Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): U proseku zadovoljni

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.07.23. | 07:56

Pročitajte ko vam je doneo novac 17. jula, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ŠANGAJ ŠENHUA - MEIDŽOU HAKA (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 2:1

Nimalo laka pobeda Šangaj Šenhue, Poveo je domaćin posle dosta muke u finišu prvog dela iz penala, ali je već u nadoknadi prvog dela Mejžu Haka izjednačio. Sredinom drugog dela Šenhua je ponovo stigla do prednost i ovog puta je odbranila.

LOKOMOTIVA SOFIJA - BOTEV (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 1:0

VARBERG - AIK STOKHOLM (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 1:2

Minimalna, ali rutinska pobeda za AIK. Jer gosti su u finišu postigli dva gola u kratkom vremenskog razmaku i praktično osigurali trijumf, a domaćin Varberg je pred kraj meča uspeo samo da ublažui poraz.

BRONDBI - B93 (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 8:2

Iživljavao se Brondbi nad danskim niželigašem u prijateljskom susretu. Osam golova postigao je danski velikan, po četiri u oba poluvremena. Gosti su se trgli tek u nastavku i sa dva pogotka ublažili debakl.

DINAMO BUK. - CS UNIVERTIZATEA (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 0:2

Rutinski trijumf Univerzitatee na startu rumunskog prvenstva. Tim iz Krajove slavio je sa 2:0 u Bukureštu protiv Dinama. Gosti su rivala načeli iz penala u 53. minutu, a trijumf je u dubokoj nadoknadi potvrdio rezervista Jovan Marković.

REAL SANTA KRUZ - REAL TAMAJAPO (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 1:0

Prodisao je Santa Kruz. Posle dva vezana poraza, pomenuti klub stigao je do minimalnog trijumfa protiv Tamapaja. Pogodak vredan tri boda postigao je Lopez sredinom drugog poluvremena.

PRECRTANO

ATL. MITRE - ALDOSIVI (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 0:2

U padu je forme Mitre. Argentinski klub upisao je treći poraz u poslednja četiri meča, ovog puta protiv Aldosivija. Rival iz donjeg dela tabele došao je u goste sa dva vezana poraza, ali je golovima na startu i u finišu prvog poluvremena mini-seriju prekinuo i stigao do tri važna boda.

PALESTINO – KOKIMBO (tip 1, kvota 1,90) – rezultat 1:1

Završnicu za infarkt odigrali su Palestino i Kokimbo. Domaćin je poveo golom u 86. minutu i ulio vam nadu da bi "kec" ipak mogao da bude zaokružen, ali vam je snove pokvario Holgado u sedmom minutu nadoknade...

DEF. BELGRANO - DEF. HUNIDOS (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 1:2

Bio je Belgrano u seriji dobrih rezultata kod kuće, nije pred svojim navijačima izgubio poslednja četiri meča, ali je onda došao Defensores Unidos i taj niz mu prekinuo. Već u prvom minutu nagovestili su gosti kakav se scenario sprema i mada je Belgrano izjednačio desetak minuta kasnije, Unidos je na isteku sat vremena igre ponovo poveo i sačuvao prednost u završih pola sata.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara