Veliki Vošin posao pre finala Kupa: Bandović do 2026!

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.05.24. | 10:32

Iskusni stručnjak dobio poverenje posle dobrih rezultata ovog proleća

 Vojvodina napravila veliki posao uoči sutrašnjeg finala Kupa protiv Crvene zvezde. Novosadski klub produžio je ugovor sa trenerom Božidarom Banovićem, „krivcem“ za prolećnu renesansu, do 2026. godine.

Nekadašnji član Olimpijakosa stigao je ove zime na Karađorđe, i posle vrlo turbulentnog početka napravio veliki iskorak sa Vošom. Tim iz Novog Sada stigao je do finala Kupa, imao sjajna izdanja u plej-ofu.

Izabrane vesti

Vojvodina je sa Bandovićem uspela da savlada Partizan u Humskoj, bila je jako blizu trijumfa nad Crvenom zvezdom u Novom Sadu.

„Ovo je za mene veoma značajan dan. Želim da nastavim ono što smo započeli pre pet meseci. Mislim da smo pokazali dosta dobrih stvari i rezultatima i igrom. Presrećan sam što ostajem u Vojvodini, a što se tiče budućnosti, može i mora da bude samo bolje. Ovaj klub mora da ide samo napred. Imamo podlogu i dosta pozitivnih stvari na kojima ćemo nastaviti da gradimo da Voša bude onakva kakvu svi želimo da bude“, rekao je Božidar Bandović.

Uz Božidara Bandovića, ugovor je obnovio i pomoćni trener Srđan Stojčevski.

„Uprava na čelu sa predsednikom Dragoljubom Zbiljićem sada može samo da poželi Božidaru Bandoviću i njegovom stručnom štabu mnogo sreće i uspeha, već sutra u istorijskom finalu Kupa Srbije, koje može da obezbedi evropsku jesen na 'Karađorđu'“, stoji u saopštenju Vojvodine.



tagovi

Božidar Bandović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara