TREĆA SMENA: Emelek kod kuće ne greši sa Mušuk Runom, La Ekidad nema poraz

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.03.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

Neočekivani lider paragvajske Aperture posle osam kola je doskorašnji drugoligaš Dos de Majo. Zabeležili su plavo-beli do sada pet pobeda, jedan remi i dva poraza, imaju bod više od aktuelnog šampiona Libertada, doduše uz odigran meč više. Seriju dobrih rezultata (10 osvojenih poena iz poslednja četiri kola) pokušaće da nastave noćas protiv Generala Kabaljera. Gosti su još uvek neporaženi, imaju dve pobede i čak šest remija. I to u nizu, koji su prekinuli pre pet dana trijumfom nad Trinidenseom (3:2).

EMELEK - MUŠUK RUNA, 01.00

(Fudbal, Ekvador 1)

Emelek je suspešno startovao u novoj kampanji ekvadorske lige i želi da doda još jednu pobedu kada ugosti Mušuk Runu. Emelek je pobedio u prvom meču Lige Pro sa 2:1 protiv Deportivo Kuenke. S druge strane, Mušuk Runa je bio bolji od Libertada sa 2:1 na svom terenu. Kada su se dve strane poslednji put sastale, Emelek je prošle sezone pobedio sa 3:1. Emelek je na svih 11 domaćinstava slavio protiv Mušuk Rune.

PUEBLA – ATLAS, 02.00

(Fudbal, Meksiko 1)

Očajna je Puebla ove sezone u Klausuri. U seriji je od četiri uzastopna poraza, pretposlednja je na tabeli sa samo četiri poena. Jedino je Huarez (2) lošiji. Nije ni naredni Pueblin rival Atlas mnogo bolji. Tek je 15. na tabeli, iako je sakupio devet poena. Bez pobede je u poslednjih pet mečeva (dva remija i tri poraza). Puebla je savladala Atlas u Aperturi kao gost u Gvadalahari sa 3:2.

LA EKIDAD - DEPORTIVO KALI, 02.20

(Fudbal, Kolumbija 1)

La Ekidad je neporažen u dosadašnjem toku kolumbijske Aperture i staviće na kocku svoju seriju protiv Deportivo Kalija. La Ekidad je na trećem mestu sa 20 bodova, samo jedan poen iza prvoplasirane Tolime u 10 mečeva. Ekidad je pobedio u svom poslednjem meču sa 2:1 protiv Miljonariosa, produživši početak kampanje bez poraza na 10 mečeva. Po pet puta je slavila i remizirala. U poslednjem meču Deportivo Kali je poražen kod kuće od Onse Kaldasa sa 1:0, što ga je stavilo na osmo mesto sa 14 bodova.


SUVON - ČONBUK, 06.00


(Fudbal, Južna Koreja 1)

Suvon je teškom mukom zadržao status prvoligaša u Južnoj Koreji prošle sezone. Tim je u novi šampionat krenuo veoma samouvereno, pošto je uspeo da savlada Inčon u gostima rezultatom 1:0. Pobedonosni pogodak u tom susretu postignut je iz penala u 10. minutu nadoknade, ali tokom cele utakmice fudbaleri Suvona uputili su samo jedan udarac u gol rivala. Čonbuk se plasirao u plej-of AFC Lige šampiona i donekle ubrzao pripreme za novu sezonu. Tim je uspešno prošao osminu finala eliminisavši Pohang ukupnim rezultatom 3:1, a odigrao je i prvi meč četvrtfinala protiv Ulsana 1:1. Južnokorejski velikan je u nacionalnom šampionatu krenuo nerešenim rezultatom u obračunu sa Daeđeonom 1:1.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara