Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Japanci i Norvežani prodali

Vreme čitanja: 3min | čet. 26.05.22. | 06:54

Pogledajte ko vam je doneo novac, a ko vas je prodao 25. maja

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

JOKOHAMA - KJOTO (tip 1, kvota 1,55), rezultat 2:0

Sigurna pobeda Jokohame. Bez mnogo nervoze zaokružili ste fiks iz Japana i kvotu 1,55. Jokohama je postizala golove u pravim trenucima. Mreža Kjota prvi put se zatresla u 41. minutu, da bi Masubara rešio sve dileme sredinom drugog poluvremena.

LILESTREM-VALERENGA (tip 1, kvota 1,95), rezultat 2:0

Ovde nije bilo ni najmanjih problema. Lako i ubedljivo je slavio blagi favorit. Istina bilo je nedoumica u prvom poluvremenu. Valerenga je izdražala i dugo držala nulu. Međutim, više od toga nije mogla. Posebno posle primljenog gola u 77. minutu.

TRANS NARVA – FLORA (tip 2, kvota 1,23), rezultat 0:3

Laka i ubedljiva pobeda Flore. Nijednog trenutka se nije postavljalo pitanje konačnog pobednika. Flora je digla formu u poslednje vreme. Još je večeras povela na vreme, u 12. minutu. Ostalo je bilo stvar rutine.

ROMA – FAJENORD (tip 1, kvota 2,55), rezultat 1:0

Roma vas je pošteno ispoštovala i popravila prilično varljiv dan. Nije bilo lako, ali je Žoze Murinjo pokazao da je specijalista za finale. Čak je i tim iz Roterdama delovao povremeno bolje, ali su Rimljani igrali na italijanski način. Sačekali su šansu i preko Zaniola poveli. Izdržali su sve nalete Holanđana i pogodili evropski pehar posle 61 godine.

PRECRTANO

KAVASAKI - ŠONAN BELMARE (tip 1, kvota 1,70), rezultat 0:4

Kakav potop favorita u japanskoj Džej ligi. Ništa nije polazilo za rukom ekipi Kavasakija, ali je domaćin posle prvog poluvremena imao aktivan rezultat (0:0). A u nastavku – potop. Šonan Belmare je odigrao meč sezone u drugom poluvremenu. Totalno je ponizio domaćina i postigao četiri gola za 12 minuta.

VIKING - HAM KAM (tip 1, kvota 1,37), rezultat 1:1

Pao je možda i najveći fiks dana. Prosto je neverovatno šta je Viking dozvolio sebi. Posle ranog vođstva protiv slabašnog Ham Kama, Viking je počeo da odrađuje posao. I bio je kažnjen autogolom Solbakena u 63. minutu. Nije uspeo Viking da se povrati posle toga.

BODE - STREMSGODSET (tip 1, kvota 1,40), rezultat 2:2

Muči se na početku ove sezone šampion Norveške. Teško dolazi do pobede. I večeras vam je priredio neprijatno iznenađenje. I to posle vođstva od 2:0 u uvodnoj fazi meča.

KAŠIMA - SAGAN TOSU (tip 1, kvota 1,95), rezultat 4:4

Pravi fudbalski spektakl viđen je u Japanu. Meč dana, ako gledamo samo zbivanja na terenu. Verovali ste u keca i preživeli pravi rolekoster emocija. Imao je Sagan tri gola prednosti, ali je onda Kašima počela da igra. I došla do čudesnog prekida u sudijskoj nadoknadi (4:3). Međutim, ni tu nije bio kraj. Smogao je snage Sagan da pogodi u sedmom minutu nadoknade.

DINAMO B – SAMGURALI (tip 1, kvota 1,25), rezultat 4:4

Još jedan spektakl, ovog puta u Gruziji. Prosto je neverovatno šta se dešavalo u Gruziji. Domaćin i trenutni lider je vodio čak četiri puta. Ali Samgurali je bio neverovatno uporan i dao četiri gola. Alal vera.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara