REZZIME DANA (utorak): Samo Siti i Zvezda nisu izneverili

Vreme čitanja: 3min | uto. 27.02.24. | 23:30

Pročitajte ko vam je doneo novac 27. februara, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

LUTON - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,25) - rezultat 2:6

Luton je ostao skamenjen, Mančester Siti ga je pregazio i ušao u četvrtfinale FA kupa – 6:2 (3:1). Pep Gvardiola dobio je tačno ono što mu je bilo potrebno – probudio se predatorski gen u Erlingu Halandu. Ili bolje rečeno opet je došao do izražaja zahvaljujući Kevinu de Brujneu. Od pet golova koliko je dao, čak četiri mu je namestio belgijski virtuoz. Tek po povratku na teren vidi se koliko je falio Građanima, koliko im je igra bila nemaštovita i osiromašena.

Opširnije OVDE.

RED STAR - GOAL (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 2:1

Bivši reprezentativac Senegala i igrač Olimpika iz Marseja i Njukasla odlično predvodi s klupe francuskog trećeligaša Red Star. Četvrti najstariji klub u Francuskoj (osnovan 1897. godine) prvi je na tabeli sa osam bodova više od drugoplasiranog Niora, a sada je posle preokreta trijumfovao protiv tima iz zone ispadanja. Golove za domaćina dali su Duran u 14. minutu i Eikmajer u 23.

PRECRTANO

ANKARAGUDŽU - FENERBAHČE (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 3:0

Serija fenomenalnih rezultata Fenerbahčea na početku sezone obećavala je takmičarsku godinu za pamćenje. Delovao je tim iz Istanbula kao kadar da napadne tri trofeja, međutim znatno ranije od očekivanog napustio je jedan od frontova. Krivac za ugašen jedan od tri sna rivala bila je ekipa Ankaragudžua koja je večeras ponizila favorizovane goste u okviru četvrtfinala Kupa Turske (3:0) i plasirala se u narednu fazu.

Opširnije OVDE

PARMA - KOZENCA (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 1:1

Na radost velikog broja ljubitelja italijanskog fudbala iz devedesetih i s početka dvehiljaditih, Parma je sve bliže povratku u Seriju A. Još 11 kola ostalo je do završetka "regularnog" dela sezone u Seriji B, a velikan sa Enio Tardinija je lider sa sa šest bodova više od drugoplasiranog Kremonezea. Ide Đalobluu dobro u tekućoj sezoni, mada je drugim uzastopnim remijem usporen progres ka višem rangu.

LION - STRAZBUR (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 0:0

Posle pet uzastipnih pobeda u ligi, plasirao se tim Pjera Saža u polufinale državnog Kupa, pošto je u u četvrtfinalnom susretu izbacio Strazbur posle penala (5:3). Prethodno nije viđen nijedan gol u 90 minuta, a tragičari sa 11 metara bili su Toma Delen Lukas Peran iz redova Alzašana. Sva četiri jedanaesterca u seriji domaći su realizovali.

Opširnije OVDE

BLEKBURN - NJUKASL (tip 2, kvota 1,48) - rezultat 1:1

Do 20 minuta pred kraj tim duel osmine finala FA kupa bio je prava uspavanka, a onda su Svrake povele golom Entonija Gordona u 71. minutu. Šampiona Englekse iz 1995. godine spasao je Irac mađarskog porekla Sami Smodič. Strelac 18 golova u Čempionšipu u tekućoj sezoni doneo je izjednačenje Blekburnu u 79. minutu i uveo meč u dodatnih 30 minuta.

DERBI - ČARLTON (tip 1, kvota 1,58) - rezultat 1:2

Drugu utakmicu uzastopno je Derbi ostao praznih šaka. Ovaj put, posle preokreta i to od Čarltona koji spada u krug kandidata za ispadanje. Gol prednosti domaćinu nije bio dovoljan da izbegne kasniji poraz, a gosti su preokret režirali sa dva gola u 15 minuta.

BORNMUT - LESTER (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 0:0

Bornmt je rezultatsku krizu u prvenstvu nastavio i u FA kupu. Nije premijerligaš uspeo da nađe put do mreže Lisica, te je 90 minuta prošlo bez pogodaka, a Lester je planove domaćina pokvario golom u 105. minutu.

DANDI JUNAJTED - ERDRIONIANS (tip 1, kvota 1,37) - rezultat 0:2

Dandi je jedan od dva glavna kandidata za promociju u viši rang iz Čempionšipa, mežutim već nedeljama unazad ne uspeva da uspostavi kontinuitet. Igre po principu toplo-hladno domaćin je nastavio porazom od Erdrioniansa koji je u drugom poluvremenu slomio otpor protivnika i sa dva gola stigao do pobede.

SOSIJEDAD - MAJORKA (tip 1, kvota 1,63) - rezultat 1:1

Imao je sosijedad idealnu priliku da povede pred odmor, ali Mendez nije uspeo da iskoristi penal. Kako to biva, nastavku je stigla kazna, pa je domaćin do kraja drugog poluvremena uspeo samo da izbegne eliminaciju i izjednačenjem odvede utakmicu u produžetke.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara