Komentari na vest

Žoze, tvoje vreme je isteklo: Razišli se Murinjo i Roma

.

......

pre 4 meseca

Baš da vidim koga će dovesti i kakve će rezultate imati taj što dođe.
0

000020

pre 4 meseca

Dolazi De Rosi. Sad će navezati par pobeda jer igraju sa timovima iz donjeg doma tabele, ali na duže staze teško da će biti rezultata. Pogotovo što vlasnici naredne godine planiraju da još smanjuju troškove što znači odlazak Lukakua, Dybale.
U

Upravi Rome poruka

pre 4 meseca

Ne može se sa traktorom na Ferari. Tim Rome je traktor. Razlog: potrebna rekonstrukcija već 10 godina.
R

Romanistaa

pre 4 meseca

Napokon.Neka vodi sve svoje kvazi igrace sa sobom. I sve igrace koje je doveo.
@

@@@@

pre 4 meseca

Kriv je Bodiroga.
B

Bar Kohba

pre 4 meseca

Ja sam ovog coveka uvek gotivio, on mozda nije najbolji trener ali harizmu i znanje svakako ima. Iza njega stoje i veliki rezultati, tu nema sta da se komentarise. Sa Romom nije bio neuspesan uzeo je Ligu Konferencije, igrao je finale Lige Evrope koju za malo da osvoji, svake sezone je bio konkurentan za mesto koje vodi u Ligu sampiona i to sve sa jako limitiranom ekipom. Sem Dibale koji ce uskoro otici i Lukakua koji je tu na kratko i kasno doveden on nije imao neke top igrace u opticaju. E sad sto ljudi imqju veliko ocekivanje kroz njegovo ime, toga vise u fudbalu nema i Roma dok ne ulozi ozbiljne pare nece biti konkurentna ni u Italiji a kamo li u Evropi. Gvardioli svaka cast, ali on je vodio Barsu, Bajern i Siti i na njegove projekte su potrosene milijarde, u ovom poslednjem je pitanje koliko se ta jedna osvojena liga sampiona uopste isplatila shodno trosku. Klop, Anceloti, pa i Simeone svi imaju dosta jace budzete. Evo neka Gvardiola vodi ovakvu Romu ili Totenhem, pa cemo videti rezultat. Barsa je dosta slabija zadnjih godina zbog manjka para, Juventus isto. Uglavnom Murinja ne treba osporavati, on svakako zbog svog ponasanja i ima tu speficificnu harizmu, pa je posebni.
Š

Škrabotina

pre 4 meseca

Sve to stoji, ali...nije da Žoze nije vodio milijarderske ekipe. Čovek je prosto Milojević za bogataše. Bunker, kontra, PTB. Da je malo suzbio ego nebi mu bilo ravnog.
V

Valeron 21

pre 4 meseca

A sta je bilo sa Realom, koliko je para potroseno na taj projekat? Dobar je murinjo trener bio, rezultati ostaju, ali vreme ga je potrosilo...
@

@Valeron 21

pre 4 meseca

Murinjo je uzeo Real koji u Španiji 4 godine nije video titulu, a kup skoro 20 (tačnije 18). Na sve to nisu videli trofej LŠ, sem na televiziji i u klupskom muzeju, 10 godina. Sve što se nagomilalo koječega (Van Nistelrooy sa svojih 30 i kusur godina i slični eksperimenti) očistio i napravio kompaktnu ekipu. Doveo Ozila, doveo Modrića, doveo Marcela, doveo Benzemu, mlade momke i pružio im šansu. Doneo Realu i ligu (i to na kakav način, potpunom dominacijom i svemirskim fudbalom) i Kup kralja. Dva puta mu je finale Lige Šampiona izmaklo za dlaku u polufinalu, pogotovo se pamti ona penal serija sa Bajernom. Kako bilo utabao stazu pre svega Ančelotiju za čuvenu La Decimu, a kasnije su svi ti igrači koje je upravo on doveo i pružio im šansu nastavili da vežu odlične rezultate i sačinili jednu od najboljih generacija Real Madrid, svakako najuspešniju u ovim modernim godinama.
R

Realisticnost

pre 4 meseca

Gvardiola je tata za Murinja. Covek ima 2 triple krune sa dva razlicita tima. Niko nikada nije, nitic uraditi u istoriji fudbala.
@

@@Valeron21

pre 4 meseca

Стручњак брани Муриња и каже да је узео Реал који четири године није узео титулу хаха. Узео их је 2010. године а они су били шампиони и 2007. и 2008. године. Доста више са одбраном бункераша
A

Ambrozini

pre 4 meseca

Velika greska Rome, problem nije trener vec novac i pojacanja! Zato ih je Konte odbio! Zato je Konte otisao iz Intera posle osvojene titule umesto da ga nagrade transferima, oni prodaju najbolje igrace! Roma bez Murinja ispada lagano od fejnorda.
B

Bgb

pre 4 meseca

Dovesti ga umesto Piksija. Nas jedino takav autoritet i glava moze da dovede u red.
N

Nakata

pre 4 meseca

Daleko mu kuća. Samo nam ovaj fali
B

Bgb

pre 4 meseca

@Hidetosi mi smo svakako cirkus, ali Murinjo ume da motivise igrace, da im pronadje "zicu", da potpali javnost/medije/navijace da prebaci pritisak sa igraca na sebe. Covek stvoren za turnirska takmicenja, pogotovo kad dodje nokaut faza. Tada ulogu ne igra "lepota" vec nesto drugo.
Š

Škrabotina

pre 4 meseca

Smehotres na kvadrat. Tvrdokoran i opsednut disciplinom. Takav je u Srbiji poželjan koliko i kuga. Prvi zahtev bi mu bio penzija za ceo savez. Tek posle toga bi bila priča od milion evra mesečno. Nema teorije.
M

Marcoman

pre 4 meseca

Pravac Arabija!
M

Može

pre 4 meseca

Estoril Praia?
H

Hame

pre 4 meseca

Prevodilac bio i ostao
T

Two GOATs

pre 4 meseca

Uvek cu vise ceniti trenere tipa Murinjo i Anceloti koji sa kao treneri sa vrhunskim renomeom ne plase izazova da nekada uzmu i ekipe sa manjim sposobnostima i da sa njima beleze dobre rezultate nego neke koji sve svoje uspehe kupuju iskljucivo novcem. Anceloti je sa Napolijem belezio dobre rezultate, vratio se u Real uzeo Ligu Sampiona. Jednostavno znanje je znanje. Isto i Murinjo. Svuda gde je radio doneo je rezultat. Normalno da se ne moze ocekivati od Rome da osvoji Ligu Sampiona, pogotovo ne na ovakav nacin, spram mizernih ulaganja ili bolje receno neulaganja. Voleo bih da Zozea vidim u Njuki mislim da ima poprilicno potencijala u toj saradnji. Verujem da kada bi Bajern smenio Tuhela to isto bila interesantna opcija. Sigurno bi napravio ozbiljnu masineriju, kao onomad u Realu kada su razbili rekord LaLige po broju golova u jednoj sezoni (121, sto nije poslo za rukom ni ovim takozvanim napadacki orijentisanim trenerima, verujem da je Murinjo manje parkirao autobus da bi ta cifra letela i na 350) i preko 100 osvojenih bodova.
E

Eustahije Brzić

pre 4 meseca

Šta ti je Ancelotti uradio da ga stavljaš u istu rečenicu sa ovim narcisom? Čovjek nema veze sa antifudbalom!
J

Jasno kao dan

pre 4 meseca

Za ovo su krive sudije i loš teren
G

Gost83

pre 4 meseca

Ponuditi mu da vodi našu reprezentaciju...neka ode luk i na 500din po kg, prezivecemo 🙌🏻
F

Fedorov

pre 4 meseca

Mora da je do one iste korner zastavice što ga je koštala toliko bodova do sada
F

Forza Sampdoria

pre 4 meseca

Napokon i Roma da prodiše
Z

ZreDer

pre 4 meseca

Roma je u godini pre Murinja završila kao sedma, 16 bodova od Lige Šampiona. U Kupu su ispali u 1/16 i u Ligi Evrope izgubili u polufinalu. Da, to je još ona ekipa sa Džekom u međuvremenu ta ekipa je ostala bez Džeka, Pedrija, kasnije Mkhtarijana... Nagomilani problemi FFP su Romu naterali samo da prodaje a da pritom ništa ne može da kupi. I pored toga Murinjo je sa Romom u dve sezone završio kao šesti, 7 bodova od mesta u Ligi Šampiona. Osvojen prvi evropski trofej Rome i igrano finale Lige Evrope što je Romi uspeli samo jednom i to pre ravno 33 godine. Po svemu vidjenom u finalu Roma je zaslužila i da ga osvoji. I sada Murinjo ide kao pobednik. Po svojim uslovima. Nasledniku ostavlja tim koji od mesta u LŠ deli 5 bodova, sa 3 lagane utakmice koje predstoje (9 bodova) i nokaut fazom Lige Evrope. I više nego povoljna pozicija, sa sportske strane. E sad sa strane organizacije kluba... To je ono oko čega se trener ne pita.
S

SS Lazio

pre 4 meseca

Ljudi, sta vam je? Vlasnici Rome nisu budale. Transferi Rome na osnonvu Transfermarkta, prve sezone Murinja: Abraham (40 miliona), Kumbula (27 miliona), Shomurodov (17 miliona), Vinja (13 miliona), Rui Patricio (12 miliona evra) i tako dalje. Ovi igraci su dosli na izricit zahtev Murinja. A koji vam vlasnik ne bi vam dao otkaz da imate budzet od 130 miliona evra i na kraju osvojite Ligu Konferenciju i da se ne plasirate u Ligu sampiona. Zar mislite da su oni budale da ne znaju da Rui Patricio ne vredi 12 miliona? Zar su budale da ne znaju da imaju zajednickog menadzera? Pritom na raspolaganju je imao sasvim pristojan tim, formiran od strane Fonseke. Uz to pustili su Mihtariana i Dzeka besplatno (a mislim da su ih mogli zadrzati jos barem dve sezone) i Undera poslali u Marsej. Prosle sezone (t.j. Murinjove druge sezone), razumljivo nije bilo velikih transfera medjutim dosli su nekoliko igraca sa faraonskim platama: Dibala, Matic, Beloti, Vijnaldum. Prosle sezone, imali su sasvim solidan izbor igraca i Murinjo se kockao. Nazalost po njemu, izgubio. Sve karte je stavio u LE. Poslednjih devet kola u Seriji A, ako se dobro secam. imao je 10 od 17 bodova. Doduse, imao je neverovatnu nesrecu velikim brojem povreda igraca. Ova sezona je licila onoj ranije. Nije bilo velikih transfera, vec je dosao veliki broj besplatnih igraca sa velikim platama (u odnosu na kvalitet ili ono sto donose na terenu): Lukaku, Paredes, Ndika, Auar, Azmun i slicno. Crni dani su pred Romom. Finansijski minus je povecan. Tokom leta idu Lukaku, Dibala, verovatno Spinacola. Verovatno ce se naci neki engleski kupac koji ce da plati dobro za Abrahama. Kako igra, ne bih se cudio da ide i Pelegrini.
G

Giallo neri

pre 4 meseca

U crno ih zavio
Z

Znaš šta je najtužnije?

pre 4 meseca

Što vi prošle godine ni tu Konferenciju niste mogli uzeti sa jačim budžetom od Rome xD
G

Gost999/951357

pre 4 meseca

Na aparatima
R

Rustkol

pre 4 meseca

Kakva se galama potegnu kao da je Leće vodio a ne Romu. Kao da Romi nece biti zivota posle njega, kao da Roma treba sad potone ili tako nesto…Roma je bukvalno vec 25 godina tu u top4 ili top3 i igra Evropu konstantno i veliki je klub sa ogromnom bazom navijaca u svetu, klub Liedholma, Kapela, Luis Enrikea…a tek igraca koji su nosili taj dres je glupo i nabrajati, sve legendarni asovi…Stvorila se neka fama oko njega ove 2 godine kao da je cilj bio da osvoje ušatog a ne samo da zavrse u top4. Nije uspio i plus veze nemaju igraci sta rade po terenu, nigde akcije, nista…Forza Roma!
S

Sve je jasno

pre 4 meseca

Klub se meri po broju trofeja. Roma u svojoj riznici ima čitavih 15 za cirka 100 godina postojanja, od toga 3 lige, 9 kupova, 2 superkupa i 1 evropski trofej koji im je Murinjo doneo. Poredjenja radi Real Madrid u svojoj riznici ima samo 14 ušatih pehara namenjenih osvajaču Lige Šampiona. Roma bez rimske verzije priče Romeo i Julija, tj Toti i Roma bi bila ništa veći klub u odnosu na Fjorentinu. Tu je negde i Lacio. Asocijacija na italijanski fudbal su Juventus, Inter i Milan. Sve ostalo je druga kategorija.
Š

Škrabotina

pre 4 meseca

Češće sedmi/osmi nego top 4. Velika prošlost ne garantuje ništa. Ekipa koje već duži period više liči na Torino/Udineze nego Juve/Inter.
K

Klinacmann

pre 4 meseca

Murinjo kada napravi svoj roster igrača uvek dobija otkaz na polusezoni. Sve rezultate i uspehe koje ima je napravio sa rosterom igrača koje je nasledio od svog prethodnika.
J

Jeste, upravu si

pre 4 meseca

Kada je rekao Abramoviču dovedi mi onog tamo momka iz Olimpik Marseja (Drogba) uzeo je dve vezane titule Engleske, prve za Čelzi posle 50 godina. Ispred Fergusonovog Junajteda koji nije mogao da se sastavi u duelima sa Plavom četom! A kada je Abramovič svojevoljno doveo Ševčenka, e tada su nastali problemi.
T

Top Gun

pre 4 meseca

Netačno.
P

Poljo

pre 4 meseca

Sram vas bilo. Dali otkaz najboljem treneru u ovom veku. Sad vas čeka borba za 9 mesto. A Murinjo odlazi za brod para.
L

Lki

pre 4 meseca

Stiže Lalatovic
1

149

pre 4 meseca

Koja mržnja cccc 😘😘😘😘

Petar.P

pre 4 meseca

Može se reći da je njegov stil fudbala prevazidjen, ali činjenica je da je Roma sa njim posle dugo godina uradila nešto konkretno. Ma kakav da je, njega klubovi zovu kada zagusti, on redovno sve to dovede u red. Naravno neki bi više, ali za to moraju da se isprse i oni koji vode klub. Sve u svemu meni je lik uvek bio gotivan, jer je čovek umeo da donese dodatna uzbudjenja u fudbal, da postigne nešto što se nije dalo očekivati. Bio je tu Porto, pa ona sezona sa Interom koju i dandanas pamtim. Mislim da, parkirao je on neretko autobus, ali to je taktika, koristiš ono što imaš najbolje što umeš. Da je to tako lako, radio bi svako, ali samo je taj čovek umeo da u toj meri motiviše i disciplinuje igrače, koji su maltene samo pod njegovom komandom uspevali da igraju vrhunski fudbal. Da li se to nekom svidja ili ne, to je već nešto drugo. Ovde svakako koliko vidim sam odlazi, verovatno nezadovoljan pristupom vlasnika kluba (možda i zasićenost). Što se tiče poraza, da zaredjalo se, ali ne protiv nekih naivnih ekipa, plus je i tih 5 bodova lako dostižno. Kontam da je hteo da ostane, to bi i uradio. Sve u svemu biće zanimljivo videti koja mu je naredna destinacija.
г

гм

pre 4 meseca

набеђени тренер
G

Gaizka

pre 4 meseca

I 4. uzastopni posao kako dobija otkaz u sred sezone. Naravno, jedino on nije kriv. Penzija ili reprezentacija da pokuša na bunker da odigra 5-6 utakmica na nekom prvenstvu. Moderni fudbal mu je odmakao, a svakog dana da trenira igrače to je za njega previše, nije više sposoban za to.

Zvezda ispred svih!

pre 4 meseca

Veliki je Murinjo! Mali je klub Roma sa limitiranim igrackim kadrom. Ovako je najbolje.
N

Njetnjet

pre 4 meseca

Pa i ne baš,imaju sasvim solidan igrački kadar za seriu A da ne bi trebali da ispadaju bar iz top5
N

NR

pre 4 meseca

Zvezda je smesan klub, mani se ti Rome. Roma uzela LK. A Zvezda nece ni za 50 godina.
G

Glavati.Ateista

pre 4 meseca

Ja voljim Murinja, Partizana, Makarsku, albansko primorje, tako me vaspitali iz plemena.
G

Grande Jose!

pre 4 meseca

Čitajte malo medije. Žoze je sam podneo ostavku. I treba. Najbolje što je moglo da mu se desi jeste da napusti Romu. Postoji razlog zašto ta Roma nije veliki klub, zašto za 96 godina postojanja nemaju ni jedan evropski trofej (do Murinja), zašto su poslednji put ligu osvojili pre 24 godine a kup pre ravno 17 godina. Nekada su bar imali romantiku sa pre svega Totijem i De Rosijem, sada više ni toga nema. Amerikanci vlasnici stisli paru, ne puštaju, sportski direktor nesposoban da dovede igrača koji može da odigra dve utakmice za redom bez da se povredi. Znači ipak nije sve do Murinja. Uostalom vreme je sa Junajtedom, a bogami i Totenhemom pokazalo da nije do Murinja već do struktura koje vode klub. Isto je i sa Romom. Osvojena Konferencija + finale LE (isto ono koje prošle godine nisu uspeli da ostvare jedan Junajted, Arsenal, Juventus...) u kojem je Roma trebala da trijumfuje da sudija Tejlor nije bio slep kod očiju, sasvim pristojni rezultati. Roma je najavila za narednu godinu smanjenje budžeta, znači odlazi Lukaku, verovatno i Dibala, koji su u Romu došli samo zbog Murinja, i sa kim da igraš onda? Mile Svilar na gol i Beloti u napad? Hvala lepo. Žoze da odmori do kraja sezone i onda da razmotri opcije. Njukasl će sigurno probati da ga dovede, što je dobra opcija, dobri vlasnici, voljni da ulože u ekipu, odani navijači i postojeća ekipa koja odgovara Žozeovom stilu (ratnici na terenu) i generalno jedna dobra priča. Dodatan motiv - klub ser Bobi Robsona. Šuška se i o Čelziju, mada nije toliko verovatno, ipak sa Bolijem se nikada ne zna. Mogao bi možda da se oproba i u selektorskim vodama. Naposletku, Arabija je uvek opcija. Ako je neko zaslužio da se naplati, to je svakako Žoze. Jedini trener u Evropi koji je osvojio sve evropske trofeje, a još dodatno mnogobrojne nacionalne trofeje, izmedju ostaloga englesku, špansku i italijansku ligu (najcenjenije lige starog kontinenta). Liga šampiona sa Portom (ispred moćnog Junajteda i Realovih Galaktikosa) i sa Interom (ispred najjače Barselone u istoriji i odlične ekipe Bajerna iz Minhena) će ostati zauvek upamćene! Grande Jose!
G

Gaizka

pre 4 meseca

Postoji takođe i razlog zašto je Murinjo mogao samo u Romi da dobije posao.
Z

ZV

pre 4 meseca

Osvojili bi i drugi ove kupove Mitra rabadzije nego ne igraju jer rade i konstantno postizu rezultate u top klubovima,uz lep fudbal od kog ne krvare oci....zreo za penziju!
@

@ZV

pre 4 meseca

Razumljiva je frustracija.Neko sa Portom uzme Ligu Sampiona iz prvog pokusaja a neko posle 10 godina ulaganja 300 miliona svake sezone jedva osvoji zahvaljujuci protivnickom centarforu (Lukakuu).
S

Snam Batistuta

pre 4 meseca

@Gost999/951357/Piccolo Jose Nije ni tebi lako
D

Dorcoliooo

pre 4 meseca

R. Patricio (godina: 35, najbolje kotiran klub u kojem su igrali značajniju ulogu pre Rome: Wolverhampton) - Mancini (27, Atalanta), Ibanez (25, Atalanta), Smalling (34, Junajted) - Spinacola (30, Atalanta), Matic (35, Junajted), Cristante (28, Atalanta), Celik (26, Lille) - Pellegrini (27, Sassuolo), Dybala (30, Juventus) - Abraham (26, Chelsea). Ne nije sprdnja, ovaj sastav je igrao finale Lige Evrope pre godinu dana. Svi znamo koliko je Dybala pouzdan igrac u medicinskom smislu i koliko su se pre svih Abraham, a potom i Smalling naigrali u Engleskoj (valjda su zato i zavrsili u Italiji jer su bili mnogo uspesni u Premijer ligi). Ostatkom ekipe preuvaldavaju rezervisti Atalante i uzdanice Sassuola te Lilla. Ako mene pitate, djavolski dobar posao s obzirom na jacinu tima.
П

Певац 021

pre 4 meseca

Када се прича како је имао крш тим треба да се гледа да води екипу из Серије А, а не у ПЛ где све ТОП 7 екипе имају мин 15/16 добрих играча. Погледај овај тим Јувеа 6/7 солидних играча и остало све клинци, у Пл не би били у Топ7. Милану стартног шпица игра Жиру од 38, он не би могао у Њукаслу да игра стартну. Астон Вила би по именима у Серији А била само слабија од Интера, Наполија, евентуално Милана. Кад видиш тим Лација који је прошао у 1/8 финала ЛШ, ни сам не зна како, ухвати те језа. Стартна Филипе Андерсон, који није могао у Порту да игра, Имобиле 34, Закањи, остатак жали Боже, мислиш да би они у Пл били у борби за ЛШ? А њих Мурињо за ове 2,5 г једном добио. Објективно имао је он по јачини 4/5 тим, дели место са Јувеом, ал ти то није разлика у квалитету ко између Ситија и Астон Виле, него много мања. Тако да тим није оправдање да већ 2 сезоне завршава као 6 у лиги као што је Серија А и да није ни близу борбе за ЛШ.
M

Mexes

pre 4 meseca

Sve ih je on doveo i to za bruku para. "Đavolski" očajan trener
G

Gari 021

pre 4 meseca

Terza reaguj 😀😀😀😀😀
Р

Росонеро Етерно

pre 4 meseca

Ајде ти полако у пензију. Фудбал који ти упорно форсираш превазиђен је још откако си био у Реалу. Сви велики тренери су у међувремену напредовали и усавршили се, па чак и осавременили своје виђење фудбала, само ти и даље форсираш аутобус тактику. Што је много, много је. Ниједан озбиљан клуб те више неће ангажовати.
O

On

pre 4 meseca

Je i Romi doneo, evropski trofej. A mi možemo da lupamo šta hoćemo.
g

gost333

pre 4 meseca

Naslijedio je ekipu koja je dvije sezone prije njega igrala polufinale LŠ i nesrećno ispala od Liverpula,koja je sezonu prije njegovog dolaska igrala polufinale LE. Te godine kada je došao dobio je budžet od 130m i trebao da nadogradi ekipu i vrati je u LŠ. Nije baš da su to toliko loši igrači. Puno je tu reprezentativaca,Italije,Engleske,Argentine,Belgije,da dalje ne nabrajam. Da zadnje sam bio uz njega i volio da ostane,ali nije sad tragedija jer odlazi,nije uradio mnogo značajno. Vratio je navijače i ostalo ništa.
P

Pogodio si Željko

pre 4 meseca

Nema srećnijeg od učinkovitog izveštavača iz Italije. Samo 3 godine najavljuje ovo, konačno je pogodio.
G

Gost0007

pre 4 meseca

Realno treba da se povuce i ode u penziju, razumem ja da moze da ode u USA ili u Arabiju ali dovoljno je vec ukaljao svoje prezime. Ruku na srce, Roma treba da mu je zahvalna, dosta je on privukao igraca kojih ne bi birala Romu da nije njega.
N

NR

pre 4 meseca

Pa od Lacija je bolja ekipa. Posle Intera, Juventusa, Milana i Napolija, vrv 5 ekipa lige a on je 9. Izgubio je konce.
S

SerijAle

pre 4 meseca

Nema se tu sta pricati.Prelazni rok kriminalno uradjen.Pusten Ibanjez koji je bio srce i dusa odbrane,pusten Matic koji je drzao vezu.Povreda Abrahama (stigao Lukaku, ali prekasno, u septembru mesecu pritom nije prosao pripreme ni u Celziju niti se bas naigrao u poslednje vreme), povreda Smolinga koji je isto drzao Rominu odbranu a na koga Roma ne moze da racuna cele sezone.Godine su stigle Patricija koji nikada nije ni bio top klasa od golmana.Dovedeni igraci koji su besplatni sa razlogom,pre svega Paredes i Sancez - hodajuca bolnica.Od gvna se pita ne pravi.Sama cinjenica da je Roma za 4 prelazna roka potrosila oko 15 miliona evra dovoljno govori.Toliko je i Zvezda otprilike potrosila...
p

podesen

pre 4 meseca

Zvezda samo sada skrcala 10m u 2 dana.
R

Ryan

pre 4 meseca

Sad će on u Arabiju za 400 miliona po sezoni.
D

DDF

pre 4 meseca

Roma je njegovim odlaskom"ukopala"samu sebe,Roma na kraju sezone moguce da ostane bez mesta koje vodi u evropskim takmicenjima
G

Grande Jose

pre 4 meseca

Čitajte malo medije. Žoze je sam podneo ostavku. I treba. Najbolje što je moglo da mu se desi jeste da napusti Romu. Postoji razlog zašto ta Roma nije veliki klub, zašto za 96 godina postojanja nemaju ni jedan evropski trofej (do Murinja), zašto su poslednji put ligu osvojili pre 24 godine a kup pre ravno 17 godina. Nekada su bar imali romantiku sa pre svega Totijem i De Rosijem, sada više ni toga nema. Amerikanci vlasnici stisli paru, ne puštaju, sportski direktor nesposoban da dovede igrača koji može da odigra dve utakmice za redom bez da se povredi. Znači ipak nije sve do Murinja. Uostalom vreme je sa Junajtedom, a bogami i Totenhemom pokazalo da nije do Murinja već do struktura koje vode klub. Isto je i sa Romom. Osvojena Konferencija + finale LE (isto ono koje prošle godine nisu uspeli da ostvare jedan Junajted, Arsenal, Juventus...) u kojem je Roma trebala da trijumfuje da sudija Tejlor nije bio slep kod očiju, sasvim pristojni rezultati. Roma je najavila za narednu godinu smanjenje budžeta, znači odlazi Lukaku, verovatno i Dibala, koji su u Romu došli samo zbog Murinja, i sa kim da igraš onda? Mile Svilar na gol i Beloti u napad? Hvala lepo. Žoze da odmori do kraja sezone i onda da razmotri opcije. Njukasl će sigurno probati da ga dovede, što je dobra opcija, dobri vlasnici, voljni da ulože u ekipu, odani navijači i postojeća ekipa koja odgovara Žozeovom stilu (ratnici na terenu) i generalno jedna dobra priča. Dodatan motiv - klub ser Bobi Robsona. Šuška se i o Čelziju, mada nije toliko verovatno, ipak sa Bolijem se nikada ne zna. Mogao bi možda da se oproba i u selektorskim vodama. Naposletku, Arabija je uvek opcija. Ako je neko zaslužio da se naplati, to je svakako Žoze. Jedini trener u Evropi koji je osvojio sve evropske trofeje, a još dodatno mnogobrojne nacionalne trofeje, izmedju ostaloga englesku, špansku i italijansku ligu (najcenjenije lige starog kontinenta). Liga šampiona sa Portom (ispred moćnog Junajteda i Realovih Galaktikosa) i sa Interom (ispred najjače Barselone u istoriji i odlične ekipe Bajerna iz Minhena) će ostati zauvek upamćene! Grande Jose!
П

Певац 021

pre 4 meseca

Капа доле за све што је урадио у Челзију, Порту, Интеру, ал од Манчестера је у силазној путањи и постао је превазиђен. Мислим да му је Рома била последњи воз да остане у озбиљном фудбалу. После овога следи ил нека Арабија ил неки ловарни премијерлигаш попут Вест Хема, Њукасла.
G

Gostgost

pre 4 meseca

U Junajtedu osvojio 3 trofeja, u Romi osvojio LK i igrao finale LE gde je pokraden sa ekipom koja nije ni za LK. Ako je to propast nekog trenera, mislim da bi svi treneri sutra potpisali da tako propadnu
L

Laki92

pre 4 meseca

Napisa ti "neki" WH i Newcastle kao da si napisao neki Luton u najboljem slučaju, a ne klubovi koji su daleko ispred Rome u svakom smislu, i igračkom i finansijskom...
F

Fudbalista

pre 4 meseca

Prevara od trenera. Sa igračima koji vrede desetine miliona evra i ja bih na trenerskoj klupi mogao da budem trener i osvajam trofeje. Garant bismo igrali lepši fudbal nego njegove ekipe.
K

Kosta11

pre 4 meseca

Ubedljivo najjaci lik kad je dosao u celsi 2004,kakva harizma,posle je postao klosar.
P

Presmijesno

pre 4 meseca

Kakve je ekipe vodio, nije ni mogao biti u konkurenciji za ozbiljnije trofeje. Vidjecemo sto ce Roma sa novim trenerom da napravi, pretpostavljam isto sto i Tottenham. Sa timom koji ima tesko bi moglo bolje.
k

kizabg

pre 4 meseca

Terza reaguj
T

TD

pre 4 meseca

Konte u Milan, pioli u Romu, Murinjo u Napoli.

Bojank91

pre 4 meseca

Odlicno bi se uklopio u Partizanu. Kuknjava na sudije mu je u krvi

Oldboy

pre 4 meseca

Porto, Inter? Kupuje šta hoće? Od kad pratiš fudbal? Juče?
R

Rubikova kocka

pre 4 meseca

Arabijio eve me
M

MANOL0

pre 4 meseca

Da si u njegovim godinama i sa zaradjenih 120 miliona evra,da li bi otisao ?
g

gost1978

pre 4 meseca

taman da bude pomocnik mesini u armaniju, isti su
2

24.04.1902.

pre 4 meseca

Lepo sam napisao ovde nekoloko puta ovo treba najuriti iz Evropdlskog fudbala ODMAH!!
p

p888

pre 4 meseca

A SADA PRAVAC SAUDIJSKA ARABIJA PO JEDNO 100 MIL EVRA ZA DVE GODUNE. JEDVA I CEKAO DA MU DAJU OTKAZ.STARA JE TO LISICA
N

No.1

pre 4 meseca

Preko 10 godina on je samo prosečan trener sa dobrom reputacijom, polako ostaje i bez nje.
0

0999

pre 4 meseca

NASEKIRALI STE GA MNOGO SA JEDNO 15MIL EVRA ODSTETE ZBOG PREVREMENOG PREKIDA SARADNJE.
N

Ne lupaj gluposti

pre 4 meseca

Lupi neko tako nešto i ostane živ....Jedino što su u obavezi da mu isplate je zarada do završetka ugovora. Mogu,naravno da se sporazumeju da to bude nešto manje ali to je samo njegova dobra volja. A s obzirom da mu u 2024. ističe ugovor, samo to preostalo treba da mu isplate. Mislim da je 7 miliona imao godišnje. Ako je imao ugovor do leta onda će da mu isplate otprilike 3,5 mil. a ako je imao do kraja kalendarske god. onda će max 7 mil.
M

Mika iz Trstenika

pre 4 meseca

Ne pricaj budalastine, ne mozr da dobije toliki novac kad mu istice ugovor na kraju sezone, procitaj tekst pa onda komentarisi
G

GHOOUUUST

pre 4 meseca

Znaci uz Klopa najveca trenerska prevara ikada!! Ostace upamcen kao najsujetnija i najiritantnija licnost u fudbalu. Imao par dobrih godina kada je imao beskrajno para da kupuje. Nit taktike nit harizme nit ljudskih osobina. Najsrecniji trener ikada!!
x

xxxx

pre 4 meseca

Hahaahha imao srece? Sa preko 25 trofeja ,osvojio sve trofeje do LS ,LE,Konferencije ....
G

Gosto

pre 4 meseca

Čuj uz klopa , veze ti nemaš o fudbalu kralju , Klop je jedan on najboljih trenera svih vremena i jedan od rijetkih koji iz svakog igrača izvuče maksimum , pogledaj osvojene trofeje i sa kakvim je ekipama iste osvajao , i molim te nemoj ovo izjaviti pred nekim ozbiljnim mislit će ljudi da nisi normalan
g

gost6688

pre 4 meseca

Imao srece ko Vladan Milojevic. Hahahhaha.. Zex ti li si?
M

Makks

pre 4 meseca

Pokrij se usima, bolje ti je.
h

herotik

pre 4 meseca

cuveni spanski klub...
k

kop22

pre 4 meseca

kakvu je ekipu imao ove 2 godine odlicne rezultate je imao...
1

123krtola

pre 4 meseca

Sad mu i mali Filip nije valjao za koga mu je partizan nudio milion evra u kešu
@

@kop

pre 4 meseca

dibala, lukaku,paredes, mancini, spinazola, patricio,onaj spic iz torina ne mogu da se setim imena reprezentativac..prosle godine mu tu bili matic i vajnaldum a ti pricas kako ima losu ekipu..murinjov stil igre je skandalozan i ono sto je roma pružila je ocaj a to je isključivo do trenera, kao i ponasanje na terenu 0