Komentari na vest

Kupujmo domaće

F

Familija

pre preko 2 godine

PIONIR da zagrmi SVI U PIONIR
T

TP-1

pre preko 2 godine

Ivanovic je stranac TACKA!!! On nema pasos Srbije,bez obzira na srpsko poreklo,decko je drzavljanin tudje zemlje. Dovidjenja prijatno. Znaci u ekipi su bila dva stranca. Volters i Ivanovic. I Borjan ima veze sa Srbijom,ali je Kanadjanin i brani za reprezentaciju svoje zemlje.
F

Familija

pre preko 2 godine

Crna Gora i Srbija to je ista familija
G

Gospodin Chaki

pre preko 2 godine

Pobedom nad Makabijem u Tel Avivu u četvrtak uveče, košarkaši Crvene zvezde stigli su do 75. trijumfa u najelitnijem košarkaškom takmičenju - Evroligi! Crveno-beli su se na taj način za još jedan korak primakli Partizanu koji je tokom svojih sezona u Evroligi zabeležio 78 trijumfa, te je sasvim sigurno da će izabranici Dejana Radonjića u skorije vreme postati regionalni tim sa najviše pobeda. Gledajući postotak, odnosno odnos pobeda i poraza kroz odigrane utakmice, Zvezda zauzima prvo mesto sa 40.5 odsto uspešnosti. Olimpija je druga sa 38.5, Cibona treća sa 37. 5, dok je Partizan četvrti sa 36.4 odsto. Zvezda je ukupno u Evroligi odigrala 185 utakmica i ima odnos pobed i poraza 75:110. S druge strane, Partizan je odigrao 214 utakmica i odnos crno-belih jeste 78:136. Olimpija je treća sa odnosom 72:115 u 187 mečeva, dok je Cibona odigala 176 mečeva i ima 66 pobeda i 110 poraza. Regionalni i srpski šampion Crvena Zvezda u sledećem kolu čeka Žalgiris, zatim gostuje CSKA, Monaku i Armaniju, a potom u Pionir stižu Panatinaikos i Asvel. To znači da bi Zvezda već do sredine novembra (teoretski i ranije) mogla da pretekne Partizan po broju pobeda u EL. Vredi pomenuti i to da je Zvezda uveliko na prvom mestu po broju pobeda u gostima - ima ih 26 sa ovom protiv Makabija! Olimpija i Partizan imaju po 20, s tim što su i jedni i drugi odigrali više mečeva Crvene Zvezde.
A

Alex grobar

pre preko 2 godine

Partizan ima 4 ucesca na f4 (bio medju 4 najbolja tima u evropi) a jednom je osvojio to takmicenje.. Svako dalje izvlacenje statistika, mesanje baba i zaba je zamlacivanje... Zna se ko je ko u kosarci
F

Franj

pre preko 2 godine

Grobarcicima je bas tesko pala Zvezdina pobeda Samo lupaju minuse
B

Bodibond

pre preko 2 godine

Cirbes, Volters, Vajt... Bas je domace.
G

Gos

pre preko 2 godine

Volters opasan juče.
G

Galiot

pre preko 2 godine

4 strana igraca,najmanje u EL!!! Budi realan i ne talasaj previse...
G

Gost123

pre preko 2 godine

Prvo si trebao da pročitaš tekst, odgledaš utakmicu, a tek onda nešto komentarišeš! Tema je bila jučerašnja utakmica. Grobarima je poenta da lupe minus i ako ni neznaju o čemu se priča.
k

kost

pre preko 2 godine

najk nije nas brend.
j

ja psv !

pre preko 2 godine

Kupujmo.domace od Drzavnih para a djecu lijecimo premo SMSa
B

Barovic Bosko

pre preko 2 godine

Bas tako!!!
D

Drvo

pre preko 2 godine

Pa vi onda ne bacajte 3 miliona za dve sezone na preplaćenog Pantera, koji vam ionako ništa neće doneti, nego uplatite te pare za decu. Znaš koliko bi vas poštovali zbog tog prelepog poteza.

Cz

pre preko 2 godine

Placate najskuplje pljeskavice sa kjmakom bez rezultata. Evo i sad vam trener ima blanko cek a o igracima da ne trosimo rijeci. Mada, to vas sigurno finansiraju masonske loze.
h

humskapfc

pre preko 2 godine

Ja kao okoreli grobar i neko ko prati i poznaje kosarku kaze da imate odlican tim, ne pojedince nego TIM, i ako se vidi iz aviona da je Kalinic igrac koji pravi razliku.. Fali jedan dobar centar da bi to bilo top.. E sad, zbog povreda svi su mobilisani i igraju preko granice, videce mo kako ce to izgledati kad se svi vrate, moze da bude jos bolje, a moze i obrnuto.. Isto oktobar a zvezda u top formi
B

Borky

pre preko 2 godine

Kakva top forma? Fali 5 igraca i to vrlo vaznih igraca a ti pricas o nekoj top formi. Meni ova pruca o top formi djeluje kao da se nesto tjesite i dajete sebi laznu nadu da ce te vi biti u nekoj top formi kad se djele trofeji a Zvezda nece iako vec 10god. gledamo da uvjek bude obrnuto. Te price o tempiranju forme su samo izgovori za los start.
E

Eliminator

pre preko 2 godine

@Borky Čovek ti lepo objašnjava, a ti skačeš ko oparen. Igrači su motivisani da nadoknade skraćeni roster i lako se desi da se podigne kvalitet igre i forma. To kasnije može da ode obe strane i pad i podizanje forme. Na stranu što raduju fantastične partije, meni lično se ne sviđa što se to dešava upravo zbog toga. A videćemo dal ćeš da vrištiš ako ne daj Bože dođe do pada forme iduće godine u martu maju Ne tražite u svakom komentaru navijačke strasti. Kao što neko reče plaćeni su dobro da igraju, ima sigurno pametnijih stvari na koje su državne pare mogle da odu, zadnje što još treba su navijačke strasti bez trunke razuma. Pozdrav za korektan i razuman komentar grobara
Д

Драган Бањалука

pre preko 2 godine

Радоњизам
D

Drvo

pre preko 2 godine

Jos jedna dobra vest. Na konferenciji za stampu posle utakmice Radonja ej izjavio da ce Vajtu za povratak trebati "almost two months". Znaci vraca se vec pocetkom Decembra.
I

Idemo breee

pre preko 2 godine

Ne bih ja bio bas srecam tom izjavomjer radonjicevo šoznavamje engleskog je kao moje i tvoje kineskog. Ne bi me cudilo da je hteo da kaze da mu se produzuje oporavak za jos 2 meseca
G

Gost978

pre preko 2 godine

Slažem se, s tim da klubovi koji koji su u JAVNOM vlasništvu budu u obavezi da objave ugovore svih igrača, pa da vidimo koliko košta kad kupuješ domaće a koliko kad plaćaš uvozno.
S

Statler

pre preko 2 godine

Problem je što se ta vlasnička struktura teško može nazvati "javnom". To su nekakva famozna udruženja građana koje svojim parama delom finansiraju poreski obveznici. Zato mora da se menja zakonska regulativa i konačno utvrdi vlasništvo nad klubovima, nema nikakvih problema da to bude grad, država ili privatno vlasništvo ali MORA da se zna KO je vlasnik. Može i kao udruženje građana ali se u tom slučaju definiše maksimalni iznos sredstava kojima se raspolaže pa bi tako nešto moglo da funkcioniše jedino u nižem rangu takmičenja a ne na profesionalnom nivou. Hoćeš u viši rang? Nema problema, organizuj se kao akcionarsko društvo, doo, šta god i igraj.

PsyhoDelija

pre preko 2 godine

"Strah u nama izmice kontroli" HAHAHAHAHAHAHAHAHHAA
C

Cccc

pre preko 2 godine

Stalno razmišljam i nikako mi nije jasno kako Simanic nije uspeo u Zvezdi. Stalno sam mislio da je do trenera ali kad nije ništa pokazao kod njih pet onda je do njega. Dečko mi celo vreme izgledao nezainteresovan i mlitav i kao da mu je sve svejedno,dali je bio tu neki spor sa klubom ne znam. Nadam se da će to pokazati u Megi pa se vratiti jednog dana.
G

Gostttt

pre preko 2 godine

simanic poseduje neverovatan talenat, ali zalaganje mu je 0...
X

Xs

pre preko 2 godine

Igra odbranu ispod granice tolerancije. Bolje da je otišao na Kentacky kod Kaliparija kada ga je zvao, do sada bi bio novi Porzingis. Nema kod Radonje run'n'gun košarke, ovo je Evropa nije leteći cirkus
k

kolja083

pre preko 2 godine

Simanić kada bi imao mozak kao Lazarević i tu ebergiju,bio bi zvezda NBA.U stvarnosti obično mrtvo puvalo
G

Gost87

pre preko 2 godine

Oni koji poznaju Borišu tvrde da je izuzetan talenat, ali veoma problematičan u glavi. Veoma, veoma lenj igrač sa lošim navikama i slabim zalaganjem.

PsyhoDelija

pre preko 2 godine

CRVENO BELA MAŠINERIJAA!!! GRANITNA ODBRANA DEJANA RADONJICA !! VELIKI BREJK U TEL AVIVU PROTI PONOSA IZRAELA
c

czv123

pre preko 2 godine

Ovako je milina gledati, kad su sve nasi domaći igrači, pa makar nista ne uradili. Da ne budem pogrešno shvaćen, nisam rasista , ali stvarno je lepše gledati 5 domaćih igrača ,koji osećaju klub, u postavi, nego 5 tamnoputih Amerikanaca koji su tu samo da obave posao. Pri tome i Voltersa smatram nasim s obzirom da je već bio tu i zna sta klub kao Zvezda predstavlja ovde u zemlji i regionu. Sportski pozdrav
K

Kemp

pre preko 2 godine

Ovako ukratko, volio bih centra još jednog da vidim kao pojačanje, Mitrović na 4-ci bi bio ja mislim jedan od boljih ove sezone u EL da ga zdravlje posluži, mislim da je mladi Lazarević nešto poput Branka Lazića iz najboljih dana "štoperčina" top klase, i još jedna opaska, volio bih da je Gudurić uradio ono što je Kalinić, da se vrati i da bude lider kao što je to Kalina. Sportski pozdrav i jedan je Dejan Radonjić !
M

Mitro

pre preko 2 godine

Od svih ovih možda Kalinić ima mesto u 12 reprezentacije i to samo što Lučić nije u formi sada, toliko o domaćim igračima.

PsyhoDelija

pre preko 2 godine

To po tebi..Svaki gradjanin ima svoje misljenje...Ali za Srbiju su tu Davidovac,Dobric,Kalinic,(Lazarevic kad-tad)
@

@PshyoDelija

pre preko 2 godine

Umesto koga Davidovac koji je sinoć imao moćna dva poena? Umesto Pokuševskog iz nba? Smajlagića? Bjelice? O Dobriću tek da ne pričam, umesto koga on? Umesto Bogdana? Anđušića koji je u sjajnoj formi sada?
K

Koma

pre preko 2 godine

Kad je Lučić bio u formi? Podseti me.
@

@@PshyoDelija

pre preko 2 godine

Polako, Pokuševski tek treba da se dokaže, a naročito Smajlagić. Davidovac nema kvalitet za reprezentaciju, iako je odličan igrač i igra glavom. Sa druge strane, za Dobrića mora da bude mesta, jer igra fenomenalnu odbarnu, a već 2 godine je i u napadu odličan.
@

@Koma

pre preko 2 godine

Možda prošle sezone kad je bio u prvom timu evrolige?
G

Gost e

pre preko 2 godine

Kalinić je za Lucica,Durent.

