Matijas Lesor na parketu Arene (© Star Sport)
Matijas Lesor na parketu Arene (© Star Sport)

Cela Arena se poklonila Lesoru

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.11.23. | 20:26

Emotivne scene za Francuza pred okršaj Partizan Mozzart Beta i Panatinaikosa

Malo koji stranac je u istoriji Partizan Mozzart Beta uspeo da stvori neraskidivu konekciju kao Matijas Lesor. Srčani Francuz je bio sezonu ipo u crno-belom dresu što je sasvim dovoljno bilo da zauvek obezbedi mesto u srcima crno-belih navijača. Večeras se to posebno videlo jer Matijas Lesor više nije član Partizana ušao je u opremi Panatinaikosa spreman da pomogne Grcima da ostvare pobedu, a dočekan je za pamćenje.

Onog momenta kada je Lesor kročio na parket Arene 25 minuta pre početka meča, dobio je ovacije. Čak 20.000 navijača je ustalo i poklonilo se centru koji se borio za klub iz Humske beskompromisno i zbog toga je u ostalom dobio status koji ima i koji je malo koji stranac ikada imao.

Izabrane vesti

Trudio se Lesor da sakrije emocije, ali bezuspešno.. Jednostavno osetio je podršku navijača kao nekada kada je nosio dres Partizana.

"Teško je, trudio sam se da se spremam za ovaj meč kao bilo koji drugi, ali ovo nije kao bilo koji drugi meč. Ljude iz Partizana smatram svojom porodicom", rekao je bio Lesor pred meč sa klubom iz Humske u 11. kolu Evrolige.




tagovi

Matijas LesorEvroligaKK Partizan

Obaveštavaj me

Evroliga
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara