Vladan Milojević bio blizu šampionskih bodova, stopirao ga Ivan Tričkovski! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.04.23. | 20:11

Na kraju remi između AEK-a i Apoela koji više odgovara timu srpskog stručnjaka – 2:2

Napravio je velike stvari Vladan Milojević ove sezone sa Apoelom. Jedan devastiran tim uspeo je da izvede na šampionski pravac, stigne do liderske pozicije, i postanu prvi favorit za osvajanje prvenstva.

Mogao je bivši strateg Crvene zvezde da u Larnaki stigne do šampionskih bodova. Do samog finiša meča Apoel je imao prednost, ali je ekipu Vladana Milojevića zaustavio još jedan bivši član Crvene zvezde, makedonski napadač Ivan Tričkovski – 2:2.

Izabrane vesti

Bod iz Larnake sigurno nije loš u krajnjem zbiru, ali se drugoplasirani Aris približio Milojevićevom timu na dva boda. Ostalo je  samo kola do kraja.

Vrlo dinamičan meč odigran je na stadionu AEK-a. Domaćin je poveo ranim golom Đurčua, mađarskog internacionalca koga su dobro upamtili i navijači Partizana. Nije mogao Vladan Milojević da od početka računa na rovitog El Fardu Bena, ali je gruzinski napadač Kvilitaija odigrao vrhunski meč. Upravo je on golovima u 11. i 37. minutu iskreirao preokret.

Mnogo manje uzbuđenja viđeno je u drugom poluvremenu. Čak je i delovalo da Vladan Milojević drži situaciju pod kontrolom, pošto domaćin nije bio toliko ubedljiv. Međutim, trener domaćeg tima Lopez napravio je sjajn potez odlukom da uvede Ivana Tričkovskog. Upravo je Makedonac postavio konačan rezultat dva minuta pre kraja, i ostavio Milojevićev tim bez pobede.



tagovi

Vladan MilojevićAPOEL

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara