©Reuters
©Reuters

Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Kad tipuješ, ne računaj na produžetke

Vreme čitanja: 3min | pet. 18.09.20. | 08:45

Pogledajte ko vam je 17. septembra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

ŠAMROK - MILAN (tip 2, kvota 1,15) - 0:2

Milan je rutinski preskočio Šamrok u Irskoj. Domaćin je krenuo hrabro, pokazao zube, prvi stvorio šansu za gol, a onda su Rosoneri dodali gas. Praktično iz prve ozbiljne šanse Ibrahimović je postigao gol i pokazao Ircima da nemaju čemu da se nadaju. Sredinom drugog dela Čalhanoglu je bio precizan, čisto da se izbegnu bilo kakve komplikacije do kraja.

Opširnije OVDE

LOK.PLOVDIV - TOTENHEM (tip 2, kvota 1,22) - 1:2

Umalo da se finalista Lige šampiona od prošle godine obruka u Plovdivu! Ljuljao se Totenhem kao list na vetru, pretio mu je pad, sunovrat sezone pre nego što je čestito i počela, da bi se na volšeban način izvukao i preko Lokomotive nekako pregrmeo drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope – 2:1.

Opširnije OVDE

NEFČI - GALATASARAJ (tip 2, kvota 1,45) - 1:3

Galatasaraj je opravao ulogu favorita u Bakuu i preko Nefičija se plasirao u narednu rundu takmičenja. Prva tri gola u Azerbejdžanu postignuta su glavom, strelci za turskog velikana bili su Mbaje Dijan (dva) i Kristijan Lijandama, dok je strelac za Nefči bio Mamadu Mbođ, nekadašnji centralni defanzivac Crvene zvezde.

TEUTA - GRANADA (tip 2, kvota 1,25) - 0:4

Glazgov Rendžers je demonstrirao silu u okršaju sa fudbalskim liliputancima. Izabranici Stivena Džerarda lako su izašli na kraj sa Linkolnom i „petardom“ obezbedili plasman u treću eliminacionu rundu. Iako je Džerard promešao karte, škotski gigant je pokazao razliku u klasi i zakazao duel sa holandskim Viljemom II. 

VENTSPILS - ROZENBORG (tip 2, kvota 1,30) - 1:5

Lak posao imao je Rozenborg u Letoniji. Iako je domaćin prvi došao do gola, doživeo je brodolom.Ventspilsu su sigurno skočili apetiti kada je Kozlov u 5. minutu pogodio za 1:0. Ali se onda Rozenborg razgoropadio i do poluvremena je rešio utakmicu. Dva gola postigao je crnogorski reprezentativac Islamović, a jedan Konradsen. Dva gola u drugom delu bili su dela Holsea i Zakarijasena, a Norvežane u 3. kolo kvalifikacija LE čeka Alanja.

BODO - ŽALGIRIS (tip 1, kvota 1,10) - 3:1

Jedan od fikseva dana koji je odabrao da stavi na svoj tiket veliki broj MOZZARTOVIH igrača. I očigledbno nije pogrešio. Iako je posle 26 minuta igre bilo 1:1, domaći tim je završio poluvreme sa prednošču od jednog gola, a pobedu je potvrdio devet minuta pre kraja susreta u Norveškoj. Mal kvota, ali vajdica.


PRECRTANO

ASTANA - BUDUĆNOST (tip 1, kvota 1,22) - 0:1

Prvo veliko iznenađenje u 2. rundi kvalifikacija za Ligu Evrope desilo se u Kazahstanu, a režirala ga je podgorička Budućnost. Prvak Crne Gore je kao gost eliminisao Astanu, najuspešniji kazahstanski klub poslednjih godina. Podgorički plavo-beli su odigrali ravnopravan meč sa timom iz Nur Sultana, a golom Vasilija Terzića našli su put do naredne faze takmičenja – 1:0.

Opširnije OVDE


SFINTUL - PARTIZAN (tip 2, kvota 1,15) - 0:1 /posle produžetaka/

Crno - bli su se namučili protiv tima koji je po kvalitetu za donji deo srpske superligaške tabele, ako ne i manje od toga. Beograđani su morali da igraju produžetke, da postignu gol iz penala, egzekutor Natho, u 104. minutu da bi prošli u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope – 1:0 (0:0, 0:0). Ali, pošto je bilo 0:0 nakon 90. minuta ovaj fiks je pao.

Opširnije OVDE


LOK.TBILISI - DINAMO M. (tip 2, kvota 1,40) - 2:1

Jedno od najvećih izenađenja večeri. Srušilo je, to je sasvim jasno mnogo tiketa. Gruzijci su odigrali odlično i poveli u 54. minutu preko Sikarulidzea, a duplirali vođsto 21 minut docnije golom Gavaševišvilija. Komličenko je u poslednjem minutu regularnog dela meča smanjio prednost domaćina sa bele tačke, ali avaj, prekasno i za Moskovljane i za mnoge kladioce.

VULVERHEMPTON - STOUK (tip 1, kvota 1,55) - 0:1

Iako je Stouk drugoligaš, a domaći tim igra u Premijerligi, favoriti na papiru nisu odbranili premijerligaški status u ovom meču Liga kupa. Jedini pogodak na susretu, postignut u 66. minutu na Molineu, delo je Džejkoba Brauna na dodavanje iskusnog Stivena Flečera.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara