Komentari na vest

Žarko Lazetić sumira istorijsku jesen TSC-a: Pričalo se da nismo dovoljno pojačali, da smo slabiji...

N

Nervozni Moler

pre 4 meseca

Gledajmo malo íz druge perspektíva,TSC je novi projekat U nasoj ligi,tacno se U klubu zna ko Sta Radi zasta jé zaduzen.bukvalno bez stranaca,sem hrvata Calusica,makedonca Mircevskog,I madjara Sosa svi su Momci íz srbije.igraju posteno,bez namestanja I na rezultat,napadacki za gol vise.Ceo klub sa skromnim budzetom,prodali Banjca,Ratkova,igrali po svojim mogucnostima LE,od te zarade stadion im se izplatilo.Samo mi kao svi pametni I sve kriticari,gledamo kroz blizance beogradcke.verujte Da ni zvezda ni partizán,organizaciono ne moze prici TSCu.Oni koriste svoj budzet,dok su neki na teret poreznih obveznika,I naroda drzave.Naravno svi znamo ciji jé TSC projekat,Ali Niko nikome ne brani Da napravi sebi fudbalski Tim I stadion.
S

Slavuj

pre 4 meseca

Dobili su na tacni grupu LE , a šta su nakon toga uradili, kada su znali da imaju minimalno 3 milona eura zagarantovano? Prodali prvog špica uzeli 4,5 miliona, nisu zadržali Ilića. Špic bi nakon utakmica u LE vrijedio više, a moglu su namaći i koji bod i tu bi zaradili. Takođe su mogli produžiti Ilićevu pozajmicu. Ništa od toga nisu uradili, a u njima je proradila palanačka politika, daj šta daš, bolje vrabac u ruci od goluba na grani. Ovakva prilika se više neće ukazati jer i oni i Čuka više neće priviriti u 3 kolo kvalifikacija za bilo koje takmičenje u Evropi. Svi kukaju za koeficijentima koje je Srbija izgubila, a šta smo mi to učinili da budemo bolji u Evropi. Ništa! Čak se i CZ izblamirala u lakoj grupi. Dok ne shvatimo da uspjeh garantuje samo ulaganje i sistem, a toga u Srbiji trenutno nema.

Bojank91

pre 4 meseca

Ma kakav grejs period. Ekipa je morala da bude jača
R

Rubikova kocka

pre 4 meseca

Zvezdaš sam i što bih ja pljuvao po čovijeku! Dobar je trener
B

Burek

pre 4 meseca

Realno, uz Miloja najbolji trener u ligi.
F

Fekit

pre 4 meseca

Videli smo u Evropi
I

Ivan82

pre 4 meseca

Za tebe samo u Srbiji mogu da kažu da si perspektivan i moderan trener,živi bili pa videli.
B

Burek

pre 4 meseca

Za Duljaja je Gvardiola
T

Topolcanin

pre 4 meseca

A inace proizvodimo trenere svaki dan, smesni ste ljudi. Trener je moderan i posvecen, DVE godine u istom klubu i ima Top rezultate, a vi nastavite da pljujete samo