Komentari na vest

Šampionski trijumf Baraka Bahara: Trojka Makabiju za totalnu euforiju u Haifi (VIDEO)

G

Gost87

pre 12 meseci

Jel to sigurno? Mislim da dolazi u Zvezdu. Svi kažu budući trener a nigde nije pisalo da je zvanično nešto potpisano. Ja bih voleo da dođe, samo se plašim da nešto ne iskrsne u poslednjem trenutku.
N

Neki ovde

pre 12 meseci

Pokušavaju biti duhoviti, ali očigledno nemaju talenat za to. Ispadaju smešni.
n

nisu

pre 12 meseci

bitni igrači i trener,bitno je dovesti pravog čoveka na mesto sudijsje organizacije,ostalo je već sve odlično pokriveno ...
M

Mr007

pre 12 meseci

Brinem se za grobare,jer verujem da ce im Bahar nemilice bez prestanka tresti mrezu,nece sigurno igrati bunker i namestati utakmicu.
D

Dragan Džajić sa Uba

pre 12 meseci

lik i Dela....
i

italijanski

pre 12 meseci

mediji pišu da u zvezdu dolazi Roberto Djidji Stupido,bek Kosence koji načešće igra špica,mada je u zadnjih pet godina retko ulazio u igru.Inače je poznat po tome da je sin svojih roditelja i veliki ljubitelj Dragana Džajića i San Remo festivala....
T

Tarantula

pre 12 meseci

Da dođe i pokojni fadilj vokri isto ti se hvata,pratićeš opet lš na komšijskom stadionu!
P

Podrska za Terzu

pre 12 meseci

Miloje i Stankovic sa duplo slabijom timom nego sto je sad i kao treneri sa mnogo manje iskustva nego sto ga ima Bahar lupali bunkerizan kad god su pozeleli,a sta ce tek Bahar da im radi koji je od njih dvojice za dve klase bolji,bice sl.sezone +50 razlike za Zvezdu vec na zimskoj pauzi,zivi bili pa videli...
s

srka

pre 12 meseci

Zna li neko nešto o ovom Baharu? Mislim, ja ga znam kao trenera koji je slučajno eliminisao Zvezdu, nesrećnim autogolom Pavkova. Da je zaista toliko dobar, otišao bi u neki manji klub liga petice, a ne u jadniju ligu od izraelske. Kukaćete za Milojevićem, samo polako.
6

6.god bez titule

pre 12 meseci

Samo se strpi do prvog derbija,pa kad vam Bahar strpa 3-4 gola kao Trener Zvezde onda ce vam biti jasno ko je on i kakav je trener! I 7-ma titula u nizu 100% provereno u inat svim dusmanima!
t

treba pokušati

pre 12 meseci

kao zamenu za Borjana,dovesti onog malog Branda iz neke domaće serije...trebalo je da ide još onda u Francusku..dobro brani penale..
S

S.Oliver

pre 12 meseci

"halo Terza,kako brat??....imam za tebe iz Francuske špica,cena prava sitnica..."
i

idealan za

pre 12 meseci

desno krilo bi bio Vasil Turpukovski,jeste malo stariji ali bi osim što bi igrao,mogao i da gostuje kod Marića i Sarape....
d

dobro bi nam došao

pre 12 meseci

Kwan Cheo Sin Fun...najbrži korejski bek, trenutno igra u vicešampionu Nepala
d

dovedite

pre 12 meseci

azruma džekejevelikkijae najboljeg strelca lige u kojoj igra...🤍♥️💪
d

dovesti

pre 12 meseci

abu al asirija iz ne mogu da se setim koje ekipe...
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Sigurno ce sa sobom dovesti Ali Muhameda i/ili Serija.Zvezdi bi od napadaca odgovarali Vinsent Abubakar,Alfredo Morelos,Siril Desers,Temu Puki.Mada pise se da je opet meta Kasijera.
h

hari mata harija

pre 12 meseci

dovesti
Б

Бари 1991

pre 12 meseci

Довести Хазизу
F

Free

pre 12 meseci

Palestina