Erling Haland (Dortmund) i Filip Linhart (Frajburg)
Erling Haland (Dortmund) i Filip Linhart (Frajburg)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Milioneri otimaju i od Frajburga

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.01.22. | 11:45

Pročitajte nekoliko predloga za 14. januar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
TURSKA 1 | 18:00
Besiktas - Gazisehir Gaziantep
ID: 6102528

Bešiktaš duže od mesec dana traži trenera koji bi preuzeo “vruć krompir” od “vatrogasca” Endera Karavelija. Gazijantep u istom periodu nije pretrpeo nijedan poraz i pretekao je Orlove, pa budite obazrivi, kombinacija 1X&GG je mudrija od keca, a i kvota na nju je mnogo bolja.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1X&gg (1.75)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 21:00
Nice - Nantes
ID: 6102872

Osrednji rezultati u Nici su glavni razlog povelikog zaostatka drugoplasiranih Orlića za vodećim Pari Sen Žermenom. Nant uopšte nije rđav gost i u seriji je od četiri kola bez poraza, međutim, novija tradicija ne ide mu na ruku zbog čega je kec prvi, a GG naš drugi predlog.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Za izbegavanje
SEVERNA IRSKA 2 | 20:45
Newri City - Welders
ID: 6102684

Ovo je jedna od onih utakmica sa kojima na prvi pogled ne bi trebalo da imate problema, ali je u pitanju potencijalna mina. Naime, Njuri Siti vodi na tabeli, međutim na svom terenu nije slavio još od početka decembra (istina, uglavnom je igrao na strani). Bolje ih obiđite.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.43)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 20:30
Dortmund - Freiburg
ID: 6102533

Frajburg je prilično nepredvidiv i Milioneri nipošto ne smeju unapred da ukalkulišu tri boda. Međutim, preokret u Frankfurtu (od 0:2 do 3:2) napunio je samopouzdanjem Erlinga Halanda i njegove saigrače, zbog čega tradicionalni kec uz dosta pogodaka ne bi smeo da izostane.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 21:00
Brighton - Crystal Palace
ID: 6102543

 

Brajton u poslednjih mesec dana ne zna za poraz, ali je prošlog vikenda morao da se pomuči kako bi iz FA kupa eliminisao ekipu Vest Bromvič Albiona (uspeo je tek u produžetku). Kristal Palas ni jači ne smeju baš olako da shvate, međutim, ovde prednost ipak imaju Galebovi.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.25)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 18:30
Dinamo Dresden - Hamburger
ID: 6102516

Hamburger je jedan od četiri kluba koja dele treću poziciju na tabeli Cvajte, pa ukoliko nekadašnji prvak Evrope želi da ispuni cilj prolećni deo sezone moraće da odigra daleko sigurnije, bez neobjašnjivih padova forme. Naš izbor je dvojka jer je Dinamo samo jednom dobio HSV.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 18:30
Hansa - Hannover
ID: 6102508

 

Rivali u prvo kolo po nastavku sezone ulaze sa istim brojem bodova, pa gaje i iste nade da bi mogli da zabeleže dobar rezultat. Optimizam Hanovera zasniva se i na malo boljem bilansu u međusobnim okršajima, međutim, Hanza je letos slavila sa 3:0, pa ćemo joj ipak dati prednost.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.7)
Vredi probati
TURSKA 1 | 18:00
Malatyaspor - Goztepe
ID: 6102578

 

Rizikovaćete koji god ishod da ovde odaberete, međutim, onaj sa dvojkom ipak nam deluje kao najmanji. Geztepe je vezao dve pobede (u Kupu i prvenstvu), istina, na svom terenu, ali je u mnogo boljem raspoloženju nego domaćin, koji je u seriji od sedam utakmica bez trijumfa.

 


Konačan ishod

Tip: 2 (2.25)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara