Miloš Teodosić (© Star sport)
Miloš Teodosić (© Star sport)

Teodosić se vratio na parket

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.03.24. | 11:47

Zvezda obradovala navijače pred duel sa Panatinaikosem

Posle dužeg perioda, navijači Crvene zvezde gledaće Miloša Teodosića na delu. Naime, sjajni plejmejker je odradio današnji jutarnji trening sa ekipom i biće u konkurenciji za sastav večeras u okviru 30. kolu Evrolige kada u Arenu kroči moćni Panatinaikos.

Teodosić već duže vreme ima problema sa povredom, na sopstvenu odgovornost je igrao Kup Koraća u Nišu kada je bio ključna figura kod Janisa Sferopulosa u osvajanju trofeja. Od tada Teo nije igrao kako u ABA ligi tako i u Evroligi gde je klub sa Malog Kalemegdana u nezavidnoj poziciji.

Izabrane vesti

Od tada, mnogi zdravstveni problemi su zadesili crveno-bele. Povredio se Jago Dos Santos koji neće igrati večeras. Operisao je nos zbog preloma i očekuje se da igra sa zaštitnom maskom. Neće biti ni Nikole Topića čiji se oporavak od povrede kolena ozbiljno prolongirao u odnosu na prvobitne najave iz Zvezde, a ni Trej Tompkins neće igrati. Njegov debi je i dalje na čekanju.

Zvezda ovaj duel dočekuje sa učinkom 10-19 i realno je izgubila sve šanse za plasman u plej-in. Postoji još uvek teorija, ali pričati o tome u ovom momentu... Nema potrebe.


tagovi

KK Crvena zvezdaEvroligaMiloš Teodosić

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara