Ivan Ilić i Nemanja Radonjić (©MN Press)
Ivan Ilić i Nemanja Radonjić (©MN Press)

Srbi obeležili Torinov start sezone: Ivan Ilić golčinom oborio drugoligaša, Radonjić upisao asistenciju (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.08.23. | 23:43

Ekipa Ivana Jurića uz dosta muke savladala Feralpisalo u prvom kolu Kupa Italije - 2:1

Dali su srpski fudbaleri veliki doprinos rezultatima Torina u prethodnoj sezoni, a ako je suditi na osnovu starta nove ništa drugačije neće biti ni u predstojećoj takmičarskoj godini. Bikovi su ovog ponedeljka u prvom kolu Kupa Italije ugostili drugoligaša Feralpisalo, a preokret ekipe Ivana Jurića i plasman u narednu rundu (2:1) režirali su srpski reprezentativci Ivan Ilić i Nemanja Radonjić.

Izašao je Torino u najjačem sastavu, ali nije blistao. Novajlija u Seriji B pokazao je da Bikovi još nisu dostigli željenu formu. Da je tako pokazali su domaći fudbaleri u 17. minutu kada su prvo mlako reagovali na jednu dugu loptu, a onda dozvolili Di Molfeti da se neometano namesti i sa ivice šesnaesterca pogodi dalji ugao. Vanja Milinković Savić bio je nemoćan na golu Torina (gol Di Molfete pogledajte OVDE).

Izabrane vesti

Ipak, ekspresno je prvoligaš odgovorio preko Mergima Vojvode, kojeg je aktraktivnim dodavanjem petom uposlio Nemanja Radonjić. Iz prve je, u okretu, brzonogo srpsko krilo uposlilo saigrača na boku, a ovaj je sjajno pogodio dalji ugao pošto je prethodno izbacio čuvara iz igre i samo četiri minuta posle primljenog gola doneo izjednačenje (Radonjićevo dodavanje pogledajte OVDE).

Međutim, na naredni gol čekalo se dugo. I činilo se da će meč otići u produžetke. Ipak, Ivan Ilić nije želeo da provede dodatnih pola sata na terenu. Prihvatio je srpski vezista loptu sa levog boka od Vojvode i sa dvadesetak metara iz kolena lansirao raketu ka golu Feralpisala. Bio je to njegov treći gol na 16. utakmici za Torino. Ima pride i tri asistencije. I tek se očekuje da će ih imati u sezoni pred nama.





tagovi

Ivan IlićNemanja RadonjićTorinoKup Italije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara