Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Benfika debelo razočarala

Vreme čitanja: 3min | uto. 15.08.23. | 07:55

Pogledajte ko vam je doneo novac 14. avgusta, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ATLETIKO MADRID - GRANADA (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 3:1

Uspešno je Atletiko Madrid ušao u sezonu 2023/2024, mada rezultat 3:1 ne daje baš realnu sliku odnosa snaga sa gostima iz Granade. Dugo su se mučili domaćini da probiju bedem od petorice igrača pred golom Andrea Fereire, a potom i morali da traže novo vođstvo. Drugi put su to, ipak, dosta brže uspeli, a bomba koju je sa tridesetak metara poslao Memfis Depaj učinila je da gosti do kraja ostanu zaslepljeni.

Opširnije OVDE.

MANČESTER JUNAJTED - VULVERHEMPTON (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 1:0

Nije bila premijera za pamćenje, ali Mančester junajted je novu sezonu otvorio pobedom. Nema sumnje da su na Old Trafordu postavili najviše moguće ciljeve i pobeda nad Vulverhemptonom samo je prvi korak, ali moraće Erik ten Hag ozbiljno da promisli kako da popravi igru svog tima, jer opšti je utisak da je Vulverhempton bio bolji - 1:0.

Opširnije OVDE.

MOREIRENSE - PORTO (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 1:2

Muče se favoriti na startu portugalskog prvenstva. Sporting je prvog dana nove sezone tek u osmom minutu nadoknade stigao do pobede, a morao je i Porto da se pomuči kako bi u prvom kolu upisao sva tri boda pošto je posle preokreta savladao Moreirense – 2:1 (0:0).

Opširnije OVDE.

TORINO - FERALPIZALO (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 2:1

Dali su srpski fudbaleri veliki doprinos rezultatima Torina u prethodnoj sezoni, a ako je suditi na osnovu starta nove ništa drugačije neće biti ni u predstojećoj takmičarskoj godini. Bikovi su ovog ponedeljka u prvom kolu Kupa Italije ugostili drugoligaša Feralpisalo, a preokret ekipe Ivana Jurića i plasman u narednu rundu (2:1) režirali su srpski reprezentativci Ivan Ilić i Nemanja Radonjić.

Opširnije OVDE.

BORDO - KONKERNU (tip 1, kvota 1,58) - rezultat 1:0

Ozbiljno je Bordo morao da se namuči da bi stigao do prve pobede u šampionatu. A do nje je došao golom u osmom minutu nadoknade! I to iz penala! Kapiten Barbe je preuzeo odgovornost i pogodio za veliko slavlje.

KARAGUMRUK - BEŠIKTAŠ (tip 2, kvota 1,67) - rezultat 0:1

Nije ovo bila prva utakmica istanbulskih crno-belih, već tri su ih odigrali u kvalifikacijama za Ligu konferencije, ali umalo da bude prva koju nisu rešili u svoju korist. Snažan šut Žedsona Fernandesa iz trka, sa ivice kaznenog, doneo je ipak Bešiktašu tri boda i nastavak pobedničkog niza u kojem su još dva duela sa Tiranom (3:1, 2:0) i jedan sa Nefčijem (3:1).

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

BOAVISTA - BENFIKA (tip 2, kvota 1,27) - rezultat 3:2

Otvaranje sezone u portugalskom prvenstvu donelo je meč za pamćenje i prepričavanje! Benfika koja je prošle sezone beležila rekorde kada je u pitanju neporaženost u jednoj sezoni, ovoga puta je pala na samom startu i to posle neverovatnog preokreta domaće Boaviste u Portu – 3:2 (0:1).

Opširnije OVDE.

OSNABRIK - KELN (tip 2, kvota 1,63) - rezultat 1:1

Obavio je Keln posao, ali tek posle dodatnih 30 minuta. Mogao je doduše sve da završi i u uvodnih 90, vodio je od 43. minuta, ali je Osnabrik izjednačio u 73. i meč odveo u produžetke. Tamo su ipak Jarčevi opravdali ulogu favorita. Nažalost, za tikete je bilo prekasno.

VIBORG - HVIDOVRE (tip 1, kvota 1,48) - rezultat 0:0

Pucalo se ćorcima u poslednjem meču četvrte runde danskog šampionata. Viborg ga je dočekao kao favorit, ali taj status nije uspeo da opravda. Hvidovre je uspeo da izdrži nalet rivala, koji je bio posebno jak u prvom poluvremenu, i da sa gostovanja odnese bod.

AL ŠABAB - AL AKHDOD (tip 1, kvota 1,53) - rezultat 1:1

Veliki kiks Al Šababa na otvaranju prvenstva Saudijske Arabije. Dočekao je novajliju Al Akhdod i osvojio samo bod. Čak je i za njega morao da strepi pošto je od 41. minuta bio u zaostatku, ali je sredinom drugog dela uspeo da izjednači i izbegne poraz.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara