Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Milan i Napoli bespotrebno igrali produžetke

Vreme čitanja: 3min | pet. 14.01.22. | 07:14

Pogledajte ko vam je doneo novac 13. januara, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli u četvrtak:

ZAOKRUŽENO

ATL. MADRID - BILBAO (tip 2, kvota 3,90) - rezultat 1:2

Čaša meda, pa čaša žuči. Od proslave titule u španiji sve je krenulo nizbrdo po Dijega Simeonea, kola idu nizbrdo i nema ko da ih zaustavi. Primaju Kolćonerosi udarcem za udarcem, a novi su zadobili od specijaliste za kup takmičenja svake vrste i aktuelnog šampiona Superkupa Španije. 

Opširnije OVDE

KAMERON - ETIOPIJA (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 4:1

Preokret na premijeri doneo je ceo plen domaćinu, a po istom scenariju, Kamerun je do tri boda stigao i protiv Etiopije, doduše znatno ubedljivije te je rutinski, na krilima dvostrukih strelaca Ekambija i Abubakara osigurao mesto u narednoj fazi.

Opširnije OVDE

KAMERON - ETIOPIJA (tip 1&2+, kvota 1,72) - rezultat 4:1

Uprkos ranom vođstvu koje je Hotesa doneo gostima u 4. minutu posle akcije po desnom boku i asistencije Gebremihaela gosti su tokom većeg dela susreta bili inferiorni rival, a činjenica da nisu umeli da pronađu rešenje za ubojiti dvojac Kameruna koštao ih je ubeedljivog poraza.

Opširnije OVDE

SRBIJA - UKRAJINA (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 31:23

Sigurno, precizno u napadu sa malo izgubljenih lopti, četa Tonija Đerone je uradila najlakši deo posla na ovom prvenstvu. Osvojena su dva boda, ali u nastavku šampionata slede dueli sa evropskim vicešampionom Hrvatskom i moćnom Francuskom.

Opširnije OVDE

SLOVENIJA - S. MAKEDONIJA (tip 1, kvota 1,05) - rezultat 27:25

Namučili su Makedonci favorita, bili su blizu da naprave podvig, ali u finišu premijernog susreta su pali i nisu uspeli da naprave iznenađenje, kao što su to učinili protiv Danske u kvalifikacijama.

Opširnije OVDE

HRVATSKA - FRANCUSKA (tip 2, kvota 1,17) - rezultat 22:27

Hrvatska je bila desetkovana na premijeri Evropskog prvenstva neigranjem Domagoja Duvnjaka i Luke Cindrića, koji su imali virus korona prethodnih dana. Srednjeg beka Kila muče i leđa. Pružili su Kauboji solidan otpor, ali je pobedu očekivano izvojevala Francuska.

Opširnije OVDE

ŠPANIJA - ČEŠKA (tip 1, kvota 1,05) - rezultat 28:26

Dvostruki uzastopni evropski prvak nije dozvolio da dođe do iznenađenja na startu turnira. Držala je Španija na odstojanju selekciju Češke, nije joj dopuštala da se približi i uvede meč u infarkt završnicu.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

MILAN - ĐENOVA (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 1:1 (3:1 posle produžetaka)

Išao je Andrej Ševčenko ka prvom podvigu od dolaska na klupu Đenove, ali nije uspeo. Milan je prvo u 74. minutu preko Olivijea Žirua izjednačio, a onda golovima Rafaela Leaa i Aleksisa Salemakersa u produžecima došao do pobede.

Opširnije OVDE

NAPOLI - FJORENTINA (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 2:2 (2:5 posle produžetaka)

Fudbalski spektakl protkan neizvesnošću, brojnim golovima i isključenjima posle 120 minuta igre pripao je Fjorentini koja je tek u dodatnih pola sata uspela da slomi otpor rivala i plasira se u četvrtfinale Kupa Italije.

Opširnije OVDE

LIVERPUL - ARSENAL (tip 1, kvota 1,92) - rezultat 0:0

Jirgen Kolp na raspolaganju nema dve glavne zvezde Mohameda Salaha i Sadija Manea koji su na Kupu Afričkih nacija, te se još jednom potvrdio krucijalni značaj udarnih igala Redsa bez kojih je domaćin večeras mogao samo do remija mirnih mreža.

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danaklađenje rezzime tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara