Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Pun kofer grešaka

Vreme čitanja: 3min | pet. 26.05.23. | 08:08

Pročitajte ko vam je doneo novac 25. maja, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

MAN. JUN. – ČELSI (tip 1, kvota 1,75) – rezultat 4:1

Mančester junajted se vratio tamo gde pripada – u Ligu šampiona. Ponovo će se tresti mušema na Teatru snova. Neophodan je bio bod ekipi Erika ten Haga da se vrati u društvo najboljih, osvojili su sva tri. I to na kakav način. Deklasirali su Čelsi, dobili ga posle tri godine – poslednji trijumf datira iz 2020. Kada je počela pandemija – i zalupili arhineprijatelju Liverpulu vrata ispred nosa. Slađe za Crvene đavole nije moglo.

Opširnije OVDE

C, ZVEZDA – ČUKARIČKI (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 2:1

Čukarički je u finalu Kupa Srbije vodio od 21. minuta golom Marka Docića direktno iz kornera, ali je srpski šampion u drugom poluvremenu na krilima Kingsa Kangve i dvostrukog strelca Aleksandra Pešića stigao do preokreta i osvajanja treće uzastopne duple krune.

Opširnije OVDE

MOREIRENSE – SP KOVILJA (tip 1, kvota 1,38) – rezultat 6:4

Mnogo,, mnogo golova palo je danas u jedinom meču Portugalije 2. Merđutim, nije samo podatak da je dato 10 golova posebno, već što su padali u rasponu od 5. do 56. minuta. Zaista neko posebno veče...

KA. AKUREJN – VIKINGUR (tip 2, kvota 1,87) – rezultat 0:4

Vikingur dominira ove sezone na Islandu i biće pravo čudo ako ne osvoji titulu pošto nakon devet odigranih kola ima stoodstotan učinak, i beži najbližim rivalima čak osam bodova. Tim na koji treba obratiti pažnju kod klađenja.

PRECRTANO 

OSASUNA – BILBAO (tip 2, kvota 2,45) – rezultat 2:0

Opasna je Osasuna, niko nije mogao da očekuje lak posao za Bilbao, ali ipak... Još jedno večerašnje iznenađenje. U svakom slučaju Baskijci su ovako ugrozili izlazak u Evropu i usput uništili mnogo tiketa u Mozzartu. Moraće da se špomućče da sačuvaju to svoje sedmo mesto. na koje kidišu Điropna, Sevilja, ali i Osasuna.

LUGANO – J. BOJS (tip 2, kvota 2,55) – rezultat 2:0

Mladi momci su očekivano posustali nakon osvajanja titule, tako da preostali deo sezone prosto odrađuju. Stogaa treba biti oprezan kada se kladi na utakmice klupa iz Berna. Na svu sreću, igra se samo još jedno kolo.

BREDAIBIK – VALUR (tip 1, kvota 1,85) – rezultat 1:0

Zahktava se islandski šampionat koji se tradicionlano održava tokom toplih meseci na severnoj polulopti iz dobro poznatih razloga. Vikingur se već dobrano izdvojio na čelu, ali upravo su mu najbliži pratioci ova dva kluba, te ne čudi što je bilo malo golova, pošto je svaki poen i gol važan.

MAJORKA – VALENSIJA (tip 2, kvota 2,60) – rezultat 1:0

Gol za pobedu postigao je Vedat Murići u 64. minute. Međutim, ništa manje zasluga za trijumf nosi srpski golman Predrag Rajković, koji je imao četiri-pet vrhunskih odbrana. To govori da je Valensija bila bolji tim večeras, da je imala više šansi, štaviše, sve je bilo na njenoj strani, osim golova. A, za to je kriv Rajković.

Opširnije OVDE

FRANCUSKA M20 – GAMBIJA M20 (tip 1, kvota 1,37) – rezultat 1:2

Gambija je grdno iznenaduila ne samo Galske petlove, nego i ceo kladilački svet koji je zdušno odigrao na keca. Ali... Nekadašnja portugalksa pa britanaska kolonija pokazala je da se fudbal igra u celom svetu. Inače, iz Grupe F na SP M20 Gambija nakon dva kola ima stoprocentan učinak, dok Francuzi čekaju i dalje prvi bod.

SERVET – BAZEL (tip 1, kvota 1,80) – rezultat 3:3

Lugano je pobedio nove šampione, Jang Bojse ali mu to nije bilo dovoljno da uzme drugo mesto na tabeli koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Servet je nekako preživeo ovu golgotu. U narednom, poslednjem kolu Švajcarske 1 biće veoma interesantno pošto je razlika između drugog i trećeg samo jedan poen.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara