"Navijači pevaju - Zvezda je večna dok su joj deca verna"
"Navijači pevaju - Zvezda je večna dok su joj deca verna"

Zvezda dobila 16 novih igrača!

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.02.14. | 14:16

Crveno-beli potpisali prve profesionalne ugovore sa dečacima rođenim od 1996. do 1998. godine

Navijači pevaju - Zvezda je večna dok su joj deca vernaRetki su oni koji su poslednjih godina uspevali da se iz omladinske škole probiju do prvog tima Crvene zvezde, ali uprava kluba iz Ljutice Bogdana uverava da će promeniti takvu praksu, a da ne ostane sve na rečima potrudila se i današnjim potpisivanjem ugovora sa čak 16 dečaka iz sopstvenog pogona.

Svih 16 igrača je nagrađeno prvim profesionalnim ugovorima. I svi su parafirani na period od tri godine.

Izabrane vesti

Iz generacije 1996. na vernost crveno-belima obavezali su se Željko Žerađanin, Miloš Brajović, Filip Manojlović, Zlatko Iličić i Nenad Cvetković , iz klase 97’ isto su učinili Željko Arsić, Vladimir Stupić,  Ognjen Bjeličić, Nikola Jovanović i Nemanja Tošić, dok su najbrojniji predstavnici klase 98’ - Vasilije Đurić, Stefan Cvetković, Milan Panović, Lazar Romanić, Nikola Pejović i Aleksandar Stanković.

Crveno-beli su najavili potpisivanje ugovora sa još jekim polaznicima omladinske škole u Ljutice Bogdana, a svi oni biće javnosti predstavljeni 6. marta.
"Na ovaj način najtrofejniji srpski klub pokazao je na konkretnom primeru da svoju budućnost umnogome želi da zasniva na sopstvenim snagama. Takođe, na ovaj način spečavaju se iznenadni odlasci pojedinih igrača iz Omladinske škole", navodi se u saopštenju Zvezde.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara