TREĆA SMENA: Bolivar želi da se vati na bolivijski tron, počeo je i Kup Argentine

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.03.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Kup Argentine)

Počeo je Kup Argentine, u toku je 1. kolo. Nekoliko prvoligaša je već obezbedilo prolaz u narednu fazu, samo se Belgrano obrukao protiv Mitre (1:2). Sada na red dolazi Rosario Sentral, koji će odmeriti snagu sa trećeligašem Daglasom. Reč je o klubu koji je dobro igrao u trećoj ligi prošle sezone, ali je u baražu za promociju izgubio od San Migela posle penala. Poslednji put su se Rosario i Daglas sastali 2013. godine, kada su igrali u istoj ligi. Odigrali su 1:1.

BOLIVAR – VILSTERMAN, 01.00

(Fudbal, Bolivija 1)

Bolivar je lider u Grupi D šampionata Bolivije, izborio je plasman u četvrtfinale, dok je Vilsterman drugi. Gosti su četiri meča bez pobede pred gostovanje na kultnom stadionu Ernando Siles na namdmorskoj visini od 3.600 metara. U prvom duelu ovih timova i Kočabambi Bolivar je slavio sa 2:1.

ALAHUELENSE – NJU INGLAND, 01.00

(Fudbal, Konkakaf Kup šampiona)

Nju Ingland je na pragu četvrtfinala Konkakaf Kupa šampiona posle pobede u prvom meču u Bostonu sa 4:0. Kostarikanski velikan će teško na svom terenu da nadoknadi ovu veliku prednost. Alahuelense ne stoji dobro ni u domaćeg šampionatu. Za vikend je poražen od Gvanakesteka sa 3:0. Nju Ingland je takođe razbijen u Atlanti sa 4:1 u MLS-u.

BOSTON – FINIKS, 00.30

(Košarka, NBA liga)

Seltiksi su ubedljivo najbolji tim u NBA ligi, sa samo 14 poraza, pa će verovatno da imaju pol-poziciju pred plej-of. Boston je u seriji od tri pobede. Finiks je takođe u odličnom ritmu, pobedio je tri od četiri prethodan duela, pa je sada na šestom mestu na jakom Zapadu, a može i do četvrte pozicije. Boston je slavio protiv Sansa na tri od četiri prethodna duela.

MILVOKI – FILADELFIJA, 01.00

(Košarka, NBA liga)

Baksi su samo jednom pobedili na četiri prethodna duela, ali i dalje je u igri sa Klivlendom za “kotu 2” na Istoku. Filadelfija je veoma loša u poslednje vreme, što se očekivano posle povrede prve zvezde tima iz Pensilvanije Džoela Embida. Milvoki na svom terenu u Masačusetsu ima 25 pobeda i sedam poraza.

VIDA – UPNFM, 02.00

(Fudbal, Honduras 1)

Derbi začelja u Klausuri Hondurasa. Posle 10 kola Vida i UPNFM su ubedljivo najlošiji timovi u ligi, sa po šest osvojenih bodova. Vida je do njih došla bez ijednog remija (dve pobede i osam poraza), dok je UPNFM tri puta odigrao nerešeno (jedna pobeda i šest poraza). Taj jedini trijumf UPNFM je zabeležio baš protiv Vide, sa 3:0. Prethodno su ova dva tima bili rivali i u Aperturi, u avgustu je Vida slavila sa 5:1, a potom u oktobru UPNFM sa 2:1. Ipak, taj trijumf mu nije pomogao da izbegne poslednje mesto, dok je Vida bila osma (treća od pozadi) sa pet poena više. Između njih je ostala Viktorija.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara