Komentari na vest

Vlahović i dalje na bolovanju

P

Proveren info inside

pre preko 1 godinu

Decko ima jedan veliki problem. Ne Moze da ga drzi u gacama. Navodno je isto ono uradio i nekim klubskim kolegama! 0 od coveka ! Ne bi on meni vise vidio reprezentacije Pa makar imao 20 zlatnih lopti. Unistio je Rajku reprezentativnu karijeri i ZIVOT !
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Vlahovic ima nesto i moze da postane dobar napadac.Napoli i Gruzija imaju Kvaradonu a Juventus i Srbija Vlahodonu.
D

Džaba sve

pre preko 1 godinu

Verovatno će na žalost i Vlahović završiti kao prosek. Brzo mi uzdignemo naše igrače bez pokrića.
e

esex

pre preko 1 godinu

Dobar,los,zao.ako je istina.ako nije istina onda je samo dobar.kako god,nek ide u premijer ligu engleske u npr arsenal pa ce fudbalski da napreduje.a ljudski da napreduje,tesko.ako je istina.a ako nije onda je ok..problem je istina pod tepihom u svemu u nasoj srbiji.
g

gost 54321

pre preko 1 godinu

Samo odmaraj Don Juan umorijo si se. A i u Juventusu se nadaju da ces jos malo odmarati.
p

pokazao

pre preko 1 godinu

se kao ozbiljan promasaj na prvenstvu u svakom smislu bas je pao pogotovo na testu ljudskosti
J

Junker

pre preko 1 godinu

Bio si u Kataru sa ekipom? Verovatno i ovih 12 sto su ti dali +, pa to cela ekipa…
G

Gostinjo

pre preko 1 godinu

Nije nikakv promašaj, već je igrao povredjen kao 5-6 igrača što kaže selektor. Vraćamo se na pitanje zašto su pivredjeni pozvani i nisu ostali kući.
S

Srdjan88

pre preko 1 godinu

Zato sto su stisli zube i rekli da mogu da igraju. To nisu povrede koje ti ne dozvoljavaju da potrcis. Evo, imamo situaciju da su momci zeljeli svim srcrm da igraju za reorezentaciju i time ugroze sezone u klubovima i ljudi ih opet pljuju. Zamisli samo da je Vlahovic izostao sa SP zbog takve povrede a danas da je igrao protiv Rijeke, kakav bi komentar napisao? Da mu je Juventus vazniji od Srbije, jel tako? Puna podrska za Dusana, Piksija i ostale momke. Meni je srce puno kada konacno vidim da fudbaleri reprezentaciju stavljaju iznad kluba. A rezultat, pa i odlazak na velika takmicenja je sasvim ok. Potreban je kontinuitet za rezultate, ne vidja se bas cesto da neko kao Maroko odjednom dodje na SP i napravi bum. Hrvatska je tri SP u nizu ispadala u grupi (2002,2010,2014) pa su onda dosli veliki rezultati.