Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Velika šestorka uglavnom darežljiva

Vreme čitanja: 3min | čet. 02.03.23. | 08:00

Pročitajte ko vam je doneo novac 1. marta, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ARSENAL - EVERTON (tip 1, kvota 1,33) rezultat 4:0

Kriza koja je trajakla od kraja januara do sredine februara sada deluje kao davna prošlost Arsenala, pošto Tobdžije ponovo igraju onako kako su to radije tokom najvećeg toka jeseni. Ekipa Mikela Artete demolirala je Evrton na svom Emirejtsu, uz dva pogotka Gabrijela Martinelija, ali i sjajne poteze Bukara Sake - 4:0 (2:0).

Opširnije pročitajte OVDE.

MANČESTER JUNAJTED - VEST HEM (tip 1, kvota 1,55) rezultat 3:1

Pre tri dana Mančester Junajted je osvojivši Liga kup prekinuo niz od šest godina bez trofeja, a kraj sušnog perioda nije bio povod da se tim Erika Ten Haga uspavaju na lovorikama. Iako je u jednom momentu izgledalo da domaćinu susret na Old Trafordu klizi iz ruku i da će Čekićari golom Benrame iz 54. minutu izboriti mesto u četvrtfinalu, završnica susreta donela je pravo lice Crvenih đavola i potpuni preokret (3:1).

Opširnije pročitajte OVDE.

BARNLI - FLITVUD (tip 1, kvota 1,28) rezultat 1:0

Barnli je minimalnom pobedom uspeo da opravda ulogu favorita i plasira se u narednu fazu FA kupa. Jedini pogodak viđen je u 90. minutu, a junak trijumfa bio je Roberts koji je na asistenciju Vitinja zatresao mrežu.

LIVERPUL - VULVERHEMPTON (tip 1, kvota 1,53) rezultat 2:0

Vulverhempton je izdržao mnogo duže, ali je poklekao u završnici meča na Enfildu. Liverpul je stigao do dragocenih bodova zahvaljujući golovima Virdžila van Dajka i Mohameda Salaha, pa je sačuvao nadu o plasmanu u Ligu šampiona i naredne sezone - 2:0 (0:0).

KOPENHAGEN - VEJLE (tip 1, kvota 1,43) rezultat 2:0

Dugo su gosti odolevali pred napadima Kopenhagena, međutim sav trud pao je u vodu sa golom koji je postigao Darami u 67. minutu. Iako je neizvesnost trajala do kraja susreta, pozno u sudijskoj nadoknadi Klaeson je udvostručio prednost i tako uvećao kapital Kopenhagena pred revanš.

HERENVEN - FAJENORD (tip 2, kvota 1,70) rezultat 0:1

Skupo je domaćin prodao kožu u četvrtfinalu i poklekao tek u 80. minutu. Koban po domaćina bio je brazilsko-meksički tandem te je Santjago Himenez postigao gol vredan plasmana u polufinale na asistenciju Danila.

TULUZ - RODI (tip 1, kvota 1,28) rezultat 6:1

Tuluz je ubedljivom pobedom osigurao mesto u polufinalu. Sa pet golova do odlaska na odmor dileme o pitanju pobednika bile su rešene već u prvom poluvremenu, a gost je pred kraj susreta počasnim golom za nijansu potravio prilično skroman utisak.

PRECRTANO

ŠEFILD JUNAJTED - TOTENHEM (tip 2, kvota 1,90) rezultat 0:1

Totenhem je minimalnim porazom od Šefild Junajteda eliminisan u osmini finala, a koban po Pevce bio je Ndijae koji je u 79. minutu stigao do odbijene lopte na ivici šesnaesterca i posle lsaloma kroz odbranu Totenhema matirao Forstera. Član Čempionšipa na narednom koraku će odmeriti snage sa Blekbernom.

SAUTEMPTON - GRIMZBI (tip 1, kvota 1,33) rezultat 1:2

Ispadanje Totenhema nije predstavljalo jedinu senzaciju večeras s obzirom na to da je tačku na put Sautemptona stavio Grimzbi. Četvrtoligaš je do pobede stigao zahvaljujući golovima Holohana sa bele tačke. Dva realizovana jedanaesterca ispostavila su se kao nenadoknadiv zaostatak za domaćina koji je golom Ćaleta-Cara vratio neizvesnost, ali se gol hrvatskog fudbalera ispostavio samo kao utešni.

MARSELJ - ANESI (tip 1, kvota 1,18) rezultat 2:2, posle penala 8:9

Ušunjao se maleni Anesi u polufinale Kupa Francuske. Kad je dovde došao, ni trofej nije daleko.

Među četiri najbolja tima u masovnijem takmičenju plasirao se tako što je preživeo pakao Velodroma i Marselju servirao – pakao. Gubio je, vodio, primio gol u nadoknadi koji je rivale poslao na penal rulet, a kad se tamo na njemu pojavi drugoligaš obavezno pobeđuje. Tako je bilo i na jugu države, pošto je posle 2:2 u osnovnom delu bio uspešniji prilikom udaraca sa 11 metara – 7:6.

Opširnije pročitajte OVDE.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danarezzime tipovanjaInternet klađenjeklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara