""
""

Borac MOZZART Sport: Odgovorno protiv Meridijane

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.11.13. | 13:27

"Videlo se da svaki meč odlučuje jedna, do dve lopte, zato moramo biti angažovani tokom svih četrdeset minuta", kaže direktor Čačana Marko Ivanović

Nakon što su izborili plasman u finale Kupa Srbije, u kome će se sastati sa FMP-om, (Čačak, 3.decembar 2013. godine 19.00 sati) košarkaše Borac Mozzart Sporta očekuje novi prvenstveni duel. Čačani će u subotu, od 18.30,  odmeriti snage sa novosadskom Meridijanom.
Kup utakmicu sa Zemunom iskoristili smo da isprobamo određene taktičke varijante i da pružimo šansu mlađim igračima“, kaže direktor kluba, Marko Ivanović.
Meč protiv Mladosti bio je dobra provera pred Meridijanu. Prvenstvo je prilično ujednačeno, pa utakmici prilazimo maksimalno odgovorno. Videlo se da svaki meč odlučuje jedna, do dve lopte, zato moramo biti angažovani tokom svih četrdeset minuta. Meridijana je novajlija u ligi, ali i Crnokosa je novajlija, a zauzima llidersku poziciju“.

Borac Mozzart Sport je trenutno četvrti sa pet pobeda i tri poraza.
„Očekujem trijumf u Novom Sadu koji će nam puno značiti, jer ponovo imamo zgusnut raspored. Posle Meridijane dočekujemo Napredak, pa igramo Kup sa FMP-om, zatim gostujemo Smederevu i očekuje nas vanredno kolo sa Okk Beogradom. Dakle, sve je u ritmu sreda-subota. Zbog toga  su nam potrebni svi igrači. Imali smo kadrovske probleme, Dumić je kuburio sa leđima, a Mandić sa stomačnim virusom. Sad očekujem da budemo kompletni u Novom Sadu. Raduje činjenica da je Avramović iskoristio šansu i poverenu minutažu u Zemunu, kao i svi ostali igrači. Samo jedinstveni možemo do zacrtanih ciljeva, a prvi cilj je pobeda u Novom Sadu“, zaključio je Ivanović.

Izabrane vesti

Piše: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartsport.com )


tagovi

Borac MOZZART SportklsMarko IvanovićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara