Bukajo Saka (Arsenal) i Diogo Žota (Liverpul)
Bukajo Saka (Arsenal) i Diogo Žota (Liverpul)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Posle Šumara i Liverpul “šamara” Tobdžije

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.01.22. | 11:25

Pročitajte nekoliko predloga za 13. januar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
ITALIJA - KUP | 18:00
Napoli - Fiorentina
ID: 6096189

Fjorentina je bila među ekipama čiji se protivnik (u njenom slučaju Udineze) prošle sedmice nije pojavio zbog velikog broja zaraženih korona virusom. Napoli je u poslednje vreme igrao promenljivo, ali odoleo je Juventusu u Torinu (1:1) i sada je blagi favorit. Gađajte i GG3+.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)
Fiksevi dana
ITALIJA - KUP | 21:00
Milan - Genoa
ID: 6096209

 

S obzirom na aktuelne forme, sve osim pobede Milana nam je gotovo nezamislivo. Rosoneri su prethodne sedmice bili ubedljivi protiv daleko jačeg rivala Rome (3:1), a zatim su tukli i Veneciju sa 3:0, ali ovog puta ne očekujemo toliko golova, čini nam se da je 2-3 prava mera.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.3)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 19:00
Famalicao - Belenenses
ID: 6096696

 

Kada se radi o okršajima klubova sa dna neke prvenstvene tabele jasno je da nijedan ishod ne treba odbaciti, ali prednost obično ima ona ekipa koja je domaćin, pa ćemo se povesti time i preporučiti vam keca. Njihovi međusobni susreti obično su tvrdi, te je i 0-2 dobar izbor.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Vredi probati
ŠPANIJA - SUPER KUP | 20:00
Atl.Madrid - Ath.Bilbao
ID: 6096184

Jedva čekamo da vidimo ko će se u finalu Superkupa u Rijadu sastati sa Realom. U svakom slučaju taj meč bi trebalo da bude veoma uzbudljiv, a nama se čini da je klub iz španske prestonice bliži tom okršaju nego Baskijci, iako su dueli dva Atletika poslednjih godina neizvesni.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Za izbegavanje
GRČKA 2 A | 14:00
Niki Volos - Trikala
ID: 6096078

Radi se o nezgodnom paru. Gosti imaju bod manje, ali su i odigrali dve utakmice manje. Pre mesec dana seriju poraza prekinuli su (nakratko) pobedom od 7:0, no rival im je bila Kavala koja je osvojila jedan jedini bod. Gosti su u malo boljoj formi, ali bolje ih preskočite.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.53)
Fiksevi dana
AFRIČKI KUP NACIJA | 17:00
Cameroon - Ethiopia
ID: 6096619

 

Domaćin Kupa afričkih nacija dobro je otvorio takmičenje, savladavši u nedelju Burkinu Faso sa 2:1. Etiopija je još slabija od tog rivala, tako da ovde kec ne dolazi u pitanje. Međutim, kvota na njega je suviše mala i ne bi bilo loše da je pojačate kombinacijom sa bar 2+.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2+ (1.72)
Vredi probati
ENGLESKA - LIGA KUP | 20:45
Liverpool - Arsenal
ID: 6096242

Ove ekipe trebalo je da odigraju prvu utakmicu polufinala LK pre nedelju dana u Londonu, ali taj meč odložen je zbog velikog broja zaraženih koronom u ekipi Jirgena Klopa. Domaći i dalje imaju kadrovskih problema, ali ipak su favoriti, posebno posle kiksa rivala u Notingemu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.92)
Vredi probati
ITALIJA 2 | 20:30
Benevento - Monza
ID: 6096998

Rivali u ovaj okršaj ulaze sa istim brojem bodova, zbog čega verujemo da nas očekuje neizvesna utakmica. Pritom, pre odlaska na pauzu i jedni i drugi igrali su sjajno, pa ako želite malo sigurniju opciju opredelite se za golove na obe strane. Mi ćemo ipak da odaberemo keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.4)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara