Komentari na vest

Vreme je za seniorski fudbal: Partizan spremio štopera za prvi tim, napredovao u svim parametrima

A

ARMIJA NAVIJACA

pre gotovo 2 godine

NAMA ZA EVROPU TREBA BRZE ISKUSNE IGRACE. OVI SU ZA NEKI PRIJATELJSKE TURNIR. TREBA KOMPLET NOVA ODBRANA ( BEKOVE I HALFOVI ) DVA ISKUSNA POLUSPICA ( NATKO I JOJIC ) SAMO REZERVE. DAJTE POJACANJA ,NE IGRAJTE SE FOTELJASI. ILI SKOCKAJTE PRAVI JAK TIM ILI SIKTER IZ KLUBA . Dosta ste vreme krali !
B

Bileca

pre gotovo 2 godine

A šta se dešava sa Lukom Subotićem? Išao je prošle godine na pripreme sa prvim timom. Zar nije vreme i nema kvalitet za prvi tim?
N

NAVIJACI

pre gotovo 2 godine

SAMO DA NE POTROSE NOVAC DA BI IMALO ZA NJIH ! BITANGE NAPOLJE. VUCIBATINE U FOTELJE
N

NsBg

pre gotovo 2 godine

Hahahahaaha...kakav lik ovaj hermano...Sanicanin aki bilo sta ima onda je to brzina na 20+ metara dok mu startna brzina nije najbolja a nije ni cudo jer decko ima 1.90...bar kad nesto komentarises potrudi se da ne lupas brate(hermano)
H

Hermano7

pre gotovo 2 godine

Krenuo Sanicanin 20 Marta da trci 100 metara sprint, danas zavrsio i kraljevi rekli daj da ubacimo novog klinca
C

CetnikSever

pre gotovo 2 godine

Kad vec ne Mozemo svoje,treba pokupiti Sve sto valja od grobalja !!!
b

batabane

pre gotovo 2 godine

Dobro jutro Kolumbo.Decko je kroz ovu sezonu treba biti pripremljen i spreman za narednu.Glupost je sto je Militec oduzimao minute ovom talentovanom momku.Vujacic i Sanicanin,kao startni stoperski par ok,ali Miletic je bio skroz nepotreban,pa i stetan po Partizan,bez obzira na na solidna izdanja.Cak i da su izdanja Ilica,bila slabija u odnosu na Miletica,Partizanu bi vise vredela,jer bi imao spremnog stopera za narednu sezonu.Mada moram i ovo reci,gledajuci pomalo i omladince Partizana,meni je Nikolic izgledao i jace i sigurnije od Ilica.Tako da i na tog momka treba dobro obratiti paznju.
V

Vidoviti

pre gotovo 2 godine

Ovaj Mali u derbiju jako zrelo odigrao mislim na poslednji Kada je Zvezda izgubila mada najiskrenije desni bek Partizana ubedljivo najbolji na terenu ne znam prezime momka
N

Noke

pre gotovo 2 godine

To je Bojat kojeg iz nepoznatog razloga ne forsiraju. Decko je top igrac.
P

Plavi 67

pre gotovo 2 godine

Video sam ovog momka par puta na utakmicama omladinaca i u derbiju omladinaca protiv Crvene zvezde gde je Partizan dobio 2-0 a ovaj dečko stavio u mali dzep Lazetica koji je nekoliko dana kasnije otisao u veliki Milan....takodje u tandemu sa Lekovicem na poziciji stopera mislim da je u buducnosti reprezentativna selekcija mirna jer takva dva potencijala se nisu skoro pojavila u srpskom fudbalu
M

Mitro

pre gotovo 2 godine

Zvezda i Partizan što više mladih guraju sve su gori ti igrači. Dok nije bilo bonus pravila iz Partizana i Zvezde su izašli Vlahović, Grujić, Jović itd a u zadnjih par godina Veljko Nikolić, Nemanja Jović, Njegoš Petrović, Sveta Marković…totalna oseka kvaliteta.
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Realno, Sveta Markovic je izasao pre pravila o bonusima tako da ne bih njega tu racunao. Mislim, i pre toga su izlazili krsevi. U proseku na jednog Grujica ili Vlahovica svakih 4-5 godina ti izadje deset Jovica, Terzica, Njegosa ili Nikolica. Nije sve ni do klubova ili trenera. Ima dosta i do tih igraca. Vlahovic ne bi postao to sto je sad da nije trenirao ko ludak. Uporedi to sa Veljkom Nikolicem za koga se prica da je stalan na splavovima i vidi gde je jedan, gde drugi.
a

arroyo

pre gotovo 2 godine

njegos petrovic je dosao iz rada za pare, veze on nema sa omladinskom skolom
M

Marko.

pre gotovo 2 godine

Kakavi omladinci, neka idu u inostranstvo pa neka se tamo razvijaju