Marko Nikolić (©Starsport)
Marko Nikolić (©Starsport)

Rusi kažu: Marko Nikolić ponuđen Spartaku iz Moskve

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.05.23. | 11:29

Klub odlučio da ipak podrži aktuelnog trenera Abaskala

Napravio je Marko Nikolić ime u Rusiji osvojivši Kup sa Lokomotivom i nastupom u Ligi šampiona, pa nije čudno što se njegovo ime pominje u tamošnjim medijima čim u nekom iole jačem klubu počne da se razmišlja o promeni trenera.

Takva je situacija u poslednje vreme u Spartaku iz Moskve, koji je izgubio drugo mesto na tabeli, ima promenljive rezultate, te su počele glasine da su treneru Giljermu Abaskalu odbojani dani.

Izabrane vesti

Ruski mediji objavili su da su Spartaku ponuđene usluge Marka Nikolića, koji je slobodan “strelac” godinu i po dana, otkako se rastao sa Lokomotivom u oktobru 2021. godine. Uprava moskovskog kluba je razmatrala tu opciju, ali je odlučila da zadrži Abaskala do kraja sezone, jer ionako bili drugi ili treći, Spartaku nema prevelike razlike, pošto ruski klubovi ionako ni sledeće sezone neće videti Evropu.

A, na kraju sezone će se ponovo proceniti Abaskalov rad i onda je moguć rastanak Spartaka i njega. I šansa da se angažuje Nikolić. Ako u međuvremenu ne dobije iz Partizana ponudu koja se ne odbija, u slučaju promene klupskog rukovodstva…


tagovi

Marko NikolićSpartak Moskva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara