(©Reuters)
(©Reuters)

Vlahović i dalje na bolovanju

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.12.22. | 19:19

Potvrdio Maks Alegri

Utakmica sa Švajcarskom na Mundijalu u Kataru je bila poslednja za Dušana Vlahovića u 2022. godini.

Po ispadanju sa Mundijala srpski fudbaleri su se vratili u klubove, Vlahović i Kostić su stigli na pripreme Juventusa, ali u različitim zdravstvenim stanjima.

Izabrane vesti

Iako su obojica bila povređena tokom Svetskog prvenstva, Kostić je uspeo da se oporavi u dovoljnoj meri, a Vlahović nije. Igrala su obojica protiv Švajcarske, levi krilni bek je nastupio i danas za crno-bele u prijateljskom meču sa Rijekom, međutim, skupoceni napadač Stare dame je i dalje van terena.

A, kako je objasnio trener Juventusa Masimilijano Alegri, neće Vlahović igrati ni u poslednjoj utakmici crno-belih u ovoj godini, 30. decembra protiv Standarda.

Mislim da će Federiko Kijeza biti spreman za tu utakmicu, videćemo da li će i Matija De Šiljo, a sigurno neće Leonardo Bonući i Dušan Vlahović“, rekao je Alegri posle meča sa Rijekom.

Sezona u Seriji A se nastavlja 4. januara, Juventus će igrati protiv Kremonezea u gostima, a pitanje je da li će moći računa tada i na nove prvake sveta Anhela di Mariju i Leandra Paredesa, koji se kod kuće odmaraju nakon trijumfa u Kataru. Ali, u Torinu imaju velika očekivanja od njih dvojice.

Di Marija je odigrao izvanrednu utakmicu u finalu, on i jeste izvanredan igrač, tako da će nam biti pravi bonus u drugom delu sezone. Anhel i Leo Paredes znaju da će nam biti jako bitni igrači za drugi deo sezone, posle povreda koje su ih mučile u prvom delu prvenstva. Pričao sam sa obojicom, vrlo su motivisani da nam pomognu“, rekao je Alegri


tagovi

Dušan VlahovićAnhel Di MarijaJuventus

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara