Anhel Di Marija (©Reuters)
Anhel Di Marija (©Reuters)

Zvanično: Di Marija otišao iz Juventusa

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.06.23. | 17:57

Argentinac se oprostio porukom na Instagramu

"Stigao sam do kraja teškog i komplikovanog perioda", počeo je Anhel Di Marija poruku javnosti u kojoj se oprašta od Juventusa.

Posle jedne sezone u torinskom klubu rešio je da ne produžava ugovor. Razočaran je što odlazi bez trofeja, ali tvrdi da će zauvek nositi u srcu crno-bele boje.

Izabrane vesti

Nije još poznato gde će - i da li će - 35-godišnjak iz Rosarija nastaviti karijeru, ali rastanak sa Juventusom bio je očekivan. Niti se on oglašavao u medijima da voleo da nastavi saradnju, niti je klub insistirao na tome.

"Odlazim čiste savesti, svestan da sam dao maksimum u pokušaju da klub nastavi sa osvajanjem trofeja. Nažalost, to nije bilo moguće i zato odlazim s gorkim ukusom, ali i srećan što sam stekao mnoge nove prijatelje u fenomenalnoj svlačionici čiji sam bio deo. Zahvalan sam svim saigračima na poštovanju koje su mi ukazivali od prvog dana. Osećao sam se kao kod kuće, pozdrav svim Juventinima koji su mi ukazivali naklonost svakog dana. Veliki zagrljaj, ostaćete u mom srcu", poručio je Di Marija.

Za 40 utakmica u dresu Juventusa iskusni Argentinac dao je osam golova i imao sedam asistencija. Imao je dosta problema s povredama, što je sigurno dodatno uticalo na rastanak posle samo godinu dana.

Podsetimo, Di Marija je u Italiju stigao iz Pari Sen Žermena kao slobodan igrač. Sada je opet sa "čistim papirima" u rukama, ali i titulom svetskog prvaka u džepu, pa će biti zanimljivo videti njegov naredni korak.


tagovi

Anhel Di MarijaJuventus

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara