Komentari na vest

Vredelo je vremena, para i živaca: Dembele je trenutno na nivou najboljeg Nejmara

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Uvek je imao dobar pregled one sezone u Dortmundu je imao preko 20 asistencije u svim takmicenjima je bio rekord u top 5 ligama.
D

Dachaa

pre preko 1 godinu

Samo da ga povrede zaobidju,talenat je tu.
G

Gostoi

pre preko 1 godinu

ono sto on ima a ostali nemaju je konkretnost napada u lice i ne bezi od kontakta, i sut s obe noge . to je u fusbalu danas bas retkost. a ima i osecaj za asistenciju i nije vise sebican kao nekad preporodio se. da ostane zdrav ovom igrom ide ka zlatnoj lopti z apar godina. hvala pozdrav
H

Haha

pre preko 1 godinu

Smiješni ste. zdrav Dembele dva puta bolji od svih realovih krila ! A na kraju sezone cemo sve vidjet, i prosle sezone ke bio prvi asistent lige, a pola iste nije igrao 🤣 Kao sto neko napisa, zivi bili pa videli posle Katra kako ce Real kotirat.
K

King koman

pre preko 1 godinu

Mrzim nejmara iz dna duse al realnoo dosta je bolji igrac od dembelea, to ne znaci da dembuz nece stici njegiv nivo al treba vremena. Trenutno je dosta losiji i od komana i od sanea naprimjer koji igraju njegovu poziciju.
U

Uo

pre preko 1 godinu

Da bi vredelo novca i vremena, Dembele bi sad trebao rasturiti bar 3 godine u kontinuitetu. Ne radi se tu samo o obestecenju. Da su na primer tada potrosili taj novac, lupam na Manea i Silvu ladno u paketu, da li bi uopste Barsa dosla u situaciju da potone onoliko, da pukne finansijski, da ode Mesi, itd? Naravno, nije sve Dembeleova krivica, ali hocu da kazem da se taj novac ulozio drugacije, mozda bi Barsa uzela i neku LS ovih godina i bila daleko zdraviji klub. Sa dva top igraca. Tako da rano je govoriti da je vredelo, sada igra odlicno, ali treba tako jos bar 3 godine i da ostane zdrav da bi se moglo reci, eto, isplatio se.
a

ahahahaa

pre preko 1 godinu

nije ovaj lik ni do kolena nejmaru...
C

Cupakaba

pre preko 1 godinu

Protiv Sevilje je bio najgori igrac na terenu, posle meča navijači tražili da ga Ćavi premesti na klupu. Sad odigrao odlicno protiv trećerazredne ekipe i odmah je na nivou Nejmara. Svašta. Kad postigne 25+ golova u sezoni onda možemo govoriti o nekom nivou.
u

ubelievemenow

pre preko 1 godinu

Ja sam uvek pricao da je mali nestvaran igrac,ali fali glava...Duplo veci talenat i jaci igrac od malog Mbappea,ali je psihicki slab.Sumnja u sebe,uglavnom to tako ide...Bog ti dao sve osim glave psihe...Mali pokazi svima da si klasa!
L

Ljubanjac

pre preko 1 godinu

Ovaj momak zna lopte i ima nestvarnu fiziku, ali mu je falila psiha, mada se čini da je konačno namestio i glavu. Glupo je i porediti ga sa onom brazilskom prevarom. Nejmar je samo prosečan fudbalerčoć i ništa više od toga. Hajp je nešto što je prodalo i njega, i Drakslera, i Haverca i Jovića još mnoge, i redom svi do jednog ispadoše duvaljke na kraju. Dembele je ozbiljan talenat, a Nejmar je ozbiljan folirant sa u najboljem slučaju, prosečnim fudbalskim znanjem.
T

Taribo West

pre preko 1 godinu

Očekujem eksploziju ove sezone Dembelea, Rodriga, Martinelija, Gabrijela Žesusa, Sanča, Antonija... Videćemo ko će opravdati očekivanja, Dembeleu je krajnje vreme da proigra...
9

987

pre preko 1 godinu

U Španiji gotivim Atletiko, ali već se zna šampion, to je Real Madrid. Uigrana ekipa, znaju se u dušu i trener najveći gospodin, od svih trenera.
@

@987

pre preko 1 godinu

Ne verujem. Modrić ima 37 godina, a nemaju zamenskog plejmejkera kad on ne igra. Jedino Kros, ali uz Modrića je dobar dok Valverde, Kamavinga i Čuameni nisu dovoljno kreativni. Benzema se već povredio, neće igrati mesec dana, a tek nakon Katara za ocekivati je veliki pad forme Modrića i Benzeme koji će napuniti 35 godina...
K

Kujo Krijestorac

pre preko 1 godinu

Ko je to strucno ocenio da je na nivou Prime Neymara? Smesno. Treba da odigra 40 utakmica na ovom nivou pa da pricamo
I

Igor978

pre preko 1 godinu

Ocenio je majstor fudbala koji je igrao sa Nejmarom a koji sada trenira Dembelea....ej, ti postavljaš pitanje ko je Ćavi da govori o ovoj temi, pa koliko mozga su ti izvadili iz te glave da mi je znati..
@

@kujo

pre preko 1 godinu

Ti si verovatno veći stručnjak od Čavija. Verovatno si i bolje igrao od njega...
E

El Capo

pre preko 1 godinu

Barsa primila samo jedan gol.... Pa ok, ali od Plzenja... A Najbolji Neymar je sigurno klasu iznad najboljeg Dembelea. Smem se usuditi reći da je najgori Neymar u ravni sa najboljim Delbeleom ako ne i stepenicu iznad. Epitet ''najbolji'' treba zaslužiti kontinuiranim igrama u nekoliko sezona, nekoliko mečeva mogu samo biti serija dobrih partija i to je sve. Neymar je imao tri odlične sezone u Barsi, dembele imao samo mini serije i ogromne oscilacije.
O

Obdžekšn!

pre preko 1 godinu

Pa,baš i nije!
p

plavac

pre preko 1 godinu

zato ima u kontinuitetu bar 8 odlazaka na karneval u riju i slavljenja sestrinog rođendana
7

789

pre preko 1 godinu

Toliko ga platiš i čekaš ga 5 godina, trebao je odmah da igra kao zver, kakvih 5 godina čekanja, bačene pare.
J

Junker

pre preko 1 godinu

Igra Barsa dobro zaista, ali se moramo sloziti da su joj protivnici bili jako slabi. Cak je i Sosijedad odigrao uzasnu partiju, o Sevilji da ne pricam. Svakako sledece kolo sa Bajernom cemo videti na cemu su.
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

Ćavi prerasta u vrhunskog trenera.I kao igrač je bio vrhunski igrač.Izgleda da svoje ogromno fudbalsko znanje i iskustvo zna da prenese na ekipu.Barsa opet igra odličan fudbal sa pretenzijom da postane opet atomski.Svaka čast.
D

Darcom

pre preko 1 godinu

Najveci procenat vrhunskih trenera su vezni igraci bili, kao sto je u kosarci slucaj sa plejmejkerima. Pregled igre, organizaciju, napad, odbranu sve su igrali. Evo i sad kad pogledamo, Zidane, Conte, Gvardiola, Simeone, Anceloti.. a talenat pokazuju Xavi, Arteta i slicni
I

Inzaghi

pre preko 1 godinu

Sačekajmo kraj sezone, Ipak je Nejmar do odlaska u PSG bio u top 5 igrača sveta, Dembele nije trenutno ni u top 20.
g

gaizka

pre preko 1 godinu

Bez problema je trenutno u top20 a i mnogo visoko kotiran, samo ljudi će to priznati tek kad bude skroz očigledno, a ko prati Barselonu od dolaska Cavija, Dembele je dovoljno pokazao da može da se kaže da je u top20. Koliko će to trajati, da li će ponovo imati povrede, nestašluke i slično, o tome može da se diskutuje, ali ovo što igra pola godine je na vrhunskom nivou.
M

Mrkalo

pre preko 1 godinu

Dal je u top 50 pitanje je,na svojoj pozivji mozda,celokupno gledano sigurno bije...
@

@odogovor

pre preko 1 godinu

Nejmar je bio realno 3. igrac sveta i najblize sto je neko prisao onoj dvojici vanzemaljaca je on.