Rezzime jučerašnjeg dana (subota): Pozivitan bilans, glava boli zbog Aspirindžija i Barse

Vreme čitanja: 3min | ned. 14.08.22. | 07:14

Pročitajte ko vam je doneo novac 13. avgusta, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

MILAN – UDINEZE (tip 1, kvota 1,57) – rezultat 4:2

Na najvećem italijanskom stadionu gostovao je Udineze, koji je pošteno izranjavao domaćina golovima na samom startu i u foto finišu prvog poluvremena, ali se vratio u Udine sa čak četiri lopte u svojoj mreži. Milan je trijumfalno započeo sezonu u kojoj će braniti titulu.

Opširnije OVDE.

LEČE – INTER (tip 2, kvota 1,28) – rezultat 1:2

U novoj takmičarskoj godini pripremili su se Nerazuri za povratak na tron, vratili Romelua Lukakua i dobili epitet prvog favorita za pokoravanje Serije A. A problemi su se manifestovali već na premijeri. Delovalo je da će im već novopečeni član Serije A Leče ukrsti dva boda na jugu Italije, ali Nerazuri ipak slave teško izvojevanu pobedu u poslednjim sekundama utakmice.

Opširnije OVDE.

ARSENAL – LESTER (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 4:2

Sve što je Arsenalu bilo potrebno, dobio je u liku Gabrijela Žezusa. Bio je Brazilac deprimiran posle tek solidne partije u prvom kolu protiv Kristal Palasa (2:0), zato je danas kao ranjeni lav istrčao na teren i pregazio Lester kako odavno niko nije.

Opširnije OVDE.

PSŽ – MONPELJE (tip 1, kvota 1,10) – rezultat 5:2

Kao da nije bilo dovoljno što Pari Sen Žermen ima ubedljivo najmoćniji tim u Francuskoj i jedan od kvalitetnijih u Evropi, pa je Monpelje počeo i da mu poklanja golove. Epilog je bila rutinska petarda na Parku Prinčeva.

Opširnije OVDE.

GO AHED IGLS – PSV (tip 2, kvota 1,43) – rezultat 1:4

Go Ahed Igls je dodatno olakšao posao time što je skoro sat vremena igrao sa fudbalerom manje. Na kraju 4:1 za Filipsovce, bez prevelike potrošnje. Baš ono što im je bilo potrebno nakon produžetaka sa Monakom…

Opširnije OVDE.

KAZA PIA – BENFIKA (tip 2, kvota 1,27) – rezultat 0:1

Benfika večeras nije bila tako impresivna na terenu protiv debitanta u elitnom rangu, kao što je to bio slučaj u Kvalifikacijama za Ligu šampiona. Fudbaleri Kasa Pije su se nošenim sjajnom podrškom sa krcatih tribina lavovski borili punih 90 minuta, ali nisu uspeli da naprave iznenađenje. Gonsalo Ramos je nastavio golgetersku seriju i pogotkom u 59. minutu doneo Lavovima nova tri boda - 1:0.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

BARSELONA – RAJO VALJEKANO (tip 1, kvota 1,23) – rezultat 0:0

Trener tima iz Valjekasa Andoni Iraola očigledno ima recept za katalonskog giganta, jer su njegovi izabranici još jednom iznenadili Blaugranu. Ovoga puta je nisu savladali, ali su ostavili i poslednju kap znoja na terenu i zasluženo osvojili bod uz odličnu partiju golmana Stoleta Dimitrijevskog.

Opširnije OVDE.

LEVERKUZEN – AUGZBURG (tip 1, kvota 1,33) – rezultat 1:2

Develo su Farmaceuti nadigrali Augzburg, uputili čak 23 šuta ka golu od čega 10 u okvir, ali im je realizacija bila katastrofalna. Zbog toga su kažnjeni porazom od Augzburga.

SPORTING – RIO AVE (tip 1, kvota 1,23) – rezultat 3:0

Rutinska pobeda domaćina na stadionu Žoze Alvelade. Sporting se očekivano za sve pitao i limitirao rivala na samo jedan udarac u okvir gola. Kec lagan kao pero.

FAJENORD – HERENVEN (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 0:0

Okršaj na De Kajpu završen je najnepopularnijim rezultatom u fudbalu. Fajenord nije uspeo da slomi otpor Herenvena iako su njegovi fudbaleri čak 11 puta šutirali u okvir gola.


tagovi

rezzimerezzime danaklađenje rezzime tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara