Foto: MN Press
Foto: MN Press

Trener Omonije: Zvezda stalno igra Ligu šampiona, finansijski vrlo snažan klub

Vreme čitanja: 2min | pon. 31.08.20. | 16:38

Čini se da Kiprani imaju dosta respekta prema crveno-belima

Crvena zvezda će u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati sa Omonijom na Kipru, a sada su došle i prve reakcije protivnika crveno-belih.

Za tamošnje medije govorio je trener Omonije, Hening Berg, i istakao pre svega Zvezdino bogatstvo u vidu internacionalnog iskustva.

Izabrane vesti

A potom i samu finansijsku snagu…

Zanimljiv žreb. Crvena zvezda je dobra ekipa koja stalno igra Ligu šampiona. Ima iskustva sa evropskim utakmicama dok je u finansijskom smislu vrlo snažan klub. Sve ekipe u 3. kolu kvalifikacija bile su veoma dobre. Radujemo se igri i naravno da će ovo biti jako dobar test za naš tim protiv takvih protivnika", rekao je Hening Berg.

Sada će njegov tim imati priliku da igra kod kuće, što će biti određena prednost za ovaj duel po ekipu sa Kipra. Najavljuje strateg Omonije da će se njegova ekipa ozbiljno spremati za Zvezdu.

"Da, posle dva gostovanja u Evropi, mislim da je dobro što igramo kod kuće. Utakmica će biti teška i moraćemo da budemo stopostotno spremni kada dođe dan meča. Proučavaćemo protivnika do dana meča. Legija je bila drugačija ekipa od Ararata, a Crvena zvezda je drugačija od Legije. Neće biti laka utakmica, ali možemo da ostvarimo cilj i da se kvalifikujemo”, zaključio je Berg.

Berg je Norvežanin, ima 50 godina, a u trenerskoj karijeri je radio u Linu, Lilestremu, Blekburnu, Legiji, Videotonu, Stabeku i od 2019. godine je u Omoniji.

Kao igrač je igrao i za Mančester Junajted od 1997. do 2000. godine. Nastupao je i za Blekburn i Rendžers gde je završio igračku karijeru 2004. godine.


tagovi

Omonija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara