Samo što je došao Luis Suarez se raduje trofeju (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.07.22. | 03:03

Nasional osvojio Torneo Intermedio

Malo je Luis Suarez svojim dolaskm u Nasional bacio u senku veliko finale Torneo Intermedija. Ali, sada će navijači velikana iz Montevidea imati dupli razlog za zadovoljstvo.

Nije Suarez bio na terenu večeras, međutim, bio je taličan novim saigračima, jer je istog dana kada je promovisan u novom klubu unet i novi trofej ovog takmičenja. Nasional je u finalu Torneo Intermedija savladao Liverpul sa 1:0 i četvrti put u istoriji je podigao ovaj pehar.

Izabrane vesti

Utakmica je bila izjednačena, kako dolikuje finalu, oba tima su imala svoje šanse, samo što su Nasionalove bile nešto bolje. Prosto, momci u belim dresovima su više tukli u okvir gola nego njihovi rivali.

Mada, prvu veliku šansu imao je Liverpul, nakon pola sata igre Vesino je pogodio stativu Nasionalovog gola.

Odgovor je stigao vrlo brzo. Igrao se 36. minut, dugo je trajala akcija tima iz Montevidea, Treca je centrirao, Zabala odigrao povratnu na nekih 17-18 metara od gola, a Jonatan Rodrigez je tukao „kiflu“ koja je završila u mreži.

Maltene u sledećem napadu isti trio, samo u različitim ulogama, stvorio je veliku šansu da duplira prednost, ali lopta je prošla pored gola.

U drugom poluvremenu Liverpul je išao na sve ili ništa, probao da stvori pritisak, međutim, Nasional se odbranio i došao do trofeja.

 


tagovi

NasionalLuis SuarezUrugvaj 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara