Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Solidno, ali ne i perfektno

Vreme čitanja: 4min | pon. 03.10.22. | 08:00

Pročitajte ko vam je doneo novac 2. oktobra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

LACIO - SPECIJA (tip 1, kvota 1,48), rezultat 4:0

Treća uzastopna pobeda Lacija u Seriji A i treći uzastopni meč u kom je Sergej Milinković Savić postigao gol. Današnja dva protiv Specije bili su mu jubilarni 50. i 51. u italijanskom prvenstvu, a ima i 47 asistencija u 239 nastupa. Zanimljivo, najčešće je pogađao u duelima sa Interom - pet puta. Reprezentativac Srbije bio je precizan u 62. i prvom minutu nadoknade, čime je zapečatio sudbinu gostima iz Ligurije - 4:0.

MONAKO - NANT (tip 1, kvota 1,55), rezultat 4:1

Monako je igrao u promenljivoj formi na početku sezone, gubio bodove kod kuće, osvajao na strani, trener Kleman je tražio dobitnu kombinaciju i izgleda da ju je našao. Kneževi igraju sve bolje i bolje. Večeras su zabeležili četvrtu uzastopnu pobedu u prvenstvu pošto su na svom terenu odigrali možda i najbolji partiju u sezoni i deklasirali Nant 4:1. A poseban benefit je da u top formi konačno kapiten i najbolji igrač tima Visam Ben Jeder koji je danas upisao het-trik.

PARTIZAN – VOJVODINA (tip 1, kvota 1,43), rezultat 4:1

Zamišljena je kao derbi, pretvorena u vožnju Parnog valjka jednosmernom ulicom. Na koncu nedeljnog programa 13. superligaške etape pritisnuo je Partizan papučicu za gas, Vojvodinu naterao da se kreće u rukverc, što je za posledicu imalo pobedu viceprvaka nad klubom gromoglasnih ambicija da u bliskoj budućnosti razdvojni večite. Na tabeli je samo u jednom trenutku, dok su beogradski timovi zbog obaveza na evropskoj sceni odlagali mečeve u Mozzart Bet Superligi bio ispred Crvene zvezde, a sad gleda u leđa u crno-belima, koji su projektovano najzanimljiviju utakmicu u Srbiji ovog vikenda učinili dosadnom neutralnim, a svojim navijačima dodali oblogu da previju rane nastale sramotnom eliminacijom na početnoj stanici kupa – 4:1

KOPENHAGEN – ORHUS (tip 1, kvota 1.78), rezultat 1:0

Težak posao odradio je Kopenhagen protiv Orhusa. Nisu imali mnogo izbora domaći, pošto već debelo kasne za vrhom tabele. Uspeo je nekako tim sa Parkena da se uspravi. I danas se mučio, ali je došao do pogotka u Leragera u 81. minutu.

SLAVIJA PRAG – LIBEREC (tip 1, kvota 1,18), rezultat 3:0

Igra mačke i miša u jednom od derbija češkog prvenstva. Slavija iz Praga je nastavila poteru za Viktorijom Plzen, pošto je kao domaćin deklasirala Liberec (3:0). Sve je bilo gotovo posle prvog poluvremena. Odnosno, Slaviji je bilo potrebno 12 minuta da postigne tri gola. Svakoj priči je tada bio kraj.

JUVENTUS - BOLONJA (tip 1, kvota 1,63), rezultat 3:0

Konačno je Juventus odigrao na nivou očekivanja. Drmala se klupa Masimilijanu Alegriju, ali je iskusni stručnjak večerašnjim izdanjem donekle kupio mir. Može najviše da zahvali srpskim reprezentativcima, koji su se u odličnom raspoloženju vratili u Torinu. Kod prvog gola Vlahović je asistirao Kostiću, potom je sjajni napadač stigao do petog gola u sezoni.

FCSB – ARĐEŠ (tip 1, kvota 1,45), rezultat 3:2

Konačno je svanula u FCSB. Kroz težak period prolazi velikan iz Bukurešta i gledajući iz trenutne perspektive bliži je ispadanju nego plasmanu u gornji deo tabele. Međutim, domaćinu je konačno svanulo. Dva puta je FCSB vodio, dva puta je stizao Arđeš, ali je Koreda u 89. minutu spasao domaćina. A i vas.

PRECRTANO

NEC - FAJENORD (tip 2, kvota 1,58), rezultat 1:1

Malerozno kolo za velikane u Erediviziji zaokruženo je kiksom Fajenorda u Nejmehenu (1:1), pa je tako u osmom kolu profitirao samo AZ Alkmar, koji je pobedom u gostima Groningenu izbio na prvu poziciju tamošnjeg šampionata. Ekipi Arnea Slota nije bilo dovoljno ni to što je rano otvorila utakmicu, povela je golom Kvintena Timbera u 23. minutu, ali je sve to 14 minuta kasnije anulirao Ivan Markez, čime je vratio samopouzdanje u svoje redove i doneo probleme gostima.

KORTRAJK – ANTVERPEN (tip 2, kvota 1.65), rezultat 2:1

Kortrajk je Antverpenu naneo prvi poraz u sezoni (2:1), Lamkel Ze je bio igrač utakmice iako nije dao gol. Ali je zato namestio prvi i kontroverznom proslavom dodatno čačnuo živce Antverpenovih navijača pa je utakmica morala da bude prekinuta. Lamkel Ze je počeo meč u napadačkom tandemu sa još jednim bivšim Antverpenovim igračem Felipeom Avenatijem i od početka bio raspoložen da nanese štetu nekadašnjem klubu. A i navijači Antverpena su bili raspoloženi da ga vređaju. Od prvog do 90. minuta su mu skandirali sve i svašta, ponajviše „Lamkel Ze k...in sine“. Gađali su ga svakakvim predmetima, najčešće čašama sa pivom a on je čekao... I napravio je šou.

 REAL MADRID - OSASUNA (tip 1, kvota 1,37), rezultat 1:1

Verovatno najveći podbačaj vikenda. U staršnoj seriji je bio Real, nanizao je devet pobeda u svim takmičenjima, ali je Osasuna prekinula strašnu seriju prvaka Evrope. Imao je pogotkom Vinisijusa Real prednost, ali segost iz Pamplone nije predavao. Izjednačio je pogotkom Garsija, a potom je Serhio Erera zaključao mrežu. Da vaša muka bude veća pobrinuo se Karim Benzema koji nije iskoristio jedanesterac.



tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara