TREĆA SMENA: Miljonarios se sapleo, Independijente del Valje pred finalom Kupa, Saprisa ide ka plej-ofu

Vreme čitanja: 3min | sre. 21.09.22. | 22:53

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Brazil 2)

Šanse Kruzeira da obezbedi mesto u Seriji A za sledeću sezonu ostaju veoma ozbiljne uoči dvoboja protiv Vasko da Game, čije sposobnosti će da budu na velikom testu. Kruzeiro je na vrhu tabele sa 65 bodova, 14 koraka više od drugoplasirane Baije. Petoplasirana Londrina, prvi klub van mesta promocije zaostaje 20 bodova za Raposom, ali samo tri boda za Vaskom. Kruzeiro je pobedio u poslednjem meču u Seriji B sa 2:0 protiv CRB-a, produživši niz bez poraza na 13. U poslednjem ligaškom meču Vasko je trijumfovao 4:1 nad Nautikom kod kuće.


NUEVE DU OKTUBRE - INDEPENDIJENTE DEL VALJE, 02.00


(Fudbal, Kup Ekvador)

Independijente del Valje je na dobrom putu da osigura plasman u finale Kupa Ekvadora. Vodi na tabeli sa sve tri pobede do sada u grupi u kojoj se nalaze polufinalisti takmičenja. Noćas ima posla sa Nueve du Oktubreom, koji je na trećem mestu sa tri poena i zaostaje tri koraka za drugoplasiranim El Nasionalom. Dva rivala su se sastala već pre sedam dana u Kupu, a Independijente del Valje se radovao kao domaćin sa 1:0. Independijente je neporažen na četiri protekla meča, a Nueve du Oktubre je poražen na dva minula susreta.

ALIJANSA LIMA - MELGAR, 02.30

(Fudbal, Peru 1)

Velika je gužva u vrhu tabele peruanske Klausure. Branilac titule Alijansa Lima zauzima peto mesto sa četiri boda i utakmicom manje od lidera Sporting Kristala. Noćas Alijansa igra meč sa Melgarom, koji je za bod uspešniji i pritom ima meč manje. Melgar je nedavno eliminisan u polufinalu Kopa Sudamerikane od Independijente del Valjea i sada može da se koncentriše na šampionat. S druge strane, Alijansa je samo jednom poražena na deset dosadašnjih okršaja, i to kod kuće početkom meseca od Universitarija, a posle toga tim iz Lime je remizirao na svom terenu protiv Kantolaa.

JUNIOR - MILJONARIOS, 03.15

(Fudbal, Kolumbija 1)

Junior će biti domaćin Miljonariosu, koji je doživeo poraz od Onse Kaldasa 2:1 na strani u poslednjem duelu. Bio je to prvi neuspeh ekipe iz Bogote posle 14 mečeva u svim takmičenjima. Miljonarios je na vrhu tabele kolumbijske Klausure sa 42 boda, koliko ima i Union Magdalena. Junior je na 14. mestu sa 15 bodova, a u prethodnom susretu je poražen sa 2:1 od Deportivo Pasta, i sada za slavlje ne zna na tri minula okršaja.


SANTOS DE GUAPILES - DEPORTIVO SAPRISA, 04.00


(Fudbal, Kostarika 1)

Deportivo Saprisa je jednom nogom u polufinalu kostarikanske Aperture. Predvodi Grupu B u aktuelnoj kampanji sa 24 sakupljena boda, prati ga Puntarenas sa 21, dok prvi tim van zone doigravanja ima šest bodova manje. Saprisa je u seriji od sedam mečeva bez neuspeha, u kojima je čak šest puta slavila. Noćas ide u goste Santos de Guapilesu, koji gotovo da je ostao bez šanse da se kroz Grupu A domogne plej-ofa. Santos je osvojio četiri boda iz dva minula susreta, prekinuvši niz od četiri vezana poraza.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara