Milan Vidakov (©FK Vojvodina)
Milan Vidakov (©FK Vojvodina)

Vesti iz Vojvodine: Potpisao najbolji strelac Prve lige Srbije

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.05.22. | 13:20

U sredu promocija novog trenera i sportskog direktora

Aktivnosti kao na pokretnoj traci. Dobila je Vojvodina najpre predsednika u liku Dragoljuba Zbiljića, a onda krenula u sređivanje stručnog i igračkog kadra. Premijerni potpis u eri novog prvog čoveka kluba stavio je Marko Bjeković (desni bek produžio vernost), a naredni će – Milan Vidakov.

U pitanju je 21-godišnji špic, koji se vratio sa pozajmice Mladost GAT-u i ostavio impresivan utisak tokom kaljenja. Vidakov je postigao 18 golova na 33 utakmice u Prvoj ligi i time je zavredeo status najboljeg strelca takmičenja.

Izabrane vesti

Vidakov je dete Vojvodine, prethodno dokazivan na pozajmici Kabelu, a prema slovu novog ugovora predviđeno je da ostane na stadionu „Karađorđe“ do decembra 2024. Imajući u vidu činjenicu da su Novosađani u minuloj sezoni postigli tek 44 gola na 37 utakmica – posle Napretka drugi najmanje efikasan tim od onih u plej-ofu – možda bi Vidakov mogao da utiče na poboljšanje produktivnosti.

Osim špica, Vojvodina će tokom srede dobiti i trenera. Kao što je pre nekoliko sedmica najavljeno, na klupu će, umesto Dragana Radojičića, sesti Milan Rastavac. Rođeni Novosađanin, zapaženih rezultata u niškom Radničkom i Grčkoj (Ksanti i Asteras) dobio je poverenje uprave i priliku da radi u ambicioznoj sredini.

Njegov prvi pretpostavljeni biće Marko Jovanović. Ovoga puta u ulozi sportskog direktora. Istu funkciju je obavljao u Radničkom iz Niša, kad je na Čair, između ostalog, doveo Lazara Ranđelovića i Nikolu Čumića, na kojima je klub kasnije lepo zaradio.



tagovi

Milan VidakovMilan RastavacMilan JovanovićFK VojvodinaVojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara