Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

Sjajan provod za jedan dan - Doha i Mundijal su nadohvat ruke uz najveće kvote u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.05.22. | 10:28

Budi jedan od 122 putnika na meč Svetskog prvenstva u Kataru između Brazila i Srbije na velelepnom Lusail stadionu

Mozzart avion sa 122 mesta je spreman. Posle dugo vremena fudbalska reprezentacija Srbije ima tim koji ima priliku da dogura daleko na Svetskom prvenstvu, a vi imate šansu da budete deo možda i najvećeg uspeha.

Kao ekskluzivni beting partner Fudbalskog saveza Srbije Mozzart je spremio takmičenje "Pogodi najveću kvotu", i svakodnevno deli nagrade najuspešnijima, a to je put i karta za meč Brazil - Srbija na najvećoj fudbalskoj smotri u Kataru.

Izabrane vesti

Doha čeka najbolje kladioce, koji će već sutradan u Mozzart lokalima moći da se hvale prijateljima i prepričavaju dogodovštine sa velelepnog Lusail stadiona.

Ukrcavanje u avion mogu da vam olakšaju najjači koeficijenti, koje bukmejkeri Mozzarta nude svakodnevno. Za petak su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su jedinice na Luton protiv Hadersfild u plej-ofu za mesto u Premijer ligi i na Soči koji dočekuje Nižnji u šampionatu Rusije.

LUTON - HADERSFILD (PETAK, 20.45), KEC 2,55

Počinju doigravanja za plasman u Premijer ligu. Ove sezone u Čempionšipu Luton Taun ima šansu da povrati mesto u najjačem rangu Engleske, gde je poslednji put igrao pre 30 godina. Šeširdžije su u 46 kola aktuelnog šampionata zabeležile 21 pobedu i 12 nerešenih duela, i završili su na šestom mestu na tabeli. Posle poraza od Fulama (0:7), današnji domaćini su pobedili Reding (1:0). Hadersfild se već dugo ne raduje dostignućima, ali ove sezone je blizu povratka u Premijer ligu. Terijeri su zabeležili 23 pobede i 13 mirnih ishoda u ligaškom delu takmičenja i okončali su ga na trećem mestu. U poslednja dva kola gosti su redom pobedili Koventri (2:1) i Bristol Siti (2:0).


-------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? 

Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje

!

 Odigraj odmah potpuno besplatno!

--------------------

SOČI - NIŽNJI NOVGOROD (PETAK, 18.00), KEC 1,50


Soči je prošle sezone iznenadio mnoge, i shodno tome je u tekućoj sezoni smatran kandidatom za mesto među prva četiri, a ovaj status je potpunosti opravdao. Posle zimske pauze, Soči nije izgubio formu, a nekoliko neuspešnih mečeva nije se pretvorilo u dugotrajnu krizu. Trenutno su Leopardi na trećem mestu na tabeli sa 52 boda i ciljaju drugu poziciju na kojoj je Dinamo. Nižnji Novgorod se pre početka prvenstva smatrao jednim od glavnih kandidata za ispadanje, međutim suprotno svim prognozama, bio je veoma solidan. Ipak, u drugoj polovini sezone Nižnji je naglo usporio i približio se opasnoj zoni. Trenutno je na 11. mestu na tabeli sa 29 bodova, pet bodova više od zone ispadanja.

NAPOMENA

:

Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu

.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara