Veliki hendikep: Real bez Modrića na Mančester Siti

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.04.23. | 13:08

Hrvat neće igrati ni finale Kupa kralja

Loše vesti za Karla Ančelotija i sve navijače Real Madrida: Luka Modrić ni drugi dan zaredom nije mogao da trenira sa ekipom i prema poslednjim informacijama iz Španije povreda tetive leve noge odvojiće ga od terena najmanje dve nedelje.

Sve ovo dešava se na samo sedam dana od finala Kupa kralja protiv Osasune, odnosno na 11 dana od prvog polufinalnog okršaja sa Mančester Sitijem u Ligi šampiona.

Izabrane vesti

"Nažalost, povreda je ozbiljnije prirode", kazao je Ančeloti na konferenciji za štampu pred Almeriju. "Luka je veoma važan igrač za nas, niko ne može da nadoknadi njegovo iskustvo u velikim utakmicama. Ali neću da se žalim. Imamo igrače najviše klase u veznom redu".

Modrić će posebno faliti Realu u susretu sa Mančester Sitijem 9. maja, kada engleski predstavnik stiže na santijago Bernabeu. Španske kolege navode da je potrebno pravo malo čudo kako bi hrvatski vezista bio spreman za tu utakmicu.

Ančeloti je potvrdio da David Alaba i Ferlan Mendi i dalje rade po specijalnom programu lekarske službe i oni će biti pošteđeni za meč ovog vikenda.



tagovi

Luka Modrić

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara