Komentari na vest

Trka za nacionalni koeficijent: Partizan u neravnopravnoj borbi sa Turcima, na rubu Austrijanci, Švajcarci, Norvežani...

J

Jovan84

pre oko 1 godinu

Zvezda i bodovi?Jesu li oni nesto doprineili ove sezone.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 1 godinu

Napred komšije, Večeras pobedite i obelite obraz beogradskom fudbalu.
Y

Ya

pre oko 1 godinu

Stigao je red da i oni sami poguraju malo Srpski koeficijenti,Zvezda im omogucila kvalifikacije za LS i najvise je donela u predhodne 6 godine.

Crno Beli Partizan

pre oko 1 godinu

Izvini molim te, ne sporim da ste doneli značajan broj bodova za nacionalni koeficijent, ali bogami smo i mi dosta doprineli tome. Dva puta smo prolazili grupnu fazu, jeste da je to LK, ali bodovi su bodovi, veoma bitni, kako za nas, tako i za vas. Bez toga bi i vama bilo mnogo teže da postignete to što ste postigli. Pre toga imamo i dve grupne faze i nažalost jednu godinu gde ispadamo u trećem kolu i i jednu u plej-ofu. Ali opet neminovno je da takodje doprinosimo i da smo i pre toga doprinosili, kada vas nije bilo ni na mapi. Okej nažalost je zastupljena ta obostrana mržnja, ima tu svašta da se dobaci, ali treba biti malo i realan.
r

rea

pre oko 1 godinu

@Crno Beli Partizan, Prijatelju, Partizan je 3 puta prolazio grupnu fazu (2 puta LK, 1 LE), te je 2 puta ispadao u grupi tako što je mister Mustafolo primao golove u poslednjih sekundama (gol sa pola terena protiv AZ-a, te lob od Bobadilje protiv Augzburga). To sve poslednjih 7 sezona.

Crno Beli Partizan

pre oko 1 godinu

Dobro ja sam gledao zadnjih 6 sezona.
r

riđobradi

pre oko 1 godinu

Skoro ništa nam niste omogućili. Nesporno je da je vaš doprinos najveći,ali bez doprinosa FKP,mrka kapa. Pre koji mesec, baš je Mozzartsport izneo analizu doprinosa za 5-godišnji koeficijent . CZV - 55% ,FKP -36%,ostali - 9%. Da nije doprinosa FKP, Srbija vi bila na 26.mestu
D

Dejani

pre oko 1 godinu

Bojim se da iduce sezone nećemo dobiti ni bod ako Partizan i Zvezda udju u LS. Jedina nada će nam biti onda Vojvodina ili TSC ako bi kojim slučajnom osvojili kup Srbije. Mozd oni izvuku koji bod posle u LC.. Partizan i Zvezda teško u LS. Partizanu fali kadar, a Zvezdi trener. Čak i ako bi bilo bodova to će biti neka sića.
g

gosttt

pre oko 1 godinu

Sam plasman u ls donosi bodove bio direktan ili ne…partizan ili bilo koji drugi klub ne moze u ls sa drugog mesta ,ovo isto se odnosi i na zvezdu ako bude druga
M

Mileeer97

pre oko 1 godinu

Opet ce komentator sa Arene sport reci da je jedino Zvezda zasluzena za koeficijent to samo u ovde moze da se nazove objektivnim novinarom.

Bojank91

pre oko 1 godinu

a ko je? Voša i Čuka?
G

Gile 88

pre oko 1 godinu

@merllin_pfc Cekaj nije stvar u provokaciji na to imas pravo uostalom rivalstva tako i nastaju ali sta koristis kosarku kao fudbalski argument Vi ste u 2 ucesca u Ligi sampiona iz 12 utakmica uzeli 3 boda iz 3 remija a u grupi sa Sahtjorom Arsenalom i Bragom niste uzeli ni bod a Zvezda je iz 12 utakmica uzela 7 bodova uz po jednu pobedu u svakoj od tih grupa i sad ti imas argument i vi imate kvalitet za Ligu sampiona a Zvezda nema kako da ne.
G

Gostionko

pre oko 1 godinu

Najjaci ste,sve osvajate. Nista jace od LK
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

Jedina svetla tačka Srpskog fudbala 🖤🤍
G

Gost124

pre oko 1 godinu

tako je mladost gat je jedina svetla tacka hahahahaha
G

Gosten

pre oko 1 godinu

Partizanu je najbolje da uvek igra ligu konferencije jer tu moze da nakupi bodove. U LE ili ne daj boze LS tesko da bi mogli bilo sta da skupe. Bolje da se tripuju u LK nego da se brukaju u jacim takmicenjima
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Samo napred PARTIZAN. Ajmo crno beli osvetlajte obraz!
G

Gostqqq

pre oko 1 godinu

Partizan nam vadi sezonu, dok se drugi busaju u grudi i pumpaju misice protiv Javora i Lucana. Zna se ko- galaktikosi.
V

Visente Del Boske

pre oko 1 godinu

Pa vi u toj grupi u kojoj smo mi bili nebi osvojili ni jedan jedini bod sta lupas bre.
G

Gostanko

pre oko 1 godinu

Istina je da Partizan vec tri sezone ne moze da dobaci do LE vec ispadaju od Zaglembja,Sarloe,Larnake. Liga konferencije je prava mera za njih.
N

Nejbi

pre oko 1 godinu

Don vito corteone_Sila smo mi grobari u Evropi nemoj se fatati u kostac s onim jacim ama bas jacim. Otresce te. Ovako laganini i ko ga jebe. AJMO CRN O bELI. Otrescemo vas i u derbiju.
Č

Ček stani

pre oko 1 godinu

Na koju foru misliš da Partizan ima šanse u derbiju? Navedi mi poziciju u vašem timu koja je jača od Zvezdinog? Ne navijam ni za jedne od gore pomenutih ali de budi realan. Nerešeno i da pevate.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

@Nejbi. Takvi kao Ti, i onaj dole @Radan, budite u meni onu polovinu koja bi htela da ne postojite, a gasite onu polovinu koja bi htela da svi Srpski klubovi, pa i vi, pobedjuju u Evropi, zbgo dobrobiti Srpskog fudbala. Taman uspem da u stranu stavim to što mrzim Partizan, i okrenem se dobrobiti Srpskog fudbala, nadju se ovakvi bolesnici koji pale vatru kada treba da se smiri situacija.
d

dok neko juri

pre oko 1 godinu

nacinalni koeficijent ...drugi jure da stave svog Panteliju za predsednika saveza i nastave sa muljanjem.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Sa jedne strane kao ekstremni navijač Zvezde jedan deo mene navija u svakoj utakmici u Evropi da Partizan izgubi. Sa druge strane kao ekstremni Srbin jedan deo mene nema ništa protiv kada Partizan pobedjuje u Evropi. U principu mi je svejedno. Sigurno da je za Srpski fudbal dobro kada i Zvezda i Partizan pobedjuju, i trebali bi da imamo još dva kluba u grupi. Ja bi najviše voleo da svake godine Zvezda igra direktno LŠ, Partizan kvalifikacije za LŠ, ne bi imao ništa protiv i da nekim čudom udju nekada u LŠ kroz kvalifikacije, ali bi bilo dobro da igraju LE, i npr da Vojvodina i Čukarički igraju grupu LK. Kada bih svake godine imali direktno jedan klub u LŠ, jedan u LE, i dva u LK, to bi bilo idealno.
G

GostRadan

pre oko 1 godinu

Ne razumem, sta ti kao zvezdas, imas potrebu da komentarises Partizan. Kada se steknu uslovi, a znas koji su, bicemo bolji. Za sada, minirani îznutra i spolja, drzimo se nekako. Sto se tvoje Zvezde tice, pozeli joj srecu, trebace joj.
E

Ej bre

pre oko 1 godinu

@GostRadan, mislis da se steknu oni vasi bivsi uslovi kad su vas na silu svuda gurali i sejali teror nad Zvezdom samo da bi vi postali ravnopravan takmac Zvezdi, proslo je vreme Mirka Marjanovica, Toleta… nikad vise!
m

merllin_pfc

pre oko 1 godinu

Cuj svake godine liga sampion. Realno pitanje je i u vecini slucajeca nerealan odgovor je. Dali vi kao klub osjecate da pripadate ligi sampiona i da je to takmicenhe koje vi mozete ravnopravno da igrate i budete konkurentni. Uzecu moj KK Partizan. Iz aviona se vidi da je Partizan konkurentan i da moze da pobijedi svakoga u Eurolige. Znaci kada ti dolaze prva tri tima Olimpijakos ,Real i Barca osjecas da imas sansu da pobijedis. Ne razmisljas dali ces izgubiti 20 ili 30 koseva razlike. Stvarno nema nikakve provokacije samo me interesuje misljene nekog odraslog i realnog. Spor Pozz
D

Djurisilo

pre oko 1 godinu

Zvezdasi navijaju za Partizan jer su svesni da im donosi LS i sledece godine.