Forzza

pre preko 2 godine

ZVEZDA IMA SISTEM IZGRAĐEN, IMA IGRAČE KOJI SU VEĆ SARAĐIVALI SA DOKTOROM KOŠARKE TRENEROM RADONJIĆEM DOK GA PARTIZAN NEMA I TREBA GA ŽOC NAPRAVITI I STVORITI TAKO DA ZVEZDI U REGIONU TEŠKO DA NEKO MOŽE PARIRATI OVE SEZONE, A U EUROLIGI JE SASVIM REALNO DA SE NAPADNE TOP 8 JOŠ AKO DOĐE TAJ GREG MONRO DA POJAČA REKET JER SE IGRAČI TROŠE EVO SAD SLEDEĆE NEDELJE JE DUPLI PROGRAM, DOK PARTIZAN TREBA BITI TU NAPASTI TAJ TOP 4 ABA I POKUŠATI ŠTO DALJE DA DOGURA U EUROCUP GDE IMA REALNO 3-4 JAČE EKIPE NA PAPIRU OD PARTIZANA (VIRTUS, VALENCIA, LOKOMOTIVA) TAKO DA BIĆE TEŠKO DA BILO STA PARTIZAN OSVOJI OVE SEZONE A SLEDEĆE CE BITI OZBILJNIJI. POZDRAV LJUBITELJIMA KOŠARKE OVO JE SAMO REALNO STANJE U REGIONU!!!
O

Old school

pre preko 2 godine

Svaka na mestu. Potpisujem komentar. KKP postaje takmac tek od sledece sezone.
I

Istina

pre preko 2 godine

Bilo bi lepo Jovica dovesti I nekog Centra .Stim sto je juce Luka odigrao odlicno kao centrar .
V

Varela

pre preko 2 godine

Jednostavno imaju ubedjivo najveći bidžet zato i zadržavaju najbolje domaće igrače i dovode evroligaške strance i reprezentativce.Partizan to nikada nije mogao uvek se taj strani plejmejker ili centar čekao do krajnjih granica.To je činjenica.
K

Koma

pre preko 2 godine

Zato što Zvezda stvara igrače , a Partizan kupuje.
O

Ognjen Drinski

pre preko 2 godine

To nije činjenica. Činjenica je da ste višestruko preplatili Pantera i Ledeja i da sada nema para. Promašili ste na pleju, ne znaš koji gori, promašili ste na trojci a centre i nemate. Zvezda je dala ogromne pare za Kalinića ali on je i ogroman pogodak. Inače, Zcezda i Partizan imaju otprilike iste budzete s tim da je Partizan prošlu godinu završio kao sedmoplasirani tim ABA lige pa i ne znam čim je zaslužio ogromni budzet. Ah da, to je od Nordeusa...hahaha.
D

Drvo

pre preko 2 godine

Zato je Avramović kao zvezdaša završio kod vas. Duplo veća ponuda.
7

777

pre preko 2 godine

Hahaha zadrzavamo domace igrace? Koga Uskokovica, Davidovca i Dobrica koje smo mi napravili ne kupili, Mitrovica smo doveli coveka nema na mapi 5 godina, Kuzmica zadrzavamo? Cirbesa iz penzije vratismo. Volters je prosle sezone imao malu minutazu u Uniksu i bio druga opcija na pleju Ostin i Vajt solidna uloga u Zenitu i Panati ali ni priblizno da su bili bitni tamo cak sta vise bili su skroman deo rotacije, jedina bomba je Kalinic ali i sam on ima manju platu od Kevina Pantera... Zvezda ove sezone je manje para potrosila od tvog kluba jer samo plate vaseg trenera Pantera i Lideja su vise od pola naseg tima... Pocepacemo vas i bice nam ove sezone najsladje!
M

Maestro

pre preko 2 godine

Jos jedan pokazatelj koliko je bitan trener i to da igraci kliknu sa njegovom filozofijom plus dobra atmosfera i hemija.
V

Vsbsk.

pre preko 2 godine

Najgora utakmica makabija u poslednjoj dekadi
P

PurpleHead

pre preko 2 godine

I kao takva bolja nego najbolja utakmica gromade u poslednjoj deceniji
B

Blaki

pre preko 2 godine

Ma u poslednjih 50 godina,hahaha!
b

bgcz

pre preko 2 godine

ovo cak nije ni najgora protiv zvezde. Nije prvi put 20 razlike. Nije ni prvi put pobeda u Tel Avivu. Imaš i rekord kada jedna ekipa nije izvela slobodno bacanje, a pominjete neki hrkljuš i ragbi odbranu.
T

TP-1

pre preko 2 godine

Zasto se Ivanovic ne racuna kao stranac? Jel ima pasos tudje zemlje? Nema dvojno drzavljanstvo tako da mora da se racuna kao stranac.
D

DelijaNS

pre preko 2 godine

Zato sto se kod vas Mur racuna kao domaci
O

Okei

pre preko 2 godine

Srbin iz montenegra?

Вукашин Кљајевић

pre preko 2 godine

Зато што је Србин, говори Српским језиком и припада Српској православној цркви.
M

MareCZBGD

pre preko 2 godine

I na kraju bice Top 17
G

GrobarNBGD

pre preko 2 godine

Bice kalemegdan u junu
O

Okei

pre preko 2 godine

Pali li se parni valjak vec jednom?
X

XD

pre preko 2 godine

jbg nemamo mi para kao vi da budemo projektovani da osvojimo sve što igramo.
L

Ljokmi

pre preko 2 godine

Kao navijac partizana juce gledao utakmicu i moram priznati zveda odigrala vanserijski perfektna odbrana sve po
А

Александар1

pre preko 2 godine

Наравно да је боље имати домаће играче, него легију странаца који "отаљавају" посао. Мислим да ниједан клуб у ЕЛ нема толико домаћих играча као Звезда. Једина замерка је што немамо ниједног талента од 18-19 година који ће добијати минуте у ЕЛ.
j

jgjg

pre preko 2 godine

svaka cast na pobedi al puno lozenja za utakmicu sa divljom ekipom koja zvezdi lezi u svakom pogledu..svaka tvrdja ekipa ce da zvezdu rutinira,sto ce se pokazati..i ova igra se brzso izvali,sto ce puno trenera vremenom da uvidi i tu je kraj difensu hehe
Л

Ложач

pre preko 2 godine

А ви сте баш познати по тврдоћи?! Хахаха, сунак, ви сте макаби за сиротињу. Знам да вас је страх и да вам је већ јасно да чекате следећу сезону. Ал шта ћеш, сачекајте да истекне 13огодишња дулова карма па ће бити боље, можда...
S

Statler

pre preko 2 godine

Niko nije rekao da ćemo sad osvojiti EL s ovakom igrom ali činjenica je da će svako morati dobro da se oznoji da nas dobije. Dobili smo Bajern Pao, Budućnost i Makabi a da smo imali Dobrića i Davidovca u Istanbulu pao bi i Fener. Polako, utisci se svode na kraju.
j

jgjg

pre preko 2 godine

statler@ a da li provaljujes da ste teze dobili buducnost nego makabi??buducnost je mogla i da vas dobijer da su pamentiji bili..sa ne nekom igrom..a to samo zato zbog dzikica koji zna sistem radonjin i tvrdja je ekipa buducnost iako je slabija igracki..evo sad ti akzemd ace vas dobiti lagano u podgorici,uiako ni njih ni vas ne simpatisem ali realno lozac@ mnogo se lozis
K

Koma

pre preko 2 godine

Ako ti kažem da deca rođena na dan poslednje Partizanove titule u košarci sada idu u drugi razred osnovne škole? Mnogo se vi ložite.
S

Statler

pre preko 2 godine

@jgjg Svaka utakmica je priča za sebe, jedno je što planiraš a nešto sasvim drugo kako se stvari odvijaju na terenu. Da, Budućnost je možda mogla da nas dobije ali nije, u svojoj analizi zaboravio si da napomeneš da je Budućnost bila skoro kompletna (osim Nikolića) a Zvezda bez Cirbesa, Vajta, Lazića, dodatno se povredio Holins a Dobrić i Davidovac tek izašli iz povrede. Nisam vidovit i ne znam da li će nas neko "provaliti" (verovatno hoće) ali opet ponavljam da će svako morati debelo da zapne kako bi nas dobio.
@

@Koma

pre preko 2 godine

Brzo si zaboravio 13.godina patnje i bola.
G

Gost Aleksandar

pre preko 2 godine

Stvarno ne razumem kako neko može da navija za Juventus, nameštali titule, izbacivani u drugu ligu, igrali uvek ružan fudbal, ružni dresovi, užas . .
B

Bitocu

pre preko 2 godine

Extra je ovo sve, dobro izgleda, samo me brine sto nemamo igraca za velika dela, tim lidera, koji moze da preuzme odgovornost kad se bude lomilo u vaznim utakmicama.
B

Bitocu

pre preko 2 godine

Extra je ovo sve, dobro izgleda, samo me brine sto nemamo igraca za velika dela, tim lidera, koji moze da preuzme odgovornost kad se bude lomilo u vaznim utakmicama.
D

DelijaNS

pre preko 2 godine

Imate pantere, madare, lideje, murove, pusti ti nas, mi smo tim!
n

nba

pre preko 2 godine

al su se nalozili ovi novinarcici ,kako ce zeljko da spusti ovaj lazni klub niste ni svjesni..
h

hjgi

pre preko 2 godine

ne znaju da se ova igra lako izvali ,pa se loze..ovo ce jos malo da im potraje i rasulo,svi ce da provale stil
K

Kimi Car

pre preko 2 godine

To slušamo već 10 godina, ne znam kako vam ne dosadi?
E

Enzo

pre preko 2 godine

Dogodine u Rumuniji
@

@Kimi...

pre preko 2 godine

Kojih deset godina? Spin masinerija radi kao sat.
7

777777

pre preko 2 godine

Pa od 2014. tačno deset godina.
I

Iskreno

pre preko 2 godine

Svaka cast od pravog grobara koji voli kosarku, mozda ovo bude best defence team ove sezone, kalinic vam vrijedi duplo od onog koliko god je placen, od 2013/14 najuzbudljivija sezona i bice premasena, nek bolji pobjedi.
p

publika

pre preko 2 godine

Kakve to veze ima sa Zvezdom? Covek ima svoj stav, i to je sasvim ok. Ti mozes sa tim stavom da se slozis ili ne slozis, i normalno nastavis da navijas za svoj klub, ako sebe uopste nazivas navijacem. Sutra neces voleti sto igra Tajlandjanin, prekosutra neces voleti sto igra neko sa, ne znam, narandzastom kosom.. Jako plitkoumno razmisljanje. Slazem se da mu takva izjava nije trebala, niti se slazem s tom njegovom izjavom. Ali izvoli, podji malo juznije ka Kosovu pa tamo resavaj probleme vezano za njegovu nezavisnost.
K

Koma

pre preko 2 godine

A pre si kao pratio? Mislim, pratiš ti i dalje, ali ne navijas za Zvezdu, nego za Igose.
A

Adio

pre preko 2 godine

Pazi da te vrata ne lupe u dupe kad budes izlazio, grobaru.
p

pfc barsa.

pre preko 2 godine

volim ovog Dobrica i ako sam suprotan tabor, potencijal za reprezentaciju...
K

Kimi Car

pre preko 2 godine

Koliko se sad vidi ludost ulaganja tolikih para u Partizan, klub bez ikakvog rezultata u savremenom sportu. Zvezda bi sa tim budžetom igrala F4 EL.
C

Crni Grom

pre preko 2 godine

Koja silna ulaganja? Ako pricas o ovoj sezoni,bar sacekaj da se ona zavrsi i da onda svodimo zakljucke,ne evo isplati se da ulazu samo u vas,dobili Makabi i odma uzeli EL,sacekaj malo i onda komentarisi
@

@crni grom

pre preko 2 godine

U pravu si, treba sačekati da vidimo koliko će još miliona biti upumpano u cipiripaše do kraja sezone

Nenad Dimitrijevic

pre preko 2 godine

Ima li ste vi i imate i dalje ogroman budzet, pa je coroskop prosle godine najvljivao napad na F4 pa bilo ste 17.
K

Koma

pre preko 2 godine

Državni projekat dovodi skupog Lazarevića prekaljenog EL igrača, a opozicija neafirmisanog Pantera.
K

Krcuni

pre preko 2 godine

Ali zato Kalinic, Vajt, Holins, Volters...igraju za kutiju klikera i besplatnu frizuru. Ko vas ne zna...
K

Koma

pre preko 2 godine

Svi pomenuti imaju manje prihode od Žoca.
K

Krcuni

pre preko 2 godine

Ma kako da ne. Mezimica ima najmanji budzet u regionu.
R

Raša P

pre preko 2 godine

Najbolja čestitka ovim momcima je puna hala u ABA ligi!!!!
T

Tuneki

pre preko 2 godine

salo obradovic,sakota,tomic dislike
Ž

Žocizam 2021

pre preko 2 godine

Da li moguce da postoje ljudi koji još uvek veruju da Partizan moze da osvoji Evrokup ili Aba!?
U

Uh

pre preko 2 godine

Plakaces u junu, kao mala beba ces plakati..
@

@uh

pre preko 2 godine

Kao i svakog juna, ceo Kalemegdan ce plakati
D

Di vajo

pre preko 2 godine

U ovom momentu Zvezda je bolje od Partizana bar 20 razlike
r

rea

pre preko 2 godine

Videćemo uskoro. U jedan tim se ulaže 9 godina, u drugi 4 meseca, normalno je da na početku sezone potonji tim kaska, pogotovo ako uzmemo u obzir da je prosek godina Partizana za 3-4 ispod Zvezdinog (Zvezdi namlađi igrači Davidovac i Dobrić koji imaju po 26 godina, koliko Partizanu imaju glavni igrači, a najstariji je Dangubić sa 28).
K

Koma

pre preko 2 godine

U ovom trenutku Budućnost je bolja od Partizana, Zvezda je druga dimenzija.
L

Limar pomoćnik

pre preko 2 godine

,Znači, sad se vadite na godine ?
r

rea

pre preko 2 godine

@Limar pomoćnik, znači vi se vadite na to što je Partizan (prvi put u istoriji kluba) doveo 2 ozbiljna košarkaša pre nego je sezona i počela?
L

Limar pomoćnik

pre preko 2 godine

Što bi se mi vadili, mi smo šampioni?
G

Gostsamja

pre preko 2 godine

@rea znaci ono kad Parakuski dobije vise od pola miliona po sezoni, zvanicno po BATu, to nije ulaganje u igrace???
r

rea

pre preko 2 godine

@Gostsamja, a BAT govori istinu samo o Partizanovim ugovorima? Tako Čović reče posle podataka o Zvezdinim dugovima i ugovorima pre mesec i po dana.
A

AS-AS

pre preko 2 godine

realno samo jaka 5 i to je to slavlje moze da pocne,kuzmica pustiti u penziju
C

Crvke

pre preko 2 godine

A kada je Radonjic rekao da klub ne pregovara sa nekim centrom pojacanjem??????? jer mozda pre dva meseca pre dok nije Cirbes dosao znaci ja to nigde nisam procitao da je rekao ili vi ne znate neko eventualno pojacanje pa nema kandidata,znaci nemojte pricati gluposti ako nesta ne znate da li je tacno pogotovo sto nece vecno Mitrovic moci igrati peticu zbog zamora energije i teskog rasporeda meceva koji se nizu samo da rizikujemo sa novim povredama jer nam igraci igraju na neprirodnim pozicijama u timu,,,,
C

Crvke

pre preko 2 godine

Znaci a kada je to Radonjic rekao da se ne pregovara sa novim centrom pojacanjem??????????? jer mozda pre dva meseca pre dolaska Cirbesa znaci nemojte ovde izmisljati neke stvari sto ne znate,,,,Znaci sve je lepo i krasno na pocetku sezone ali sta ce biti kada bude manjak energije i materijala zbog manjka rostera a to ce biti uskoro jer ne moze Mitrovic večno da igra peticu ili rizikujemo nove povrede a to stručni stab zna i naravno vidi da treba da se popuni roster sa par pojacanja da bi se fizicki izgurala sezona,,,,Znaci kada igrac igra non stop van svoje pozicije rizikuje povredu posto nije robot jer nema realno masu kao prave petice i tu se enormno energija trosi znaci vec ocekujem sledece nedelje manjak energije kod odredjenih igraca kada bude dupli vikend u El,,,,,
d

drago10

pre preko 2 godine

uvjek je bilo, bolje više platiti domaćeg igrača koji zna šta znači taj dres koji nosi, nego stranca koji je tu samo došao da dobije platu... rijetki su koji su spoznali velicinu tog dresa, i u zvezdi i partizanu
k

kupujmo poznato

pre preko 2 godine

Kupujmo domaće a Volters bio najbolji juče...
K

Koma

pre preko 2 godine

Nije nego Kalina, a od domaćih igrača vi imate jedino Pantera.
k

kme

pre preko 2 godine

sta ovaj prica??
D

Drvo

pre preko 2 godine

Volters je domaći. Zavoleo crveno beli dres više od domovine.
S

Steve Gost

pre preko 2 godine

Igrac sa 25 godina mlad ???
S

Srdjan88

pre preko 2 godine

Jeste mlad je. Nije ovo kosarka 80-tih kada su igraci zavrsavali karijere u 30- toj godini pa da kazes da je mator Kalinic sa 29 vec je Kalinic sada u godinama kada pruza najbolju kosarku. Lazarevic je imao dosta povreda i njemu ozbiljna karijera tek pocinje sada. Pred njih je sada 7-8 godina u kojima ce igrati na vrhunskom nivou samo da ga zaobidju povrede. I u SAD igraci tek sa 22-23 godine krecu sa ozbiljnom kosarkom. Lojd recimo je tek odigrao dvije sezone ozbiljne kosarke a mislim da ima kao i Lazarevic 25 godina.
r

rea

pre preko 2 godine

Samo ako je Srbin. Kad dovedeš Ledeja od 26 onda je do prekaljeni američki veteran.
S

Steve Gost

pre preko 2 godine

@Srdjan88 Pa koji to nas igrac posle 30te dominira u Euroligi, odradjuju ugovore, Raduljica, Teo, Bjelica... kako napunise 30 usporise kao vagon da vuku. Igrac sa 25 moze imati problema sa povredama ali ne moze biti mlad
K

Kes bato

pre preko 2 godine

Domaca hrana je najskuplja hrana!
D

Domace

pre preko 2 godine

Bolje ali mnogo skuplje...
H

Hhhk

pre preko 2 godine

Ti bi voleo da je tako, i pisaćeš to hiljadu puta, i ubedjivaćeš sebe u to dugo. Hiljadu puta izrečena laž ne može postati istina, bar za normalan svet :)
r

rea

pre preko 2 godine

@Hhhk, Čovićeva parola tokom celog života - 1000 puta izgovorena laž postaje istina.
K

Kimi Car

pre preko 2 godine

To je Dulova parola, kuknjava i spin.

MIJA

pre preko 2 godine

Bravo Zvezdo...jos samo dobar centar i bek suter i da cekiramo kartu za Keln na prolece..
N

Nemusd3434

pre preko 2 godine

Da je baba muško zvala bi se Duško.