Komentari na vest

Vesti iz Vojvodine: Potpisao najbolji strelac Prve lige Srbije

M

Miki NBGD

pre gotovo 2 godine

Rastavac je odlican trener,drago mi je sto konacno dobija sansu u svojoj Vosi,ali mi je isto tako krivo sto se vraca u nas fudbal.Inace covek se dokazao i u Grckoj ligi,tako da nije trener LLSL kome se namestaju utakmice,posle Radnickog imao je zapazene rezultate u ligi dosta jacoj od nase.
K

Klisa 1.

pre gotovo 2 godine

Ciribu,ciriba,Vosa se ove godine bori za titulu,zivi bili pa videli!
L

Lane moje

pre gotovo 2 godine

Voša je konačbo Lanetova, kum Zuba, General Mima... Gradska ekipa... Navijam za Vošu, pozdrav Niša
V

Voshaa

pre gotovo 2 godine

Ako je istina ovo za trenera i sportskog direktora pisi propalo i za ovu upravu. Takodje ako je ovaj klinac takav talenat, malo je ugovor na 2 ipo godine, trebao je potpisati bar do 2025 ili idealnije 2026, ako klub zeli da racuna na ozbiljniju zaradu od njih.
K

Konačno

pre gotovo 2 godine

Vidakov je ogroman potencijal, nadam se da ćemo to videti na terenu.Srećno!
S

Slaninariii

pre gotovo 2 godine

Vracaju se kuci Radoja i Meda. Zaplakacu od srece…
S

Srpska Atina

pre gotovo 2 godine

Svi bi to zeleli, ali tesko Radoja druze...
G

Goksii

pre gotovo 2 godine

Vratiti Medojevica, Zeku Jojica, dovesti pravog napadaca i stopere. Uzeti Mustafu i Prestiza.
G

Gostinjoo

pre gotovo 2 godine

Ocistiti omladinsku polupari atizovanu Grujinu skolu, sa privatnim clanarinama i placanjem mesta u timu. Otvoriti istocnu tribinu za sve u obelezijima Vose!
U

Urkee

pre gotovo 2 godine

Stizu U NS Kelechi Nwakali, pregovara se sa Medojevicem, Tufegdzicem, Dingom, ceka se zavrsno misljenje struke za F Antonijevica, L Pavlovica, Mustafu, Prestiza. Ponudjen je ozbiljan napadac, severnokoreanac sa dobrim iskustvom iz Italije, kao i Golemic.
e

ege

pre gotovo 2 godine

Mustafa i Prestiz su dobra pojacanja i treba ih uzeti kao zalog za buducnost ali sada ne mogu da prace neku bitniju razliku za Vojvodinu u odnosu na najvece klubove. Igrac iz S. Koreje gotovo sigurno nece doci, on je ogroman potencijla bio, mada nema klub jos od proslog leta ali je i dalje mlad 22, 23 godine. Bolje da se osigura Vojvodina jos necim jeftinijim koje joj je pred nosom a moze da bude dobaz zalog za buducnost, a to je Ortiz koji se vraca sa pozajmice iz Rusije u Proleter gde su mu oba kluba ispala tako da je to lepa sansa. Ima jos ozbiljnih igraca bez ugovora ili za male novce, da se makar stvori baza za kasnije godine a sad da budu konkuretni Cukarickom barem. Mada kad oni potipsuju ugovore sa talentima na 2 godine ne vidi se tu svetla buducnost niti neko dugorcno resenje
T

Tubeki

pre gotovo 2 godine

Randjelovica i Cumica je doveo Lalatovic i dao im sansu Rastavac slican trener kao Slavoljub, defanzivan sa matorim igracima
G

Grobar Nish

pre gotovo 2 godine

Rastavac postaje trener Vojvodine? Auuu, Partizane sta ti cekas... Rastavac je odlican trener, za nasu ligu vrhunski!

Golubar

pre gotovo 2 godine

Za nasu ligu i ja sam dobar trener, samo da neko stane iza mene i namesta kao sto se kod nas i radi.