Rezzime jučerašnjeg dana (petak): Dortmund i Maroko su bili sigurice

Vreme čitanja: 3min | sub. 15.01.22. | 07:05

Pogledajte ko vam je doneo novac 14. januara, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

DORTMUND - FRAJBURG (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 5:1

Komotan trijumf, naslonjen na preoket u Frankfurtu budi nadu navijačima Milionera – doduše, na Vestfalenu ih bilo samo 750 usled pooštrenih mera u borbi sa virusom korona – da bi Dortmund mogao da stigne Bavarce na čelu tabele.

Opširnije OVDE

MAROKO - KOMORI (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 2:0

Maksimalnim učinkom u prva dva kola grupne faze Kupa afričkih nacija Maroko se pridružio Kamerunu među reprezentacijama koje su izborile mesto u drugoj fazi takmičenja. Posle minimalne pobede nad Ganom, izabranici Halihodžića savladali su i Komore.

Opširnije OVDE

MALATIJA - GECTEPE (tip 2, kvota 2,25) - rezultat 1:2

Iako je domaćin poveo već u 7. minutu preko Eskihelača, gost je na kraju uspeo da odnese kući ceo plen sa Jeni Malatija stadiona. Za to su najviše zaslužni strelci, Emir u 15. minutu sa bele tačke, i Lorenci u 75.

PORTUGAL - ISLAND (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 24:28

Na krilima Elisona, prve zvezde Palmarsona i Gudjonsona, Islanđani su kontrolisali rezultat. Portugalija je vodila samo na startu meča.

Opširnije OVDE

NEMAČKA - BELORUSIJA (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 33:29

Posebno raspoloženi u pobedničkom timu bili su Hafner i Šiler koji su sa po osam golova predvodili svou reprezentaciju do slavlja, dok su Kuleš i Vailupau sa po sedam golova bili najefikasniji u redovima Belorusije.

Opširnije OVDE

AUSTRIJA - POLJSKA (tip 2, kvota 1,65) - rezultat 31:36

Brznogo desno krilo Arkadijuš Morito bio je nepogrešiv u kontrama i polukontrama, a pratila su ga raspoloženi Daščak i Krajevski. Poš i Fridrig su koliko-toliko držali Austrijance u igri, ali ni u prestonci Slovačke nismo gledali neizvestan meč.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

BRAJTON - K. PALAS (tip 1, kvota 2,25) - rezultat 1:1

Na Ameksu gotovo uvek ista priča: Brajton napada, Brajton dominira, Brajton stvara šanse, ma ko bio sa druge strane terena. Ali Brajton - ne pobeđuje. Neefikasnost je postala rak rana ekipe Grema Potera, primarni razlog zbog kojeg se Galebovi u ovom trenutku ne nalaze u vrhu tabele.

Opširnije OVDE 

GABON - GANA (tip 2, kvota 2,15) - rezultat 1:1

Crne zvezde nisu mogle da se pomire sa činjenicom da su ispustile dva boda u završnici te su bes iskalili kroz fizički obračin sa rivalom. Gužvu i koškanje nakon poslednjeg zvižduka inicirao je Tete, a nakon nekoliko minuta strasti su se stišale te su ekipe završile u svlačionicama

Opširnije OVDE

BEŠIKTAŠ - GAZIJANTEP (tip 1X&GG, kvota 1,75) - rezultat 1:0

Šesto mesto nije baš pohvalno za aktuelnog prvaka, ali je situacija daleko bolja nego što je bila jesenas. Pod vođstvom novog trenera zabeležili su crno-beli peti trijumf u sedam utakmica i nagovestili bolje dane.

Opširnije OVDE

DINAMO D. - HSV (tip 2, kvota 2,00) - rezultat 1:1

Drugi vezani remi, a treći meč u poslednja četiri kola bez pobede znače da se Hamburger polako udaljava od borbe za direktnu promociju, pošto za drugoplasiranim Darmštatom uz meč više od istog zaostaje pet četiri boda.

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara