""
""

Borac na Zlatiboru: Važno je da pobeđujemo i u KLS-u

Vreme čitanja: 2min | sub. 28.10.17. | 13:31

Nemanja Todorović očekuje nastavak serije Čačana

U četvrtak veče Borac je uspeo da slavi u dramatičnoj završnici protiv Lovćena 1947. Čačani su odigrali fantastično prvo poluvreme, da bi se zatim dogodio neverovatan pad u igri. Uz malo sreće i dosta iskustva domaćin je posle produžetka ipak trijumfovao, upisavši drugu pobedu u Drugoj ABA ligi.

Jedan od junaka pobede bio je Nemanja Todorović, strelac 33 poena. Pored toga, zahvaljujući njegovoj trojci u produžetku Borac je otišao na 97:90. Ispostaviće se, taj pogodak je stavio tačku na meč.
,,Nije bilo lako, igrali smo produžetak. Sami smo zakomplikovali sebi život glupostima u odbrani, a zatim i u napadu. Na sreću, ipak smo pobedili“, izjavio je Todorvić, najkorisniji igrač drugog kola Druge ABA lige.

Izabrane vesti

Za igrače Borca nema odmora. Nije im na raspolaganju ni 48 sati do narednog duela. A to je meč sa ekipom Zlatibor, koja u dosadašnjem toku Košarkaške lige Srbije ima skor od pobede i poraza. To je tim koji igra dobro na svom terenu, tako da izabranicima Raška Bojića neće biti lako da upišu novu pobedu.

MOZZART kvote --->>> 7258 Zlatibor - Borac 1 (2,85), X (14,5), 2 (1,50)

Trebalo bi dodati da je domaćin imao mnogo više vremena od Čačana za odmor i pripremu utakmice, što će svakako uticati na tok meča. Borac ove sezone igra na dva fronta, tako da je očigledan umor igrača. Međutim, nema sumnje da će Borac pružiti maksimum i da će težiti da upiše novu pobedu u meču trećeg kola Košarkaške lige Srbije.

U tome je saglasan i pomenuti Nemanja Todorović.
,,Na raspolaganju smo imali  samo jedan dan za odmor. U KLS ligi moramo da u svakoj utakmici idemo na pobedu, ako želimo da se plasiramo u Superligu. To nam je izuzetno važno, jer se preko Superlige možemo plasirati i naredne godine u ABA ligu. Zlatibor ima dobar tim. Pored toga, ima više vremena za odmor. Za to smo i mi sami krivi, jer da smo u duelu sa Lovćenom meč završili na vreme i sa pristojnom razlikom, neki igrači bi imali više vremena za odmor, jer bi u završnici bili rasterećeni”, zaključio je Todorović.

Utakmica između Zlatibora i Borca počinje u 18 časova. Potom 1. novembra Čačane očekuje srpski derbi u ABA 2 ligi u gostima protiv Vršca.

Pišu: Đurđe Mečanin/Nikola Minović

(FOTO: MN Press)


tagovi

KK BoracKLSNemanja TodorovićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara