupali srpski fudbaleri Ognjen Čančarević i Bojan Mihajlović, dok je šansu u drugom poluvremenu dobio i Marko Milinković. Na kraju je izraelski sastav bio više nego ubedljiv, spakovao je četiri gola u mrežu rivala i na sjajan način otvorio grupnu fazu novoformiranog takmičenja.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

JANG BOJS - MANČESTER JUNAJTED (tip 2, kvota 1,43) - rezultat 2:1

Evropa trlja oči pred demonstracijom totalne ofanzive ekipe Davida Vagnera koja je krunisana senzacionalnom pobedom. Veliki podstrek da krene napred ka golu Davida de Hee Jang Bojsu dao je Aron Van Bisaka koji je u 35. minutu zaradio direktan crveni karton pošto je umalo polomio nogu Kristoferu Martinsu Pereiri. Od tog momenta Mančester junajted više praktično nije ni bio blizu gola Jang Bojsa, a taman kada se učinilo da bi Đavoli mogli da se provuku kroz iglene uši, Džesi Lingard napravio je neviđenu glupost pošto je asistirao Žordanu Sibaču za gol kojim je postao heroj Berna u petom minutu nadoknade.

Opširnije OVDE.

SEVILJA - SALCBURG (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 1:1

Konačan rezultat postavljen je još u prvom poluvremenu, u kom je pravo čudo da nije bilo više golova. Bar duplo više, s obzirom na to da su dosuđena čak četiri penala! Prvi put u istoriji Lige šampiona dogodilo se da u jednom meču bude toliko kaznenih udaraca. I to svi u prvom delu, od čega prva tri za jedan tim. Međutim, sve ukupno - samo dva iskorišćena.

Opširnije OVDE.

VILJAREAL - ATALANTA (tip 1, kvota 2,65) - rezultat 2:2

Vodila je Atalanta od 6. minuta, ali je onda u finišu morala da spasava bod. Uspeo je Robin Gosens da donese remi gostima pogotkom u 83. minutu, kojim bi sigurno bili zadovoljni da im je ponuđen pre početka utakmice, ali ne i imajući u vidu da je aktuelni šampion Lige Evrope morao da juri zaostatak već iz uvodnog dela meča.

DINAMO KIJEV - BENFIKA (tip 2, kvota 2,50) - rezultat 0:0

Zaslužila je Benfika pobedu, ali je morala da se zadovolji sa bodom. Iako je čak delovalo da će izgubiti golom u poslednjem minutu meča koji je ipak poništio VAR. Bila je bolja u Kijevu, ali se i Dinamo jako dobro branio. Na kraju je Dinamo zatresao mrežu u 93. minutu! Vlahodimos i prečka su spasili Benfiku ali je Šaparenko iz odbitka pogodio mrežu. Ispostavilo se ipak da je bio u ofsajdu.

Opširnije OVDE.

VBA - DERBI (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 0:0

Nije uspeo Vest Brom apsolutnu dominaciju da pretvori u tri boda. Moraće da se zadovolji jednim. Imao je 25 udaraca ka golu rivala, devet u okvir, ali je Holanđanin Kele Ros bio maestralan na golu Ovnova. Gosti su za 90 minuta uputili samo četiri šuta. Vraćaju se kući pevajući.

ŠEFILD JUNAJTED - PRESTON (tip 1, kvota 1,92) - rezultat 2:2

Baš nema sreće ekipa Slaviše Jokanovića. Posle šest golova postignutih protiv Piterbora u minulom kolu, činilo se da će Blejdsi uspeti da uđu u seriju pobeda. Konačno su dobru igru uspeli da prevedu u golove. Večeras su dva puta pogađali metu, ali nije bilo dovoljno. Igrao se peti minut nadoknade kada je srca navijača Šefilda u paramparčad razbio Danac Emil Ris.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara