Komentari na vest

TSC ne haje za Kipar, Topolčani idu u Španiju

P

Pedja108

pre 4 meseca

I treba da idu gde hoce. Preporuka je jedno, a naredba drugo. Slusati idiotske preporuke je besmislica.
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Pametno! Taman da "otvorite" američko tržište za prodaju! Srećno! P.S. Nekome je predlagana ista zemlja, ali taj neko nije imao sluha i vodio se prizemnim, banalnim razlozima!
?

??

pre 4 meseca

Nisu sns i vucic trazili sa se ide na kipar, nego ne ide u tursku
G

Gosty

pre 4 meseca

Tako je TSC, u inat Vucicu.
P

Pandora_

pre 4 meseca

Svaka cast citavoj upravi, okolini, svakom coveku koji je od TSC-a stvorio nesto nevidjeno u 🇷🇸. Onakav trening centar nema niko u zemlji, stadion perfektan, fali malo publike, ali sve ce doci na svoje. To je to kada imas zdravu pricu. Danas gledam neki izvestaj, ono je jezivo kako izgleda Fudbalski centar Vujadin Boskov. Mislim da vas mister jako dobro posmatra odozgo i da ga je sramota kako danas izgleda nasa i njegova Vojvodina. Al' nismo jedini, puna podrska pravim ciganima koji su protiv Terzica i istinskim grobarima protiv Vazure. I svima ostalima koji gledaju kako njihovi klubovi tonu zbog lopuza u foteljama. Tesko da ce doci taj dan, ali ja negde verujem da cemo uploviti u vreme kada ce svaki klub imati ljude kao TSC i onda da se fino i posteno pobijemo na terenu. Do tada, srecna vam svima od srca Nova godina i Bozicni praznici, cekamo nastavak sampionata. Zivi i zdravi mi bili i neka vas Bog cuva, meni nije vazno ko od vas voli koji klub i najveza jeza me uhvati kada vidim da deca stradaju zbog toga. Slava Bogu! 🔴
X

Xxxaja

pre 4 meseca

@Pandora svaka ti na mestu..i još Kg,Niš itd itd lopuza do mile volje..zali boze kroz par god i ove nove stadione neće biti nikoga nikoga da gleda fudbal.
p

pa oni mogu...

pre 4 meseca

Kad nisu pod patronatom SNS poglavara...
B

Burek

pre 4 meseca

Kakvi carevi, vidi se da su zdravija sredina od večitih.