Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Stara dama, Monako i Inter kao zablude dana

Vreme čitanja: 4min | pon. 18.03.24. | 07:53

Pročitajte ko vam je doneo novac 17. marta, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ROMA - SASUOLO (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:0

Još jednim golom aktuelnog kapitena Lorenca Pelegrinija, Roma je nastavila niz sjajnih rezultata i savladala Sasuolo 1:0. Nastavila je i žestoku trku za mesto koje vodu i Lugu šampiona i pokazala da može uspešno da igra na dva fronta. Nakon što je u četvrtak obezbedila četvrtfinale Lige Evrope i zakazala tamo dvomeč sa Milanom, danas je energetski potrošena ipak uspela da slomi otpor tima kojem preti ispadanje.

Opšienije OVDE.

FRAJBURG - LEVERKUZEN (tip 2, kvota 1,58) - rezultat 2:3

Do kraja nemačkog prvenstva ostalo je osam kola, u kojima će Bajer za rivale imati Hofenhajm, Union Berlin, Verder, Borusiju Dortmund, Štutgart, Ajntraht, Bohum i Augzburg. Zahvaljujući današnjoj pobedi u Frajburgu sa 3:2, Ćabi Alonso i njegovi izabranici šampionski pehar mogli bi da slave protiv Švaba kod kuće, 27. aprila. Ulogu favorita protiv devetoplasiranog tima Bundeslige gosti su opravdali za manje od sat vremena.

Opširnije OVDE.

VERONA - MILAN (tip 2, kvota 1,63) - rezultat 1:3

Rosoneri su slavili na gostovanju Veroni 3:1 i zagorčali joj život a sebe na drugoj poiziciji odlepili od Juventusa. Plasman u Ligu šampiona je praktično overen a dobra forma najviše može da raduje Milaniste zbog Lige Evrope u kojoj ih očekuju dva četvrtfinalna okršaja sa Romom.

Opširnije OVDE.

KAZA PIJA - BENFIKA (tip 2, kvota 1,28) - rezultat 0:1

Barem par sati, ako ne duže, Benfika će biti na čelu Primeire pošto je u 26. kolu savladala Kasa Piju u gostima minimalnim rezultatom, a Sporting tek treba da igra protiv Boaviste kod kuće. Razlika između lisabonskih rivala sada je dva boda u korist Orlova, međutim, Lavovi imaju dve utakmice manje i šansu da se vrate na vrh čak i ako bi kiksnuli večeras.

PSV - TVENTE (tip 1, kvota 1,42) - rezultat 1:0

U poslednjem duelu 26. kola Eredivizije namučio se PSV sa žilavim, trećeplasiranim Tventeom, ali na kraju ipak upecao pobedu, četvrtu uzastopnu u međusobnim okršajima - 1:0. Zahvaljujuči asistentu Maliku Tilmanu i egzekutoru Rikardu Pepiju, domaćini su zatresli mrežu tima iz Enshedea u sedmom minutu sudijske nadokande i vratili kapitalnih deset bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Fajenord.

Opširnije OVDE.

MONPELJE - PSŽ (tip 2, kvota 1,58) - rezultat 2:6

S obzirom na veliku bodovnu zalihu u odnosu na rivale iz francuskog prvenstva, rasterećeno igraju fudbaleri Pari Sen Žermena u drugom delu sezone. Ipak, tri uzastopna remija nisu nešto što njihove navijače, pa i trenera Luisa Enrikea, ostavlja ravnodušnima. I večeras su se u Monpeljeu nervirale pristalice gostujućeg tima, ali su u drugom poluvremenu stvari došle na svoje mesto. PSŽ je upisao prvu pobedu u Ligi 1 nakon mesec dana i to sa ubedljivih 6:2.

Opširnije OVDE.

SPORTING - BOAVISTA (tip 1, kvota 1,17) - rezultat 6:1

Sezonu iz snova igra Viktor Đokereš i iz utakmice u utakmicu potvrđuje da će predstavljati Sportingovog kapitalca verovatno već predstaojećeg leta. Švedski napadač koji ove sezone bez milosti rešeta protivničke mreže večeras je protiv Boaviste dodatno popravio već impresivan učinak i sa tri pogotka došao do 36 golova u svim utakmicama. Sjajni centarfor režirao je preokret protiv gostiju koji su poveli u trećem minutu, a uz igrača letos pridošlog iz koventrija u strelce su se upisali još Santos Paulinjo, koji je pogađao dva puta za konačnih 6:1.

PRECRTANO

JUVENTUS - ĐENOVA (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 0:0

Posebno je Juventus bio loš u prvom poluvremenu. Bio je to nastavak agonije, pošto je prethodno tim iz Torina izgubio od Napolija, i potom igrao nerešeno sa Atalantom. Domaćin gotovo da nije napravio ozbiljniju šansu, a ni do kraja susreta se mreže nisu zatresle u Torinu.

Opširnije OVDE.

MONAKO - LORIJAN (tip 1, kvota 1,37) - rezultat 2:2

Trener Monaka Adi Hiter trpeo je brojne kritike prethodnih meseci, prevashodno zbog činjenice da njegovi izabranici još od devetog decembra nisu pobedili na domaćem terenu, a post dug tri i po meseca nije ni danas prekinut, pošto je Tijemue Bakajoko dao gol u petom minutu nadoknade i Lorijenu doneo bod 2:2 (1:1).

Opširnije OVDE.

INTER - NAPOLI (tip 1, kvota 1,58) - rezultat 1:1

Kao što su se Napolitanci prošle sezone sezone šetali kroz Seriju A, tako to sada radi Inter. Jasno je da će Nerazuri uskoro i zvanično preuzeti tron, ali se aktuelni šampion makar potrudio da se ne pokloni do zemlje budućem i odoleo mu u njegovoj kući. Iako je Inter nadigrao Napoli, morao je na kraju da se zadovolji podelom plena – 1:1.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara