Komentari na vest

Van der Vart za Mozzart Sport: Za Srbiju Mundijal tek počinje; veliki sam Tadićev navijač

D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Realno covek u pravu. Odlicno smo i prosli kako je moglo, i vazno da smo pregrmeli najteze kolo a da razlika nije veca jer se prilikom istog broja bodova u grupi prvo gleda gol razlika, pa broj postignutih golova, pa tek onda medjusobni dueli. Ostaju nam realne sanse za prolaz. Ako pobedimo obe, to je 100% prolaz. Verovatno i sa jednom neresenom prolazimo. Plus za nas je sto je Svajcarska dobila minimalno, sa samo jednim golom razlike. Plus za nas je sto Svajcarska ne izgleda nesto defanzivno. Kamerun joj napravio 3-4 ozbiljna zicera, a ako su pustali defanzivno protiv Kameruna, protiv Brazila ce na sve strane i ne mnogo bolje nego mi. 8 kvota je na Svajcarsku protiv Brazila. Ostaje nam da navijamo da imaju vise srece Brazilci u ponedeljak, da ne pogadjaju precke i stative nego da im napune mrezu. Van der Vart je u pravu. Za nas tek pocinje prvenstvo i dolaze realni protivnici. Brazil je ipak prevelik zalogaj. Po bookmaker-ima smo favoriti i protiv Kameruna i protiv Svajcarske. Gol razlika nam nije strasna. Sve je u nasim nogama i dalje. Navijati da se Brazil jos vise razgoropadi u grupi i da nam tako kupi pravo da odigramo jednu X, ali i bez toga, ici na obe pobede i sa takvim pristupom imamo sanse.
P

Pera genije

pre preko 1 godinu

Da sve si u pravu. Samo nam ostaje da vidimo da li će i Brazil igrati protiv njih sa istim intezitetom i žarom kao i protiv nas i da li će sudije u našoj utakmici protiv Švajcarske biti prave a ne kao u Rusiji pre 4 godine i sinoć. Naravno onaj sinoć nije direktno uticao ali karton u 5 minutu, pa prenemaganje Brazilaca, pa dva lakta pa nekoliko startova koji se nisu sankcionisali a tu pre svega mislim na Paketu i Tijaga.
G

GostIgi33

pre preko 1 godinu

@Pera genije kako nije direktno uticao? Uticao je itekako. Zuti odma u 5 minutu a zna se da tada ide opomena. Kbaran kvaran pre svega covek a ne sudija. Kada su nasi videli da ce za svaki jaci duel da pokazuje kartone a Brazilcima da prasta onda su i oni izgubili agresivnost. A sigurno je bio dogovor da se krene agresivnije na njih ono da se potucemo. Pa videli ste u 3 minutu kako je Mitar otresao Tijaga Silvu u duelu. Ovaj se zalepio za zemlju nije znao sta ga je udarilo. To je takodje bio cilj. Da se igra na granici faula. E kada ti to sudija ne dozvoli kao sto je onaj sudija to dozvolio Saudijcima da se potuku sa Argentinom e onda su oni bili agresivni. Davao im kartone tek kada bi bio bas pravi zestok prekrsaj za karton, cak je mogao i dva crvena da im pokaze a nije. Nama je od 5 minuta zakomplikovao sve i nasi se nisu usudjuvali da ostrije igraju da se oslobode, igrali su u grcu. Mnogo kvarnog sudiju smo dobili, mnogo. Onaj stat na nogu Mitra od strane Pakete cist zuti karton, udaranje Kazemira Pavlovica laktom u glavu i to dva puta takodje karton. Druga bi se pesma pevala da si ta dva igraca imala kartone vec u prvih 20 minuta. Onda su se i oni osilili. Jer su videli da nama svira sve i najmanji kontakt a njima ne. I onda su krenuli u drugom zestoko.
S

Sedorf10

pre preko 1 godinu

Odlicno je to rekao ovaj Holandjanin. Dobro prvo poluvreme. Ali drugo veoma lose. Golman najbolji.
n

nadrealnooo

pre preko 1 godinu

Upravo tako,naš cilj je pobeda protiv Kameruna i zadnji meč sa Svicom da se posibamo za drugi krug,to je bio i jeste glavni cilj na ovom prvenstvu!!!Puna podrška za momke!!!Nisu igrali protiv Norveške pa da imamo za čim da žalimo,igrali su sa prvim favoritom ovoga turnira! Prema tome glavu gore i kako znamo i umemo Kamerun se mora pobediti,to je bas tanka ekipa,valjalo bi i da bude 2 razlike,posto ce gol razlika biti verovatno bitna. Svaki gol je važan.
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Gol razlika je glavna. Prvo se ona gleda (pa postignuti golovi, pa tek onda medjusobni duel). Teoretski mi ostatak prvenstva navijamo za Brazil, da odelje nase protivnike jos vise. Mozda one precke i stative sto su pogadjali protiv nas, budu odlucujuci faktor za prolazak. Nije dobro sto je Svajcarska dobila, ali je dobro sto je to bilo minimalno. Realno, da pevamo sto sinoc nije bilo 5:0. Na Svajcarsku je kvota 9 protiv Brazila, na Senegal 5.40 protiv nas. Mi smo favoriti protiv Svajcarske (2.55 - 3.20) Ako ne bude iznenadjenja, mi smo od sledeceg kola favorit za prolaz, verovatno i sa neresenim protiv Svajcarske. Zato treba Piksi da zaboravi ovo sto pre i da spremi ekipu za Kamerun. To sto smo razocarani je sto smo previse poleteli i zato sto reklamni hype oko reprezentacije traje mesecima, pa su nalozili narod da cemo odrati Brazil. Realno, za nas prvenstvo tek pocinje.