TREĆA SMENA: Joveljić napada Mesija i drugove, Korintijans ne sme da kiksne, Atletiko Nasional u krizi, Santos Laguna vezala četiri poraza

Vreme čitanja: 4min | ned. 25.02.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

KORINTIJANS - PONTE PRETA, 23.55

(Fudbal, Brazil Paulista)

Izabrane vesti

Korintijans i Ponte Preta se suočavaju u 10. kolu prve faze državnog prvenstva Paulistao. Korintijans je bez poraza u tri prethodna kola, dok je poslednji put savladao Sijanorte u prvom kolu nacionalnog sredinom nedelje. Sada izlazi na teren sanjajući da se još više približi borbi za proboj u četvrtfinale Paulistaa. Dakle, pobeda je neophodna da bi tim ostao u trci, jer je poslednji u Grupi C sa 10 bodova iz devet duela, i četiri je koraka iza drugoplasiranog Inter de Limeire. Ponte Preta, pak, traži rehabilitaciju posle dve utakmice bez pobede za povratak u zonu klasifikacije iz Grupe B. Trenutno je na trećem mestu, sa 13 bodova, i ima šansu da se vrati na drugo mesto u grupi, pošto je Agua Santa izgubila od Novorizontina.

EKIDAD - ATLETIKO NASIONAL, 00.30

(Fudbal, Kolumbija 1)

La Ekidad i Atletiko Nasional se u nedelju bore na stadionu Nemesio Kamačo El Kampin u sudaru klubova na suprotnim stazama, jer domaćini žele da produže niz od osam mečeva u kolumbijskoj Aperturi bez poraza, dok su gosti bez slavlja u tri uzastopne borbe. Domaći La Ekidad je na četvrtom mestu sa 14 bodova, tri koraka iza prvoplasirane Tolime posle osam duela. Ekidad je pobedio u poslednjem meču sa 1:0 protiv Amerike Kali. Atletiko Nasional je izgubio sa 3:2 protiv Deportivo Kalija u poslednjem ligaškom meču, i zauzima 14. mesto sa osam bodova.

GUARANI – OLIMPIJA ASUNSION, 00.45

(Fudbal, Paragvaj 1)

Guarani posle šest kola paragvajske Aperture nema još uvek nijedan poraz, Olimpija iz Asunsiona je ostvarila samo jednu pobedu. Kada tako napišemo, očekivali biste verovatno da je razlika među njima na tabeli mnogo veća nego što zaista jeste. Guarani je bolji samo za tri boda, četvrti je na tabeli, dok je Olimpija osma. Obe ekipe imaju po četiri remija. Prošle sezone je prvi okršaj ova dva tima pripao Guaraniju (1:0), ali posle toga je Olimpija slavila na naredna tri okršaja (2:1, 5:3 i 1:0).

DEPORTIVO GARSILASO – SESAR VALJEHO, 01.00

(Fudbal, Peru 1)

Užasan je Deportivo Garsilaso od početka sezone. Sva četiri meča je izgubio, nije postigao još uvek nijedan pogodak! Gol-razlika mu je 0:6. Danas mu u goste dolazi Sesar Valjeho, jedan od timova od kojih se očekivalo znatno više nego što su prikazali na početku. Klub nazvan po čuvenom peruanskom pesniku je osvojio do sada samo četiri poena, nijedan sa prva dva gostovanja. Prošle sezone nije uspeo da savlada Deportivo na njegovom terenu, krajem avgusta je bilo 1:0. Pre toga je Sesar Valjeho bio bolji kod kuće od svog noćašnjeg rivala sa 3:0.

SANTOS LAGUNA - MAZATLAN, 01.00

(Fudbal, Meksiko 1)

Domaća Santos Laguna će biti orna da iskoristi prednost svog stadiona kada joj Mazatlan ​​stigne na noge u duelu 8. kola meksičke Klausure. Mazatlanov poslednji ligaški meč rezultirao je nerešenim rezultatom 2:2 protiv Klub Amerike na stadionu Asteka, čime je njegov niz bez neuspeha produžen na tri. Mazatlan je 14. na tabeli sa šest bodova u osam mečeva. Santos Laguna je na 16. poziciji sa četiri boda u osam rundi. Laguna je izgubila poslednji meč u ligi sa 1:0 od Toluke, što je njen četvrti uzastopni poraz.

INSTITUTO - GODOJ KRUZ, 02.00

(Fudbal, Liga kup Argentine)

Godoj Kruz je u formi i nastojaće da je produži kada otputuje da se suoči sa Institutom na stadionu Huan Domingo Peron u akciji 7. kola Liga kupa Argentine. Godoj Kruz je slavio sa 2:0 nad Rasingom u svom poslednjem meču i produžio neporaženi početak prvenstvene kampanje na šest susreta, ostvarivši pet slavlja i jedan remi. Nije čudo što je na vrhu tabele sa 16 bodova, dva više od Estudijantesa u šest kola. Instituto je na četvrtom mestu sa 11 bodova, dva poena manje od prvoplasiranog Independijentea. Instituto je poražen prvi put u ligi sa 2:0 u prethodnom meču kod kuće protiv Independijentea, prekinuvši niz od pet duela bez neuspeha.

LOS ANĐELES GALAKSI – INTER MAJAMI, 03.00

(Fudbal, MLS)

Najinteresantnija fudbalska utakmica koju ćemo noćas moći da gledamo. Dejan Joveljić udara na Lionela Mesija. Povremeni srpski reprezentativac će predvoditi napad Los Anđeles Galaksija (golman Novak Mićović će najverovatnije ostati na klupi), dok Inter iz Majamija osim Mesija ima na raspolaganju i Luisa Suareza, Serhija Busketsa i Đordija Albu. Inter je već odigrao jednu utakmicu u MLS ove sezone, imao je čast da otvori šampionat. U noći između srede i četvrtka je na svom terenu savladao Real Solt Lejk sa 2:0. Inter i Galaksi su se sastali do sada samo jednom, u aprilu 2021. godine, kada je ekipa iz Los Anđelesa bila bolja sa 3:2.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara