Rezzime jučerašnjeg dana (subota): Junajted vas opet razočarao

Vreme čitanja: 4min | ned. 31.12.23. | 07:13

Pogledajte ko vam je 30. decembra doneo novac, a ko prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ASTON VILA - BARNLI (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 3:2

Aston Vila je još jednom odigrala meč sa mnogo oscilacija, ali je uspela da slomi borbeni Barnli na svom terenu i golom Daglasa Luiza iz penala u 89. minutu stigne do tri velika boda (3:2) i izjednači se po broju bodova sa vodećim Redsima, ali uz utakmicu više.

Opširnije OVDE.

MILAN - SASUOLO (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:0

Tri boda koja će se upisati u tabelu i nešto više od sat i po lošeg fudbala koji će se brzo zaboraviti. To je utisak posle večeršanje Milanove pobede nad Sasuolom (1:0) na San Siru. Porodili su Rosoneri nekako pobedu proptiv Neroverda ali aplauze nisu zaslužili. Čak je bilo i zvižduka. Stefano Pioli treba ozbiljno da strepi za posao u novoj godini.

Opširnije OVDE.

ATALANTA - LEČE (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:0

Atalanta je upisala pobedu nad Lečeom golom Ademole Lukmana, ali ko zna kako bi se sve završilo da je Krstović u 54. minutu, kod rezultata 0:0, iskoristio veliku priliku koja mu se ukazala nakon centaršuta Kabe. Crnogorski napadač je poslao loptu pored stative, a samo četiri minuta kasnije domaćin je došao do gola preko Lukmana – 1:0.

Opširnije OVDE

MANČESTER SITI - ŠEFILD JUNAJTED (tip 1, kvota 1,10) - rezultat 2:0

Pribojavali su se u Mančester Sitiju kako će se ekipa snaći u finišu prvog dela sezone, s obzirom na to da se Erling Haland povredio na vrhuncu krize rezultata, posle remija sa Totenhemom i porazom na Vila Parku, ali je onda u sastav ušao Hulijan Alvarez i rutinski priveo godinu kraju. Na kraju se i rasucao, pa je u finišu sezone direktno bio odgovoran za pobedu u finalu Svetskog prvenstva za klubove, pobedu na Gudisonu i za večerašnje slavlje nad Šefild Junajtedom - 2:0 (1:0).

Opširnije OVDE.

LUTON - ČELSI (tip 2, kvota 1,65) - rezultat 2:3

U besciljnom lutanju sa transfer politikom čini se da je Čelsi napravio jedan potez. Možda i najbolje utrošen novac je onaj izdvojen za Kola Palmera. Od svih pojačanja londonskih Plavaca najbolje je Sitijevo dete! Ofanzivni vezista retka je svetla tačka, opravdava uloženo i odskače od saigrača i to je demonstrirao na Kenilvort roudu: dva gola – drugi bio majstorski – i asistencija za barem malo prazničnog mira i slomio Luton, kome je malo nedostajalo da se vrati i otkine bod – 3:2 (2:0).

Opširnije OVDE.

PORTIMONENSE - SPORTING (tip 2, kvota 1,30) - rezultat 1:2

Viktor Đokereš je sa razlogom zaludeo fudbalsku Evropu! Švedski napadač mađarskih korena nastavlja da trese mreže na svim meridijanima i već je stigao na kotu 18! Kada ovaj momak zatrese mrežu, Sporting obično pobeđuje i to se potvrdilo ove večeri. Đokereš je bio strelac prvog gola za Sporting u trijumfu na teškom gostovanju Portimonenseu (2:1) i nastavio da puni redove u tefterima skauta najvećih klubova Evrope.

Opširnije OVDE.

KAZA PIJA - BRAGA (tip 2, kvota 1,58) - rezultat 1:3

Ima Braga kvalitet, ali nikako da napravi iskorak i konačno napadne šampionsku titulu. Sada je na samo četiri boda zaostatka za vodećom Benfikom nakon 15. kola, a prevashodno ofanzivni potencijal pokazala je na gostovanju Kaza PijI. Strelci za goste iz "Kamenoloma" bili su Simon Banza, Žoao Mutinjo i Rodrigo Salazar.

JUVENTUS - ROMA (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 1:0

Masimiljano Alegri je uspeo da neutrališe Romine glavne adute, Murinju to nije pošlo za rukom. U ovakvim tvrdim i zatvorenim utakmicama, dodir klase rešava pobednika a večeras je to bila prelepa asistencija Dušana Vlahovića. Srpski napadač je namestio jedini gol na meču za Adrijena Rabioa i Juventus je minimalnom pobedom (1:0) nad Romom prišao Interu na dva boda zaostatka

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

NOTINGEM FOREST - MANČESTER JUNAJTED (tip 2, kvota 2,20) - rezultat 2:1

Ako se nešto zove uspešna šok terapija, to je ovo što je uprava Notingem Foresta napravila angžovanjem Nuna Espirita Santa. Portugalac je karijeru na Siti Graundu započeo nesrećnim porazom od Bornmuta, a onda je u razmaku od četiri dana sa svojim "šumarima" posekao dva Junajteda - Njukasl na Sent Džejms Parku, pa Mančester na svom terenu - 2:1 (0:0).

Opširnije OVDE.

HARTS - ROS KAUNTI (tip 1, kvota 1,67) - rezultat 2:2

Pretposlednji tim na tabeli škotskog Prmijeršipa priredio je iznenađenje na gostovanju u Edinburgu.Još je Harts i dobro prošao, budući da je dvadesetak minuta pred kraj imao dva gola zaostatka, a onda je zahvaljujući Kostarikancu Kenetu Vargasu i Lorensu Šenklandu izjednačio i izbegao poraz u poslednjoj utakmici u godini. Ekipa čiji je trener bivši dugogodišnji reprezentativac Škotske Stiven Nejsmit trećeplasirana je s velim zaostatkom za Rendžersom i Seltikom.


tagovi

rezzime danaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara