©MN Press
©MN Press

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Delfini uz golove, a kombinacija u Bukureštu

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.07.23. | 11:15

Pročitajte nekoliko predloga za 17. jul…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Za izbegavanje
SENEGAL 1 | 19:00
Dakar Sacre Coeur - Excellence
ID: 7375486

Dakar, koji je trenutno u seriji od pet mečeva bez pobede (tri remija i dva poraza), pa je deveti na tabeli. Ipak, ako danas trijumfuje osiguraće i zvanično opstanak, pošto ima četiri boda više od Linžera i odigran meč manje. U prvoj polusezoni je Dakar kao gost savladao Ekselens sa 1:0. Kada su ovakve utakmice po sredi nikada se ne zna, pa bi radije izbegli tip jedan.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.6)
Fiksevi dana
SVETSKO PRVENSTVO | 13:30
Serbia - Spain
ID: 7370686

Poredak u vaterpolu se promenio, a Španci su možda i najveći favoriti za osvajanje sveta. Oni brane titulu u Fukuoki, uz želju da postanu prva zemlja koja je dva puta zaredom bila planetarni prvak. Crvena furija ima najjači sastav, favorit je protiv Delfina, a mi idemo na više od 20,5 golova po meču, pošto nam patriotski tip u ovom slučaju ne odgovara.


Ukupno golova

Tip: više (1.85)
Fiksevi dana
VIJETNAM 1 - PLAY OFF | 14:15
T&T Hanoi - Binh Dinh
ID: 7375496

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Milan Jevtović nedavno je došao u Vijetnam iz Norveške i odmah je uskočio u startnu postavu Hanoja. Njegov tim se plasirao u plej-of, boriće se za titulu. Istina, njegov tim nije prošli put sjajno prošao na meču para, ali ne mari... Bilo je to u eri pre Jevtovića, i zato kažemo kec!


Konačan ishod

Tip: 1 (1.72)
Fiksevi dana
RUMUNIJA 1 | 20:30
Dinamo Buc. - CS Universitatea
ID: 7371388

Dinamo se tek preko baraža vratio u elitni rang takmičenja i mada nema sumnje da će imati podršku dobrog dela Bukurešta ipak će sada na četvrtoplasirani tim iz prošle sezone. Jasno je da je Univerzitatea favorit, mada i zbog vremena i zbog nekih ranijih rezultata mada i zbog vremena i zbog nekih ranijih rezultata razmišljamo i o malom broju golova.


Mozzart kombinazzije

Tip: X2&0-3 (1.4)
Vredi probati
ŠVEDSKA 1 | 19:00
Djurgarden - Malmo
ID: 7371229

Malme se posle 14 kola nalazi na trećem mestu švedskog prvenstva sa 34 boda, sedam više od današnjeg rivala koji je na poziciji iza. Prethodni duel ovih timova igran je u kupu, a bilo 1:1, potom 2:2 kroz produžetke pa je Jurgorden bolje izvodio penale. Mi smo u svakom slučaju za dvojku u pokušaju, jer što se kaže koliko vredi, toliko je i primamljiva.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.6)
Za izbegavanje
ŠVEDSKA 1 | 19:00
Varbergs BoIS FC - AIK
ID: 7371233

Duel sa začelja tabele. Oba tima su u poslednjih pet kola slavili po jednom i to u protekle dve runde. Verberg je na svom terenu vezao četiri poraza, a ukus pobede osetio je poslednji put još u februaru i to u meču kupa. AIK je pomenuti trijumf ostvario upravo na strani. Toliko je škakljivo, da bi mi ovu dvojku u širokom luku mimoišli.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.05)
Fiksevi dana
RUMUNIJA 1 | 17:30
Voluntari - Botosani
ID: 7371393

Voluntari je na generalnoj probi isprebijan od Hapoel Ber Ševe sa 0:3, dok je istim rezultatom Ferencvaroš tukao Botošani. Voluntari je prošlu sezonu završio u dobrom ritmu kao domaćin, Botošani je ređao poraze. Poslednjih godina je ipak Botošani bio taj koji je imao više uspeha kao gost Voluntariju, mada su uglavnom padala najviše dva gola.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.53)
Vredi probati
SVETSKO PRVENSTVO | 12:00
Hungary - Japan
ID: 7370682

Mađari su razočarali na prethodnom planetarnom šampionatu, nisu ušli u polufinale, iako su bili domaćini. Ali, podigli su se otkako je na klupu seo Žolt Varga. Unapredio je igru, poveo ih do srebra na Evropskom prvenstvu i sada želi novu medalju. Idemo na tip koji predviđa više od 24,5 golova.


Ukupno golova

Tip: više (1.85)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara